=FEDA=

279 75 82
                                    

Dilek kızı için doğumhanenin soğuk ve ilaç kokulu yatağına yatmıştı.Aşık olduğu adam dışarıda hıçkırıkları ile hastahaneyi inletiyordu.İlk defa sevdiği adamın ağladığını duyuyor hatta görüyordu Dilek.Kocasının çok korktuğunu biliyordu ,çünkü kocası çok güçlü bir adamdı kolay kolay ağlamazdı hatta hiç ağladığını görmemişti şu ana kadar.Bir şeylerin ters gittiğini oda anlamış olmalıydı.Ona söyleyemezdi böyle olacağını, onun hiçbir şeyden haberi olmamalıydı benim ölümümün. Çünkü kızımız için kendimi hiçe saydığımı öğrenirse beni affetmezdi.Ama Dilek çoktan kendinden geçmiş bu ilaç kokulu yataktan kalkamayacağını bile bile yatmıştı buraya.Onun tek temennisi sevdiği adamdan olan meyveyi doğurmaktı,her ne pahasına olursa olsun.Zaten ölümünün bu yatakta kızı Simay' ını doğururken olacağını dört ay önce yani kızının adını koydukları gün öğrenmişti doktordan.Bu yataktan kalkamasa bile içi rahat olacaktı.Çünkü Simay' ını taptığı adama emanet ediyordu.
Kocasının tahminine göre küçük bir üye eklenecekti aşk kokulu yuvalarına.Ama bilmiyorduki bir üye eklenirken sevdiği kadının bu hayata son vereceğini.
Dilek geride bırakacağı aşkına ve kızına dualar ediyor,acı içinde kıvransada sesi çıkmıyordu.Ama gözleri inadına ardı ardına yaşlar döküyordu.
.............
Bir çocuk çığlıgı ve yeni anne olan bir kadının çocuğunun kokusunu dahi içine çekemeden ebediyete kapanan gözleri.
Sanki annesinin can verişini sezmiş gibi içtendi Simay' ın çığlıkları ,normal bir çocuk doğduğunda ağlardı ama onun içindeki bu boşluğu ancak çığlıklarına yetiyordu.
............
Sevdiği adamı ve kokusunu dahi alamadığı kızının hasretiyle ebediyete gözlerini kapayan bir anne.
Sevdiği kadının hasretiyle ecelini bekleyen bir baba.
Anne kelimesinin kavramını ebediyen kavrayamayacak bir çocuk...

Fedakarlık üstüne fedakarlık peki burada Simay' ın fedakarlığı kime olacaktı ,kimin için kendini feda edecekti SİMAY!!!!

Merhaba arkdaşlar... Bu benim ilk hikayem ve ilk bölümüm umarım dikkatinizi çekebilmişimdir.Lütfen bu acemi yazara destek verin:) şimdiden herkee teşekkürler....

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 10, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SİYAHIN TONUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin