Cap.I

437 38 6
                                    

   Pov.Adonis

    ∆Bună tuturor mă numesc Adonis Hotarumi , am părul roșu lung și capetele galbene cu ochii roz . Am frumoasa vârstă de 17 ani și cel mai important nu sunt om , sunt triton și mulți ma confundă cu o sirenă din cauza aspectului , dar nu conteste nu ma deranjează. 
   Dar chiar azi faceam 18 ani și aveam voie însfârșit să ies la suprafață ca să vad cum e lumea de sus . Merg la surorile mele și îmi iau rămas bun apoi plec la tatăl meu ca să-mi dea binecuvântarea sa , și inelul luni cu care ma puteam transforma în om dar în schimb nu puteam să mai vorbesc , un preț mic pentru a avea picioare ca să pot umbla pe uscat. Dar mai întai ma duc după Flaunder (habar nu am cum se scrie,gomenasai) și pe urmă la tata.

----------------După vre-o oră------------------

  
  Adonis: Flaunder unde ești ?

Tot îl strigam și căutam de o oră dar nu mai puteam sta , trebuia să plec la tata . Mă îndrept spre palat cât pot eu de repede , chiar vreau să ajung la suprafață cât mai repede . În scurt timp eram în sala tronului așteptându-l pe tata. Acesta își face apariți în clipa următoare luându-mă pe sus și străgându-mă în brațe spunându-mi.

Regele: O fiul meu a crescut așa repede , mama ta ar fii așa mandra dacă mai era printre noi .
Adonis: Gata tată , multumesc cred , acum îmi poți da binecuvântarea ta și inelul luni ca să pot pleca te rog .
Regele: Foarte bine .

Îmi dă binecuvântarea sa și apoi inelul luni , îi mulțumesc apoi îl strâng în brațe și plec val vârtej .
Acum înotam către ascunzătoarea mea, unde sunt sigur că se afla Flaunder. Ajung la ascunzătoare apoi ma uit în stânga, în dreapta și în spate să văd dacă am fost urmărit. Nimeni nu știa de aceasta ascunzătoare , în ea se aflau toate comorile mele. Intru în ascunzătoare și cum era de așteptat Flaunder era pe piatra mea și dormea . Mă apropi de el încetișor și  când am ajuns în dreptul lui am  țipat cât m-au ținut plămâni. Aceata sare ca ars de pe piatra mea și se izbește buimac de toate rafturile mele . Eu eram pe jos de la atata râs.  După ce sa dezmeticit a venit spre mine râzând de el și de mine .

Flaunder:De ce ai facut asta ?
Adonis:Pentru că mi s-a părut amuzant .
Flaunder: Mie nu . Să nu mai faci asta niciodată.
Adonis:Promit.
Flaunder: Și acum ce mai așteptăm să plecăm la suprafață.
Adonis: Păi mie puțin frică.
Flaunder: De ce să-ți fie frică.
Adonis: Dacă nu e așa cum mă aștept eu să fie ?
Flaunder: Asta nu am de unde să știu dar vom vedea, dacă nu va ieși bine ne vom întoace imediat înapoi, de acord.
Adonis: Foarte bine acum să plecăm.
Flaunder: Ieiiiiii!!!

****************^.^*****************
   
     Înotam cât puteam de repede , voiam să ajung cât mai repede la suprafață. În scurt timp am ajuns la suprafață , totul era albastru nimic interesant . Am început să înot în colo și în coace cu Flaunder până când am dat de o , nu stiu ce e aia , așa că îl întreb pe Flaunder

Adonis: Ce e aia care sta pe apă.
Flaunder: Aia e o navă, pe aia oameni de la suprafață se pot deplasa pe apă dintru ținut în altul 
Adonis: Vreau să văd mai de aproape .
Sebastian: Nici să nu te gândești domnișirule .
Adonis:Sebastian ce faci tu aici, lasă- mă să ghicesc te-a trimis tata.
Sebastian: Așa și mi-a zis clar să nu te las să te apropii de navele oamenilor.

Eu am plecat cu Flaunder lăsându-l pe Sebastian să vorbească de unul singur. Ajung lângă navă și mă agaț de ceva și acum îi priveam pe oameni cum se distrau.
Dintr-o dată atenți îmi fu furată de un bărbat foarte frumos , avea părul lung dar nu la fel de lung ca al meu de coloare neagră care avea o tentă mai puternică de albastru , ochii erau de un galben închis care îți dădeau fiori pe șina spinări. Doamne nu pot să cred , dar cred că m-am îndragostit de acel bărbat. Așa de tare îmi doream să aflu cum îl cheamă. Și iată dorința mi-a foat îndeplinită de un alt bărbat care semăna cu bărbatul meu. Cred că sunt frați.

Dimitri: Dominik hai în coa să vezi ce cadou ți-am luat.
Dominik:Vin acum Dimitri , hai Max să mergem .
Dimitri: Hai odată că nu am toată ziua
Dominik: Acum.

Deci îl chemă Dominik și pe celãlalt Dimitri . Timpul trecea , oameni se distrau și eu îi priveam așa atent . Acum îl priveam de Dominik așa fermecat îmi doream ca aceasta seară să nu se mai termine. Dintr-o dată o furtună și-a făcut apariția și un fulger a lovit nava. Nava a luat foc și toți oameni au început să sară în apă. Mă uitam disperat după Dominik , nu îl vedeam pe nicăieri . Dintr-o dată vocea lui Dominik îmi rasună în urechii , gata l-am văzut . Până să ajung la el deja se scufunda , îl prind repede de mâini și îl ridic la suprafață , era leșinat . Ajung la țărm unde îl las dar mai întai îi ofer primul meu sărut. Acesta își deschide ochii și eu fug repede.

Va urma....

Și acesta este capitolul I la Fară reguli..sper să vă placă.

P.s. Sunt prea obosită și lenea a pus stăpânire pe mine deci altă dată am să editez capitotul.

     Acest capitol îl dedic lui :
   Ocasa:GirlsMihaela
             Aishiteru ocasa:***
   Și lui : nekoloves14
          Aishiteru onii-che
(scuze nu stiu cum se scrie )

  

Fără reguli...?Where stories live. Discover now