⚠Sadist 'in Gizli Numarası⚠

1.4K 40 1
                                    

GECE SESSİZ :

18 yaşında . Alevden başka arkadaşı yok . Arabası ve ehliyeti var . Sigara kullanıyor . Bira veya rakı içiyor . Sadist . Birinin ağlamasından çok hoşlanır . Can yakmayı sever . Yanında hep çakısı ve jileti vardır . Ailesini terketti . Zengin . Kendi evi var . Ve Alevle birlikte yaşıyor . Asla gülmeyi sevmez .

ALEV ATEŞ :

18 yaşında oda aynı Gece gibi . Geceden başka arkadaşı yok . Arabası ve ehliyeti var. Sigara kullanıyor. Bira veya rakı içiyor. Sadist. Birinin ağlamasından çok hoşlanır . Can yakmayı sever . Yanında hep çakısı ve jileti vardır . Ailesini kaybetti . Zengin . Geceyle aynı evde yaşıyorlar . Gece ve o asla sürtüklüğü sevmez ve gülmezler . Ama eğer gülerlerse nadiren ve kendi aralarında .

ARAF YAMAN :

Mafya . 20 yaşında . Arabası ve ehliyeti var. Sigara kullanıyor . Bira veya rakı içiyor. Sadist. Birinin ağlamasından çok hoşlanır bunlar genellikle erkeklerdir . Çünkü Araf ' erkekler ağlamaz ' cümlesine inamıyor . O cümle tek onun için geçerlidir. Araf ' tek güvendiği biri var oda can dostu Aras . Araf ve Aras aileleri mafyalar tarafından öldürüldü o yüzden ikisi aileleri onlar 5 yaşındayken öldükleri için 5 yaşından beri birlikteler . Asla gülmez . " Drink Bar " 'ın sahibi . Zengin .

ARAS YILMAZ :

Mafya. 20 yaşında . Arabası ve ehliyeti var. Sigara kullanıyor. Bira veya rakı içiyor. Sadist. Birinin ağlamasından çok hoşlanır. Asla gülmez . Aras onun kardeşi gibidir sol koludur onun . " Drink Bar " ' ın ortağı . Ailesi öldü . Acımasız , cani . Araflar aynı evde yaşıyor ...

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○

GECE SESSİZ

LUANNA PEREZ

ALEV ATEŞ

CARA DELEVİGNE

ARAF YAMAN

VİNİ UEHARA

ARAS YILMAZ

FRANCİSCO LACHOWSKİ

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

WATTYS 2015

Sadist 'in Gizli NumarasıWhere stories live. Discover now