5.dio:"But the heart wants what it whants!"

347 33 7
                                    

Sjela sam u obližnji Starbucks. Dosta ljudi me komentiralo i tražilo da se slikam s njima. Slikala sam se ,a zatim ih ,na najljubazniji način,zamolila da me puste na miru.

Nisam izlazila nigdje od prekida sa R. Njegovo ime neću spominjati u potpunosti. Mabelle je stalno kod mene i poziva me na puste tulume,ali ne želim. R.-ova popularnost raste iz dana u dan ,ne samo kao pjevača nego i kao ženskaroša. Snimio je par pjesama i ako ćemo vjerovat tračevima 3 od njih 5 posvećeni su meni. I zaista pojavljuju se snimke sa naših putovanja. Sao Paulo ,ako se sjećate. Slika mene naslonjena na ogradu balkona,pokrivena ogrtačem. Zatim moje predavanje gdje sam mu priznala da ga volim. Naši selfie... No, sve je to taktika da pokupi fanove. Želi pridobiti i moje fanove. Mnogi me smatraju hladom ,jer ne odgovaram na te pjesme i jer mu se nisam javila.Moj  'voditelj za odnose sa javnošću' mi je rekao da sam izgubila hrpu fanova,što je vidio na twitteru i instagramu.

Ne želim reći razlog prekida ,jer se ne želim spuštati na njegovu razinu. Mnogi pretpostavljaju da me prevario jer je ipak on ženskaroš i zbog toga što je dva dana nakon našeg prekida našao na 'Victoria Secret' modnoj reviji. Ne zanima me što je radio tamo. Ne zanima me više nitko. Zanima me samo šalica ove tople kave i čokoladni muffin.

Tipkala sam na laptop svoj životopis. Odlučila sam se baviti onim ,zbog čega sam i došla tu, pravom. Traže odvjetnicu ili odvjetnika u tvrtci 'Mar' . Odlučila sam se prijaviti. Mabelle mi je rekla da ću sto posto upasti ,no ne vjerujem. Moja slava može biti problem tvrtci i ugroziti ozbiljnost njihove tvrtke. Dok ,po Mabellinom , ja im dođem kao vrhunska reklama. Ispravljala sam posljednje greške i kliknula 'pošalji'.

Nakon slanja emaila ,pretraživala sam malo društveme medije. Usitinu sam izgubila drastičan broj fanova. Zadnjih dana pišem pjesmu i nikako je nisam mogla završiti. Konačno inspiracija me uhvatila kad sam na televiziji vidila modnu reviju.

'SRCE ŽELI ONO ŠTO ŽELI'

Menadžer mi je sredio nastup na VMA dodjeli nagrada. Bila sam uzbuđena ,ali i prestravljena. Objava ovog albuma neće biti lagana.

Trenutak prije izlaza na pozornicu
Nosila sam predivnu dugu baby rozu haljinu. Kosu su mi uvili i lokne nježno padale. Kao ukras imala sam lančić,samo jedan mali dijamant na tankom,na tijelu nevidljivom, lancu.

Nervoza je preuzimala kontorlu nad mojim tijelom. Nisam mogla disati,Mabelle me smirivala i na kraju smo se pomolili za pomoć dragom Bogu. Stali smo u krug i izrekli molitve. Iako to poričem ova zajednica ,koja je sad praktički moja mala obitelj, me uvukla u vjeru.

S laganim izdahom zakoračila sam na pozornicu. Dok sam izricala stihove u glavi su mi se pojavljivale slike koje su one u mom pravom životu i predstavljale. Ponovo sam proživljavala 5 dana nakon prekida. Nisam mogla suze su krenule,ali glas nije posustajao. Pjevala sam i pjevala. Napokon pjesma je završila tiho sam izrekla 'Hvala ti Bože ' i izašla sam pozornice. Mabelle me odmah zagrlila ,maramicom obrisala razmazanu maskaru i poslala me u gledališe. Odmah pri ulazu Tiffany se zatrčala i snažno me zagrlila.
Novinari su ludili. Napokon su imali dobru priču. Tiffany se nije obazirala na novinare ,samo me je držala snažno. Suze su krenule i imala sam osjećaj da ću puknuti. Rasplakat ću se i doživit slom pred milijardama . Ne! Maknula sam suze i odmakla se od Tiffany . Zahvalila sam joj te zatim sjela do nje.

Last piece of my heartWhere stories live. Discover now