hoofdstuk #4

437 22 2
                                    

POV Esmé:
Wakker worden! galmde het door de gangen van het weeshuis. slaperig keek ik rond. waar ben ik? oja in dat stomme weeshuis. wacht waarom was ik zo pissig de Squad kwam hierna toe om iemand te adopteren! gauw kleedde ik me om en liep naar de grote eetzaal. 'hoi Esmé! waarden ben je zo vrolijk?' vroeg Annelies. 'nou er komen vandaag mensen waar ik fan van ben kijken in dit weeshuis' zei ik vrolijk. ik ging gauw zitten en at m'n bord leeg. om kwart over 11 kwamen er vier jongens binnen. ik wist al wie het waren! De Squad!

POV Link(jaja nieuwe POV s!):
we kwamen binnen en het eerste meisje dat me opviel had blond haar en blauwgrijze ogen. ze had een dikke glimlach op haar gezicht. 'kijk jongens dat meisje met die blonde haren en blauwgrijze ogen lijkt me wel wat!' fluisterde ik naar de jongens. Jeremy knikte instemmend. 'ja ik zag haar ook al zitten. mooie gele muts heeft ze ook op' grinnikte hij. 'hallo jongens!' zei een mevrouw met bruine krulletjes. waarschijnlijk de baas van het weeshuis. 'ik hoorde al van Esmé' a zo heette ze dus 'dat jullie zouden komen.' het blonde meisje , die dus Esmé heette, blooste.

POV Esmé:
OMG link en Jeremy kijken de hele tijd naar me. hoe kan dit eigenlijk? eerst vond ik dit stom en meteen de 2e dag wordt ik happy en blij. ja omdat de meest geweldige YTers van de hele wereld komen om iemand te addopteren! ik blooste voelde ik. meteen verstopte ik m'n gezicht. 'nou kiezen jullie maar iemand of 2 iemanden uit om te vragen voor een gesprek.' zei Annelies tegen ze. na wat overlegd te hebben zeiden de jongens in koor: 'wij zouden graag Esmé op een gesprek willen' vanbinnen maakte mijn hart een sprongetje.

straks horen jullie of ze geadopteerd wordt of niet heb nu 300 woorden ben er blij mee. en al 37 reads! thnxs iedereen!

Luv jullie<3

De Squad Adopted MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu