1.Bölüm

19.4K 449 16
                                    

Merhaba ben Tugce Kaya 18 yasinda lise 4 e giden bir kizim .
Belime kadar uzanan hafif dalgali kahverengi saclarim , parlayan masmavi gozlerim ve 1.70 boyum var Gelelim aile durumuma. Gerci bilmiyorum bi ailem varmi . Kizini kucaklayan bir baba bununla kalmayip her gece eve kari getiren bir babadan ne beklersin ki ? Anneme gelirsek ben on altı yasima daha varmadan trafik kazasi gecirerek olmustu. Annem olmeden once odama not koydugunu soylemisti . Eve gidince hemen odama gidip o mektubu aradim bulmam baya zor almustu . Annem babamin bulmamasi icin en sevdigim kitabin arasina yani son sayfasina koymus ama neden son sayfa .

Yine o lanet adamin sesiyle uyandim o les icki kokusu odamin icine sinmisti bile . Daha fazla dayanamayip kendimi ilik bir suya attim . Kendimi gercekten cok kotu hissediyordum . Iste bu anda annemin yaninda olmasini ve onunla her olayimi paylasmak istiyirdum. O serefsizle hic birsey konusamiyordum bu bir kiz icin cok kotuydu. Banyodan ciktiktan sonra uzerime bir kazak ve tayt gecirdim . Asagi inip sadece kendime bir tost hazirladim . Onu yerken babam yanima geldi ve ilk defa benimle duzgun bir sekilde konusmaya basladi
" bu aksam duzgun birseyler giy"
" Neden " dedim demez olaydim
" Nedeni yok sadece aksam cok guzel ol "

Gine morelimi bozdu . Odama gecmeden ince kendime bir kahve yapip kitabimi aldim ve koltuguma uzanip okumaya basladim. Kapi sesini duyunca babamin evden gittigini anladim. Aklim anneme gitti ve gozumden bir iki damla yas geldi kitabimin son sayfasi islanmisti . ANNE diye bagirarak seslendim agladigim icin sesim titredi . Kitabimi atip kahve bardagimi firlatarak yere attim . Sonra halimin istune kivrilip uyudum .
Baya uyumusum kapi caldi gine o serefsiz oyle bi bagirdi herkes evin camindan bize bakiyordu. Utandim. Kapiyi kosarak actim kosarken merdivenlerden indigim icin sag ayagimi burktum . Kapiyi actigimda babam beni ev halimle oldugumu gordu ve bana hizli bir sekilde tokat atti icmisti gine.
Odana git hazirlan dedi . Kostum ayagim daha da aciyordu.
Odama gittim ve elbiselerimehmgoz atti. Siyah dar vucudumu biraz belli eden hafif dekolteli bir elbisemi uzerime gecirdim . Eyelinar cekip kirmizi rujumu surdum kirpiklerim uzundu rimele gerek yoktu yuzumde puruzsuz oldugu icin fondeten de surmeden asagiya indim. Ve tam zamaninda kapi caldi ve ne olacagindan hayla habersizdim
Babam
"Istemeye geldiler seni dedi "
" Ne " diyerek karsilik verdim .
" Annemin odeyecegin dedigi bedel bumuydu,
Keske Annem Yerine Sen Olseydin" diyerek lafimi bitirdim ve kapiyi actim.

ZORAKİ EVLİLİKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin