Capitolul 15

834 70 10
                                    

Totul era...foarte bine.Soarele stralucea pe cer,pasarile cantau,baietii nu faceau galagie....si alarma telefonului meu suna,dar am oprit-o imediat pentru ca eu eram deja treaza.
M-am ridicat din pat,era 6:30,am mers in baie sa imi fac rutina zilnica,dar am ramas blocata in fata oglinzii...
Pe cine vreau eu sa pacalesc?
Nimic nu era bine,afara era o vreme la fel de urata cum sunt eu in dimineata asta,datorita cearcanelor pe care le aveam din cauza noptii nedormite,pasarile au disoarut si ele...iar baietii faceau o galagie la fel de mare ca in fircare dimineata cand pleaca la repetitii.

Tia-De ce trebuia sa ma sarute...nu putea sa ma lase sa imi duc viata linistita si sa pot dormii noptile,ce i-am facut eu lui?imi repetam,uitandu-ma la reflexia mea obosita.

Am mai ramas nemiscata cateva secunde,apoi m-am spalat pe fata si pe dinti,mi-am luat o preche de pantaloni de trening si un tricou alb,simplu si am mers sa fac dus.

Peste zece minute,ies din baie,schimbata...dar la fel de obosita.
Ies din camera si ma intrept spre bucatarie.Totul parea bine pana acum,nu era urma de Kookie,dar trebuia sa fiu precauta.

~~~~~Perspectiva lui Jungkook~~~~~

Cand m-am uitat la ceas,am vazut ca era deabea 5:45.
Minunat,azi aveam repetitii si eu nu am dormit toata noaoptea.Am mai ramas in pat,iar pe la 6:10 V s-a aruncat peste mine.

V-Trezirea Jeon Jungkook,azi avem repetitii...hai repede!imi tipa in ureche.

Kookie-Aigoo!Nu mai sta pe mine,esti greu...date jos!am tipat si eu.

V-Bine,bine...dar mai repede,Jin pregateste micul dejun .

Dupa ce iubitul meu coleg a plecat...m-am ridicat cu greu din pat,mi-am luat hainele si am mers sa fac dus.Poate apa rece o sa imi distraga atentia de la sarutul pe care l-am avut aseara...
Inca ma gandeam la buzele Tiei...aveau gust de zahar ars...imi place zaharul ars.

~~~~~Sfarsitul perspectivei lui Jungkook~~~~~

Pe hol am dat doar peste J-Hope,care era foarte grabit pentru ca avea nevoie la baie.
In bucatarie Jin era asa concentrat pe ceea ce facea ca nici nu m-a observat.

Tia-Neata Jin!!!i-am tipat eu in ureche.

Jin-Aaishh!Tia,nu mai face asta,chiar estia asa bine dispusa in dimineata asta incat sa iti risti portia de mancare?mi-a spua el,ridicand de jos lingura de lemn pe care o scapase.

Tia-Din contra,nu sunt bine dispusa,dar nu puteam sa pierd ocazia asta,i-am spua scotand limba la el si asezandu-ma la masa.

Peste cateva minute apare si Suga,imbracat cu o pereche de pantaloni pana deasupra genunchiului,un hanorac foarte larg si gluga pe cap...casca,era asa amuzant.

Tia-Neata!i-am spus zambind

Suga-Aha...nea,neata,imi rasounde cascand in continuare.

Namjoon,Jimin si Taehyung vin in bucatarie cu putin mai multa energie,iar J-hope ii urmeaza,ocolindu-i venind pe scaun langa mine.

Tia-Hobi,ai facut şuşu?i-am soptit la ureche razand.

JH-Daaa!Tu ai facut....pe bune Tia,ce intrebare e asta,toata lumea face pipi dimineata,nu?imi spune confuz in gura mare.

pe mine ma apuca un ras isteric pentru ca Jin s-a oprit brusc din pus masa cand l-a auzit.Dar imediat am facut liniste cand Kookie s-a asezat in fata mea la masa.

Kookie-Neata lume!spune el evitandu-mi privirea.

-NEATA!striga toti ceilalti cu exceotia mea.

Micul dejun a fost foarte inconfortabil pentru ca Jungkook ma privise insistent,dar l-am evitat,nu aveam curajul sa il privesc in fata.Sigur ma inrosam daca o faceam.
Duap vreo douazeci de minute in care doar am stat pe canapea si am schimbat posturile,il aud pe Namjoon cum striga:

-Tiaaa!Am plecat.

Tia-Okay!

Rapmon-Daca vrei sa vii si tu la sala de repetitii ti-am last adresa pe frigider.

Tia-Paaa!am strigat inainte sa aud usa trantindu-se,apoi o liniste mormantala.

Acum ce voi face,sunt singura...ce as putea sa fac singura...
Am mai lenevit putin in pat,apoi am mers sa imi fac curat in camera.
Dupa ce am terminat m-am uitat la ceas si era abea 8:18 asa ca am mers sa fac curat si in camerele baietilor.

Prima camera a fost a lui J-hope,care m-a impresionat.Era foarte curata,totul era pus in locul in care trebuia sa fie.
Daca miscam ceva doar un centimetru sunt sigura ca si-ar fi dat seama.Am inchis usa si am mers spre camera lui Namjoon,care era plina de foi.Erau foi cu versuri in toata camera,nici nu stiam daca ar trebui sa pun mana pe ele,poate erau importante.
Asa ca m-am limitat in a-i duce gunoip si a strange cateva pahare din camera.
In camera la Suga,a lui Jin si Jimin am facut curat cum trebuia.Am sters patul,le-am strans gunoaiele si le-am dus rufele la spalat.Nu erau chiar asa dezordinati cum mi-am imaginat eu,dar nici persoanele cele mai ordonate.
Am ajuns in camera lui Taehyung care imi era familiara,dar am observat ca acum mai avea un bat,probail era cel in care dormea Kookie.Am mers prima data sa ii aranjez partea de camera a lui Tae,care era foarte dragura.Avea un urs de plus pe care il avea mereu in pat.Mi-a spus ca era de la o fana.Eea dragut ca a pastrat cadoul....el oricum pastra toate cadourile si asa imi placea cel mai mult.Avea intr-o cutie alba,care era ascunsa dupa dulap,plina cu scrisori.

Partea de camera in care statea Jungkook era diferita,nu avea ursuleti de plusi sau scrisori,dar avea o multime de bentite cu o diversitate mare de urechi de animale.Am probat cateva apoi am inceput sa sterg praful.
Dupa putin timp am dat peste o poza care era asezat sub un ghiveci de pe birou.Era o hortensie.Asta era si floarea mea preferata.
In poza pe care am gasit-o era o fata cu parul negru,pana la umeri,ochii negrii si o piele alba si pribabil catifelata din cate vedeam eu.Puzele erau rozalii,iar imbracamintea...pai nu erau prea nulte de spus.Avea uniforma.M-am holbat putin la ea...apoi am intors poza cu susul in jos iar ee spate aiar pe spate avea scris doar doua cuvinte si doua nume.

"Jeon Jungkook,te iubesc"
-JI Ha Ri

Cand am vazut cuvintele alea doua,am pus repede poza la loc si asa nu am mai continuat curatenia.
M-am uitat la ceas si era deja 10:20.





In sfarsit am reusit sa pun si capitolul 15.
Imi cer scuze ca a trebuit sa asteptati atat pentru acest capitol,dar nu am avut timp sa scriu din cauza scolii si pe langa asta mai sunt si racita...o sincronizare excelenta...
Sper ca nu v-am dezamagit cu ce am scris,stiu ca nu e asa interesant,dar sper din tot sufletul sa va placa.
Astept sa imi spuneti ce parere ati avut si daca aveti vreo dorinta in ceea ce priveste desfasurarea relatiei dintre Kookie si Tia nu ezitati sa imi spuneti.
Va iubesc unicorni. ☺❤❤❤❤

Punct si de la capatWhere stories live. Discover now