this love hurts. - 5.část

65 3 2
                                    

Pak jsme se s Ari dohodli na čase nahrávání. Potřeboval jsem to vypustit  dřív, než by někdo něco čekal. Ta písnička pro mě má hluboký význam. Poté jsem se zvedl od piana, rozloučil se s Ari a vydal se k našemu nahrávajícímu oddělení. Ale ale...pan Styles se uráčel přijít.  Pan producent se snaží být vtipný, ale moc mu to nejde. Akorát mě chce vytočit. Nenechám se. Stoupnul jsem si před mikrofon a čekal jsem až přijde na řadu moje sólo.

Po natáčení jsme konečně vypadli ze studia. Měli jsme s klukama velkou chuť se jít sprasit do KFC. Navrhl to samozřejmě Niall, ale nikomu to vůbec nevadilo. Jeli jsme do drive thru a nabrali si několik kyblíků a boxů. Skončili jsme u mě doma na podlaze obýváku. Totálně přežraný jak prasata. Nevadí, je někdy třeba podniknout něco takového. 

Když se vyprázdnil můj byt, zbyl jsem tu už jen já a Louis. Šli jsme se vysprchovat a zalehli jsme si ke mně do postele. Přitáhnul jsem si Louise blíž k sobě a objal ho. Lehl si mi na hruď. Hladil jsem ho po vlasech dokud neusnul. Dal jsem mu pusu na čelo a po chvíli usnul také.

Ráno jsem se probudil a otočil se, abych se podíval, jak můj andílek spí. Otočil jsem se, ale on nikde. Vylezl jsem z postele a šel do kuchyně. Tam už jsem viděl Louise, jak nám zalévá čaj a vzápětí mi ho podává a dává mi sladkou pusu.

Nerad přemýšlím nad tím, jak tohle všechno dopadne. Když ho vidím tady u sebe,  jsem moc šťastný. Na druhou stranu se o něj hodně bojím. To, že je v mé přítomnosti nevěstí nic dobrého ani pro jednoho z nás. Ale nechci mu kvůli mé sobecké lásce k němu nějak ublížit. Management může udělat cokoliv, aby to jednoho z nás hodně bolelo. Co to říkám, ty by byli nejradši, kdyby nás oba dostali na kolena a  abychom je ještě prosili o odpuštění. Harry....Harry?! Vytrhne mě z mého myšlení Louisův slabý křik a jeho ruka mávající před mým obličejem. Promiň, zase jsem na chvíli vypadl. Omluvil jsem se a políbil jsem Louise na tvář.

Chtěl jsem víc. Nahnul jsem se k němu. Naše nosy se o třely. Cítil jsem jeho přerývaný dech na mé tváři. Podíval jsem se mu do očí. Pak už se i naše rty o sebe otřely. Něha, láska..... Pomalu jsem se odtáhl, protože jsme oba byli bez kyslíku. Vpíjel se mi do mých očí tak silně. Miluju ho. Chtěl bych to vykřičet do celého světa.

Nahnul se ke mně a znovu jsme se políbili. Jednu ruku jsem si kolem něj obmotal, abych ho měl blíž a druhou jsem ho držel za tvář. Proč tohle nemůže trvat celou věčnost?


This love hurts. (Larry)Kde žijí příběhy. Začni objevovat