12.Kapitola

863 51 5
                                    

,,Chystá sa na nás Bad guys, Bads a ešte druhý najväčší gang."
Tak toto nie.

,,Dobre niekoho zoženiem. Idem si ešte niečo vybaviť. Ryan, Billy a Steven so mnou. Berte zbrane."

,,Miláčik čo ideš spraviť?" spýtal sa Jack.
,,To čo som mala už dávno." ako som to dopovedala išli sme do nového domu v ktorom býval nejaký Luke. Dúfala som že tam bude ich šéf Dereck. Keď sme prišli na miesto videla som ako z toho domu vyšla nejaká baba. Smiala sa jak retardovaná tak som povedala nejakým chalanom nech ju sledujú. Zajtra sa jej spýtam či sa pridá k nám.

Ok. Keď odišla vtrhla som do domu. Čakala som a dúfala že tam bude Dereck. Pozreli sme všetky izby ostala len jedna. Keď som vtrhla dnu boli tam dvaja chalani. Mierili na mňa zbraňou.

,,Položte zbrane a nič sa vám...asi nestane"
,,Zabudni. Kto si a čo tu chceš?" ozval sa jeden z ních. Podľa toho ako vyzeral som usúdila že to bude ten Luke.
,,Hovorí ti niečo Bad Blood? Tak som ich šéfka rada ťa spoznávam."

,,Po-počkať ty si ich šéfka?" spýtal sa ten druhý.
,,Áno som. Nejaký problém? Povedz mi kde je Dereck" povedala som dosť naštvane.

,,To ti povedať nemôžem" povedali obaja.
,,Hm ako chcete ale asi poznáte to dievča ktoré od vás odchádzalo. Nebude problém ak sa s ňou pohrám?" povedala som a usmiala sa.

Obom zamrzol úsmev na tvári a stuhli. Pre oboch znamená veľa. Ale najmä pre Luka.
,,Ty suka teraz ma počúvaj Melanie sa ani nedotkneš a ak áno si mŕtva a celý tvoj gang tiež." ako mi povedal? Suka? Okej.

,,Ty kokotko spamätaj sa. Sme prvý a ja som najhľadanejšia osoba máme značnú prevahu. Melanie sa nám bude hodiť do týmu. Ale asi ti nikto nepovedal kto zabil tvojho oca že? Bol to Dereckov otec a vy teraz preňho pracujete. Stavím sa že ti to nepovedal. A dajte si pozor. To že ste sa spojili ako dva gangy z druhým najväčším vám nepomôže dnes som prijala ďalšiu 1000 ľudí. Bolo by mi ľúto keby som zabila vás. No viete čo? Najmä tú Tini. Je tehotná a zasnúbená s Nathanielom. Myslím že ak by sa jej niečo stalo Nath by sa zrútil. A inak ak si ty Dave už si od dnes nezadaný." dokončila som svoj dlhý monológ a odišla som. A teraz ideme za tou Clare.

Vošla som pred nejaký barak. Išli sme len 5 aby to nebolo nápadné. Zaklopala som na jej dvere. Tá suka je v Bads alebo Bads guys to je jedno. Otvorila mi to asi ona.

,,Počúvaj musíš ísť do parku je tam Dave a krváca. To kto som ja je jedno ale musíš ísť za ním" povedala som falošne vystrašená.

,,Kde je? Budete ma viesť" povedala dala si kabát a zamkla. Zišli sme dole výťahom a začali utekať vraveli sme nech ide do parku čo najďalej. Ona hlúpa sa tam hneď rozutekala. Keď bola na konci parku zastala.

,,K-kde je Dave?" povedala so strachom a pozrela na nás. Ja som na ňu už mierila zbraňou.

,,Dave je niekde doma v teplúčku. Ale tvoj život teraz skončí." povedala som a vystrelila. Okamžite spadla. Zobrala som červenú šatku a priviazala som jej ju na nohu. Na nohu dávame tým ktorých zabijeme. Odfotila som to a poslala tomu Davovi. Je super vedieť všetko si zistiť. Poslala som mu najprv fotku pod ktorú som napísala.
Nezahrávajte sa s Bad Blood. Buď odstúpite z tých gangov alebo zajtra takto uvidíte Melanie, potom Natha a Tini. S láskou šéfka Bad Blood. Napísala som a odoslala to.

Hneď na to mi prišla odpoveď.
Ty kurva!!! Zomrieš! Nedotýkaj sa Melanie jasné!

Na Melanie im záleží. Keď sme prišli domov dohodli sme sa že ráno pôjdeme za tou Melanie a spýtam sa či bude v našom gangu. Budeme sa jej vyhrážať.
Večer som si dala sprchu a ľahla som si. Bola som unavená a tak som hneď upadla do ríše snov.

Ráno som sa zobudila skoro aby sme uskutočnili plán. Čakali sme ju niekde po ceste do jej školy. Keď sme ju videli prichádzať zastavila som pred ňou a okolo nej boli moji ľudia. Samozrejme všetci mali masku.

,,Môžeš uhnúť? Nechcem meškať do školy." drzá to je fajn.

,,Asi nevieš kto som"

,,Ale áno Bad Blood. Viem všetko o vás a vašich znakoch. Teraz môžem?" ja jej už jednu pridrbem.

,,Pridáš sa do nášho gangu?" povedala som už dosť nasrane.
,,Tak na to zabudni. Môj brat a jeho frajerka sú v jednom gangu proti vám a moji dvaja kamoši v druhom a tiež proti vám. Nechcem stáť proti nim."

,,Tak teraz ma počúvaj buď budeš v našom gangu alebo ublížim Tini a ty sa budeš pozerať na to ako tvoj brat trpí"

,,Tini nehaj na pokoji! Nemá s týmto nič. A mňa nehaj tiež. Ja sa ťa nebojím. To že si šéfka z teba nič nerobí. Si obyčajný človek ako ja a všetci ostatný. A teraz ak dovolíš" dopovedala a odsotila mňa.

,,Drsná" povedal Ryan
,,Drž hubu Ryan!!!" skríkla som a nasrane odišla do auta.

Keď sme prišli do domu zabuchla som dvere a odišla do izby. Lenže v tomto dome nikdy nebudem mať pokoj lebo chalani na mňa kričali z dola. Rozbehla som sa za nimi.

,,Čo zas?" povedala som už s náznakom nervov v hlase.

,,Máme plán dnes vbehneme do domu toho najlepšieho druhého gangu. Vystrieľame väčšinu z nich a bude pokoj."

,,A to nám nejako pomôže? Súhlasím ale zabijeme ich šéfa. To je priorita." všetci prikývli a my sme si prebrali celý plán.

O polnoci sme došli pred ich dom. Vtrhli sme dnu a už sa ozývali len výstreli. Do teraz sme neprišli ani o jedného z našich ľudí. Doteraz. Keď už bolo v dome ticho prišli za mňou chalani zo smútkom v očiach.

,,Jess zabili dvoch našich" je mi to ľúto ale život ide ďalej.

,,To mi je ľúto ale teraz mi doneste šéfa."

Všetci prikývli a doniesli šéfa. Nič som sa nepýtala iba ho zabila. Nehali sme v tom dome červenú šatku a odišli. Bolo mi ľúto našich ľudí ale to je naša práca. Ako sme odchádzali mne sa zatočila hlava a odpadla som. Nevidela som nič len tmu.

Takže dnešná časť má len 1032 slov ale včera som pridala viac než 5000 zajtra alebo ešte dnes večer pridám jednu. :3 Vaša Tin.
Inak v médiach si tak predstavujem Jacka.

Nikdy nie je neskoroWhere stories live. Discover now