mia's list

26 3 4
                                    


(Jessie POV)

als ik wakker wordt is het stil.Ik weet niet wat er aan de hand is in ons huis stil? Misschien slaapt iedereen nog ik pak mijn oude Blackberry om te kijken hoe laat het is, 6 uur geen wonder dat het stil is iedereen slaapt .Gelukkig want ik kan Mia echt niet meer aan zien ik word zo bang van haar ze maakt mijn leven gewoon ondraagelijk. Maar goed aangezien ik toch niet kon slapen besloot ik om naar beneden te gaan.langzaam doe ik de deur van de deur open niemand gelukkig. ik wou net koffie maken als ik hoor:  goeiemorgen Jessie. ik draai me zo snel om dat ik de beker laat vallen. en dat het hete water op mijn valt ik krimp in een maar gil niet. In plaats daarvan begin k een beetje te huilen. 

(m:mia,j:jessie,mx: max )

m: niet handig van je...                                           

j: waatt wil je? vraag ik stoterend Mia kijkt me opeens heel zielig aan en zegt: Oke ik weet dat ik soms wat druk ben maar liefie ik heb gewoon zo veel werk de laatste tijd het is gewoon dat ik je mis en ik heel veel van je hou maar ik maak me gewoon zorgen om je haar ogen staan zo nep. 

j: natuurlijk onze actrice is weer bezig dan huilt Mia (nep) het duurt maar een paar seconde en ik voel een ongelovenlijke klap in mijn gezicht  mijn moeder ?! waar komt die in eens vandaan ik ben spraken loos mijn moeder kijkt me walgelijk aan en ze snelt zich naar Mia en knuffelt haar ze staan zo dat ik Mia's  hoofd zie die mij duivels aan lacht. ik wist het . wanneer ze Mia 'gekalmeert' heeft schrueewt ze weer naar mij: hoe durf je je zus zo hard te laten huilen kun je dan niet zien hoe hard ze haar best doet om een band te creren met haar zusje ik kijk haar met tranen in mijn ogen aan ze meent het niet ze meent het niet ikk... en weer een klap in mijn gezicht ik kijk mijn moeder gebroken aan en zeg waarom? ik zie aan haar dat ze geschrokken is dat ze mij net sloeg mijn moeder heeft mij nog nooit geslagen alleen uit gescholden en vergeleken met Mia het spijt me zegt ze uiteindelijk en niet omdat zij het meende maar waarschijnlijk omdat ze bang was dat ik naar een leerkracht zo gaan en  haar naam zou vallen maar eerst naar school alsof dat makelijk is...


sisters by bloodWhere stories live. Discover now