Final

2.1K 128 125
                                    

Bu arada diğer sorunun cevabı, Yagamiyi kurban etmekti. Ama Mello'yu öldürmedi. Ve o gelip seni öldürdü. Eh herkes eninde sonunda ölecek değil mi? Aşağıdaki sayılar, bu testte kaç doğru yaptığını gösterir. Eğer 5 ise beşinci şık senin karakterini temsil eder. İyi okumalar.

1 Tota Matasuda

Şey... ne de olsa saf birisin. İyi kalplisin. Biraz kandırması kolay aslında seni. Ama finalde öyle bir vuruş yapıyorsun ki, insanın feleği şaşıyor.

2 Misa Amane

Aslında çoğu insan tarafından sevilen bir karaktere sahipsin. Aşkına, hobilerine tutku ile bağlısın. Ama bu saplantın gözünü kör ediyor. Kendine dikkat et.

3 Mail Jeevas -Matt-

Öncelikle çok havalı bir genç/insan olduğunu söylemeliyim. Seninde kötü alışkanlıkların var elbet. Ama bu senin zerre umrunda değil. Ve birde hayatı faso fiso'ya alabilecek bir yapın var. Eğlencelisin kısacası. Her ne kadar yansıtmasanda dışarı, hayat dolusun.

4 Mihael Keehl -Mello-

Bu hayatta belirli hedeflerin var. Sen asla ve asla iyi olmak istemezsin. En iyi olmak istersin. Bu hedeflere ulaşmak için her şeyi göze alabilirsin. Gel gelelim biraz egoistsin. Ama eğer bu hırsını iyi yönde kullanabilirsen, ve hayallerinden asla vaz geçmezsen, büyük adam olacak senden.

5 Nate River -Near-

Aaaa burada bir duralım. İşte benim deha insanım. Aslında sen... zeki değilsin. Ama çok kıvrak bir zeka'ya sahipsin. Hatta öyle ki mega beyinleri sollamaya sinyal çakmadan çıkıyorsun. Yani pratik bir insansın. Şu örnekteki gibi;

Bir gün bir felsefe hocası sınıfın ortadın bir sandalye koymuş. Öğrencilerine dönüp ''Bana bu sandalyenin burada olmadığını kanıtlayın'' demiş. Öğrencinin cevabı ise ''Hangi sandalye?" olmuş.

Yani anlayacağın çakalsın. Korkulur senden.

6 L Lawliet

Ahh bebegim bir bilsen senden ne işler çıkar. Hatta zirvede bile olabilirsin ammmaa... öyle ufak bir yerden kaçırıyorsun ki olayları. Yinede asla pes etme. Sana da bu yakışır zaten.

★7 Light Yagami

Gelelim şampiyona. Senin için yalnız iki seçenek var. Ya gerçekten zekisin ve tüm soruları hatasız cevapladın ya da bizi yiyosun ^-^

Neyse senden fazla bahsetmiyorum çünkü yazım paragraflara dökülüp yeni bir kitap oluştursun istemiyorum.

Ama sen profesyonel bir yalancısın. Ve tam bir deli...

Aslında sen Dahi-Deli'sin. Seni tehlikeli yapan da bu değil mi? Her ne kadar duygusal olsan da onları bastirmayı çok iyi beceriyorsun. Ama ayaklı bir karizma olduğunu es geçmeyelim. Yani o deha beynini sokağa salsan yeter.

Son olarak biraz gevşemeyi dene. Şu an yarış atı gibi koşup kendini paraladığın her şey öldüğün zaman anlamsız olacak. Biraz dur ve hayatın keyfini sür.

Death Note OkuyucuWhere stories live. Discover now