Prolugue

37 3 0
                                    

Преди четири години.
Гледната точка на Ема.
Днес започвам 7ми клас в новото училище и съм мега развълнувана.Нашите работеха много и за това трябваше да закусвам сама. След като шофьора ни ме закара до новата сграда за мен (и да нашите с много богати хора, но мен не ме интересува). След като влезнах в гимназията някакво момче ме блъсна. Паднах и изтървах учебниците си, но вместо да ми помогне той започна да се смее. Беше с кафява, къдрава коса и зеленикаво- сини очи. Беше наистина висок.
- Ей идиот внимавай кой блъскаш? -Изкрещях срещу него, но веднга съжалих. Но вместо да ми се развика, той изненадващо за мен избухна в бурен смях.
- Какво? Защо се смееш ?
- Защото си много луда. - каза той през смях.
-Не съм! - отвърнах му докато се изправях.
След тези думи той си тръгна. Този има психични отклонения.
-Хей здравей. Ти трябва да си нова. Аз съм Анна. - каза момиче с кафява коса и лешникови очи на един дъх .
-Да нова съм. Аз съм Ема. Ема Суон.
В този момент би звънеца и понеже никога не закъснявах за часове я попитах на един дъх:
-Кой клас си?
- 7а съм.
-И аз също. - след тези думи тя ме дръпна и ме поведе из широките коридори на елитната гимназия.След като бяхме влезнали се оказа, че сме закъснели. Имаше две отделни свободни . Ана седна до някакво симпатично момче, а аз трябваше да седна до.... О не... До грубото момче от преди малко. През всички часове, през целия ден ме гледаше и се подхилкваше като луд дявол. Разбрах, че тази откачалка се казва Хари Стайлс и че си пада курвар и женкар дори на 13- 14 години.

СЕГА!
Гледната точка на Ема.
-Хей Ан... Как мина ваканцията в Маями. Разказвай момиче. - попитах Ана, с която след онзи ден станахме неразделни.
-Боже мили!Ем толкова си се променила за едно лято . Махнала си брекетите .Изглеждаш уникално. А до ваканцията. Виж Ем тя мина ..... Прекрасно. Запознах се с момче и озживях своя летен романс...но ще ти разказвам после, защото ще заласнеем.- каза тя на един дъх и се разделихме, защото ни оставаха 2 часа до поредната година в гимназията. След като се прибрах, си взех успокояващ душ, облякох си сините дънки, бялата тениска с натпис "I love him" и коженото яке. Накъдрих си косата, сложих гланц и спирала. След процедурите по приготвянето ми си обух сивите Nike и излезнах
.......
След като простигнах зачаках Ана, която винаги закъснявше.
-Хей маце нова ли си тук? - попита ме някой, но когато се обърнах съжалих.
- Хари 1Аз съм Ема. 2 Не съм ти маце и 3 разкарай се от пътя ми. Но с обръщането той ме хвана за лакътя и ме обърна към него.

Хейй йоо това е новата ми история. Харесвайте, глсувайте и коментирайте. <3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 05, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Любов без граници   h.sWhere stories live. Discover now