Part 1.5

12 0 0
                                    

Hoofdstuk 5:
I luv ma hair!

ik word wakker en voel stekende pijn in mijn arm. Ik kijk om me heen en zie een politie agent. Ik kreun, de politie agent ziet mij en staat op. Dan schiet alles me te binnen 'Jackson' piep ik en de agent kijkt me aan 'Jackson was vannacht op mijn kamer, hij heeft me verdooft' zeg ik angstig en haal mijn blote arm onder de deken vandaan waar de zuigzoen en de snee nog te zien is, wat ook nie anders kan, alleen zit er nu bloed om de snee heen. De ogen van de agent worden groot en hij rent naar buiten, waarschijnlijk om het nieuws te vertellen aan zijn baas. Dan gaat de deur weer open en mijn moeder stapt binnen, haar ogen zijn rood van het huilen 'Het spijt me zo, ik ben zo'n slechte moeder' snikt ze 'Het is oke' zeg ik en mijn moeder rent naar me toe en laat zich snikkend vallen bij mijn bed.

Ik kijk in de spiegel, mijn nieuwe haar... Het is een lila, blauw, paars mengsel het lijkt een beetje op de milka kleur van die koe. Ik ben nu al verliefd op deze kleur, ik vind het verschrikkelijk mooi en het past bij mijn ogen én het geeft me een gevoel van een nieuwe start. Mijn appartement is verkocht en ik ga de komende maanden bij mijn ouders wonen, net zolang als het nodig is om Jackson bij me weg te houden. Er zit wit verband om mijn arm, de snee was niet dicht genoeg om te hechten maar het liefst wil ik het verbergen tot de zuigzoen is verdwenen.

Ik kijk op de klok, elf uur 's avonds, tijd voor bed. Mijn moeder krijgt ook de tijd in de gaten en kijkt naar mij 'Retteketet naar je bed!' Zegt ze en ik zucht maar geef dan toch toe omdat mijn ogen branden van vermoeidheid. Ik pak mijn pyama en loop naar mijn kleine krappe badkamer. Ik was mijn handen en gezicht, trek mijn pyama aan en poets mijn tanden. Als laatst maak ik een vlecht en doe mijn nachtlenzen in waarop ik in mijn bed kruip. Net voordat ik in slaap val hoor ik iemand binnenkomen en iets in mijn oor fluisteren: 'Liefste, wat is je haar mooi'

VergifTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang