Vakantieverslag Lissabon 2015

945 23 7
                                    

Hello, omdat ik nooit zin heb om te schrijven op vakantie doe ik een vakantieverslag, of jullie het willen lezen of niet, beslis het zelf.
-

Waar?: Lissabon, Portugal, Europa, aarde.
Hoe?: Vliegtuig
Wanneer?: vrijdag 19 tot zondag 25 oktober, herfstvakantie.
Vakantieliedjes:

Wake Up - The Vamps (MET IN DE VID BROOKLYN BECKHAM AJANSBDBS)

Love Me Like You - Little Mix

Zoals altijd doe ik gewoon de typetjes, omdat ik dat het leukste vind. Basisinfo over mijn types:
- Ik kijk oppervlakkig naar uiterlijk.
- Ik val alleen maar op blonde, typisch Nederlandse jongens. Voor bijna al mijn fandoms is hier een uitzondering voor. Je zal dus geen knappe Portugees voorbij zien komen.
- Ik ben een genadeloze oordeler.
- Ik haat kleine kinderen.
- Ik vind vrijwel ieder dier schattig.

- Tramman met de harmonicahond: In Lissabon zijn veel bedelaars, maar deze deed nog wat voor zn geld. Hij liep bij elk station een andere wagon in met een harmonica en minihond op zn schouder die een geldbakje vasthoudt. We hebben hem toch maar wat gegeven om de hond...
- Geletreinkerel: Ik zat in een van Lissabons bekende gele treintjes toen ik op een keer achterop die mini trein gewoon snel op dat voetplankje bij de achteruitgang zag staan. Hij liftte gewoon gratis mee! Om niet op te vallen sprong hij elke halte er vanaf en later er weer snel op.
- Nederlandse Fransoos: In het Tunesische verslag heb je gelezen over mijn haat voor Fransen, maar ze hebben punten gescoord! Op school heb je wel een soort van 'groepen'. Deze jongen zal ik indelen bij de Hollisterkakkertjes. MAAR HIJ WAS FCK HOT. Hij leek op een Nederlander vandaar de naam.
- Nederlandse Beckhambroertjes: Nederlands gezin met 4 broertjes, maar die vierde zag ik pas later. De oudste was 14 schat ik, de andere 8, 6 en 4 ofzo. Ze hadden wat weg van de broertjes Beckham. Groot fan van hun btw. Ze voetbalde en ik ging spontaan voetballen met mn zusje... Met een ice-teapakje. Geen voetbal bij ons aangezien we aardslui zijn. Heeft vast aandacht gewekt =D Toen hun bal uit hun veldje schoot (HAHAHAHA DAT KLINKT FCK RAAR) heb ik m teruggeschopt en IK RAAKTE M OMG.
- Random hotte boy: Niet eens waard om te beschrijven, was een Nederlandse Fransoos. IK KWAM HEM WEER TEGEN AAN HET EIND BIJ DE BURGER KING OMG IK FLIPTE.

'SORRY' VAN JUSTIN BIEBER KWAM UIT OMG IK FLIPTE HIJ IS ZO LEUK KLIK OM TE LUISTEREN OKDDNFN

En ik heb Tims soundcloud gestalkt (Tim de Jonge, LTRL), hier wat nummers:

Tim de Jonge - Root

LTRL - Paraìs

LTRL - ID (alleen preview)

LTRL - What Comes Around Goes Around

LTRL - Lean On (Bootleg)

LTRL - Bahdibliep

Nog een heeeeeeeeeel belangrijke: VORIG JAAR DEZE VAKANTIE WERD IK FACEBOOKFRIENDS WITH BAE♥♥♥

Een paar dingetjes:
- Een feit was dat elke Portugees enorm rode en waterige ogen hadden, alsof ze elk moment konden janken. Misschien omdat hun geen Jumbo hebben?

xM

PS: Ook geen hoofdstuk omdat ik weet niet of @QuintyVanVlimmeren het redt om het hoofdstuk klaar te hebben, hoofdstuk 18 heeft ze al klaar en doet ook het vervolg daarop, 19 dus. Ik schrijf hoofdstuk 20. Ik hou graag een voorraadje.

Fuck Fame #2Where stories live. Discover now