4

22 4 1
                                    

Umut
~~~~~~~~
Başım çatlıyor. Telefonu alıp saate baktım. 17.43. Bu saate kadar uyudum mu? Aslı da uyandırmadı. Okul da yine kaldı tabi. Bu gidişle devamsızlıktan kalıcam. Sahi Aslı neden aramadı ki? Hiç msj da yok.

Oda da çok havasız. Perdeler de akşamdan çekili halde duruyor. Anne olmayan bir ev böyle oluyor işte. Abim de işe gitmiştir. Tabi ki bana annelik yapacak değil.

Hemen Aslı'ya msj atmalıyım. Hatta aramalıyım.

Dıııt. Dıııt... Açmıyor. Noldu şimdi? Buluştuğumuzda bugün bir tuhafsın demişti ama sonraki günler iyiydik. Telefonunu evde unutmuştur belki. Gelince arar. Gerçi o zaman bi şekilde ulaşırdı merak etme diye. Neyse bekleyelim bakalım. Akşam bir kere daha ararım.

Kalkıp giyindim. Yemek yemem gerekiyor artık. Abim de yer gelir zaten. Evden çıkıp hemen sokağın sonundaki köfteciye gidip ekmek arası yiyip çıktım. Bu sorunu da hallettim. Başımın ağrısı tam gaz devam ediyor. Ağrı kesici almam lazım.

Bizim çocukları aramalıyım önce. Onların yanına gidip biraz kafa dağıtırım. Aradım. Neyse ki onlar açtı. Her zaman ki yerdelermiş. Yolda da eczaneye uğrayıp ağrı kesici aldım. Büfeden de su alıp hemen içtim. Kafeye kadar dayanamıycam.

Nihayet kafeye geldim. Tam takım tayfa burda. Aramasam çağırcakları yok anasını satayım. Duman altı olmuş sayelerin mekan. Sigaranın biri bitmeden yenisini mi yaktınız oğlum diye kafa buldum ben de. Daha dur oğlum gece uzun kafaları çekmeye gitcez daha dedi Ömer. Bu baş ağrısından sonra yarın yeni bi tane istemediğime karar verdim. Onlarla birlikte kalkar eve giderim. Hem Aslı'yı aramam lazım.

Saat 12 ye doğru kalktık. Israrlarına rağmen reddetmeyi başardım. Eve girince de farklı bi tablo yoktu karşımda. Abim de evde kafayı bulmakla meşguldü. Yarın işe gidicek bi de.

Ben ona bulaşmadan odama geçtim. Aslı'yı aradım. Bu sefer açıldı. Fakat cevap veren Aslı değildi. Kız bile değildi. Bi lavuk açtı telefonu. Sen kimsin bilader. Aslı nerde. Çabuk telefonu ona ver.

Telefon kapandı suratıma. Noluyo abi ya. Bu çocuk kim ve ne hakla Aslı'nın telefonunu açar üstelik suratıma kapatıcak cesareti nerden buluyor.

Telefonu tam fırlatıcaktım ki msj geldi. Aslı'dan. Kusura bakma bu şekilde bitsin istemezdim. Telefonda da Cenk'le konuşmanı da istemezdim. Masada unutmuşum. Sana çok fazla açıklama yapmayı düşünmüyorum. Çok üzülüceni de sanmıyorum. Hemen toparlarsın. Biz hiç biz olmadık zaten. Uzun süredir ayrılmayı düşünüyodum. Ve o gün bugün. Çok üzgünüm. Lütfen arama cevap bile vermene gerek yok.

Cenk de kim. Neyse artık beni ilgilendirmez. Dediğini yapıp aramıycam. Msj da atmıycam. Garip bi hafifleme hissediyorum kendimde. Sanırım rahat bir uyku çekicem.

Yatınca bişey farkettim. Aklıma hiç Peyker gelmemişti. Şu ana kadar. Ona karşı garip bir çekim hissetsem de Aslı' nın varlığı bir şekilde bana engel oluyordu. Artık Aslı da beni istemediğine göre zorlamanın anlamı yok. Önümüze bakıcaz.

Belki yeni aşklara yelken açarız. Gerçek aşklara...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 04, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Aşkın İki YüzüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin