4.Imagine Cu Liam

507 26 0
                                    

Tu şi Liam erați cei mai buni prieteni deja din copilărie , dar el te vedea mai mult decât o prietenă.La fel şi tu , îl vedeai pe el mai mult ca un simplu bun prieten.
Amândoi erați prea timizi.El credea că tu nu simți nimic pentru el , iar tu credeai că el nu simte nimic pentru tine.
Cu timpul tu ai hotărât că ar trebui să uiți de Liam.Aşa că ai devenit iubita lui Josh.Un băiat atrăgător , frumos şi grijuliu , dar nici pe aproape ca Liam.
Cu timpul tu şi Liam va-ți distanțat enorm de mult.Oricât de mult ai încercat nu ai reuşit să uiți de el.Erai sigură că el deja te-a şi uitat.
Într-o zi ai hotarât să nu te mai minți pe tine însuți , tu nu îl iubeai pe Josh , nu meritai dragostea lui.Ai mers la el , i-ai explicat cauza pentru care vrei să vă despărțiți , iar el a fost înțelegător.
Când ai plecat de la Josh pur şi simplu îți venea să plângi , nu pentru că te-ai despărțit de el , era din cauza lui Liam.Mai bine zis din cauza ta.Simțeai că l-ai pierdut , doar pentru că poate îți era frică ? Poate , credeai că dacă el nu simte acelaşi lucru ai strica prietenia voastră strânsă , dar ai stricat-o oricum...
Fără să îți dai seama erai în fața uşii casei lui Liam.Ştiai ce aveai de făcut.Ai bătut la uşă cu lacrimi în ochi , iar după câteva secunde se deschide şi Liam iese.
"Bu-...Eşti bine ? " - întrebă Liam confuz.
Tu dai din cap în semn că nu.El te strânge în brațe.Parcă ți-ar fi citit gândurile , îmbrățişarea asta este tot ce ai nevoie acum , el este tot ce ai nevoie.
"Intră."- spune zâmbind scurt.
Ați mers în sufragerie şi ați stat jos pe canapea.I-ai spus tot ce s-a întâmplat , mai puțin ce era cel mai important , ce simței tu pentru el.
"Dar de ce ai fost împreună cu el , dacă nici nu îl iubeai ? " - întreabă Liam.
"Ca să uit de o persoană pe care o iubesc foarte mult , dar nu am reuşit..." - spui tu uitându-te adânc în ochii lui.
"Oh.." - spune Liam.
Fără să îți dai seama ai început să plângi.
"Hei...e ok...nu mai plânge...sunt aici pentru tine." - spune Liam stând jos lângă tine şi îmbrățisăndu-te.
"Îmi pare rău." - mumuri tu.
"Pentru ce ?"- întreabă el uitându-se la tine confuz.
"Pentru că m-am îndepărtat de tine.Pentru că nu am prețuit ce norocoasă sunt că te am.Pentru că nu te pot uita.Nu mai suport să fiu atât de închisă , să pierd cei mai importanți oameni din viața mea...Dar nu pot...Ştiu că tu nu, dar eu...Te iubesc...Liam." - spui tu , îndreptându-te fugind către uşă.Nu vroiai să îți spună că el nu te iubeşte.
După ce ai obosit , ai stat jos pe o bancă.Ai început să plângi , totul era prea greu , dar faptul că i-ai spus te-a făcut să te simți mai liberă.
Dintr-o dată ai auzit un glas familiar , era Liam.A stat jos lângă tine , ținând în mână un album care ți s-a părut cunoscut.
"Hei." - spune Liam zâmbind.
"Liam eu-"
"Nu , acum eu vorbesc" - te întrerupe Liam neîncetând să zâmbească.
"Îți aminteşti de asta ?" - întreabă Liam uitându-se la tine.
"Ah...da , cred." - spui tu un pic confuză.
"Îți aminteşti când , aveam 8 ani şi într-o zi ai venit la mine.Am hotărât să facem un album cu poze , desene , întâmplări , iar când vom fi mari să ne uităm la el ?"
În momentul acela toate amintirile cu Liam au trecut prin capul tău.
"Da..." - spui tu zâmbind slab.
"Îți aminteşti de promisiunea noastră ?" - întreabă Liam curios.
"Ah...nu chiar" - spui tu gândindu-te.
Deschide albumul la o pagină în care este scris:"Vom rămâne prieteni mereu , la bine şi la greu :)" Tu doar zâmbeai , cu câteva lacrimi în ochi.
"Nu îmi vine să cred că ai păstrat asta..." - spui tu.
"Normal că l-am păstrat...Am vrut să îți reamintesc toate astea doar ca să îți spun că din ziua aceea nu mă opresc din a te iubi...şi eu te iubesc." - spune zâmbind.
Erai şocată , nu puteai realiza ce se întâmplă...El chiar te iubeşte şi te iubea dar tu nu ți-ai dat seama niciodată.Erai atât de fericită.Fără să îți dai seama Liam şi-a presat uşor buzele sale dulci de ale tale.Ai simțit ceva special , ceva ce nu ai mai simțit până acum.După sărut te-a îmbrățişat strâns.
"Totuşi cred că avem un album la care să ne uităm." - spui tu zâmbind.
"Da , ai dreptate" - spune Liam râzând.
Ziua a trecut foarte repede.Vați uitat la album , ați râs mult şi ați comandat pizza.
Seara ai rămas la Liam , adormind în brațele lui protectoare.
__________________________________________
Iată , un alt imagine.Deci sper să vă placăăă :x Scuzați greşelile ! Cred că următorul va fi cu Harry <3 Byeeee , Kisses
Criss :x

1D ImaginesTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang