Hoofdstuk 9

2 1 0
                                    

Als ik sochtend wakker word is Rick weg. Ik stap uit bed en loop naar beneden. Ik ruik een heerlijke geur.

Ik stap de keuken binnen en daar staat Rick. Hij is bezig met het ontbijt.

Ik sluip naar hem toe en sla dan me armen om zijn middel. Hij schrikt ervan.

Ow kira je laat me schrikken. Hij draait zich om in mijn armen en geeft me een kus. Heb je lekker geslapen lief? Heerlijk dankje, jij? Ja heb je trek? Nou wat ik ruik gaat er wel in hoor en ik gniffel. Mooi.

Dan draait hij zich weer om en gaat verder met het ontbijt. Het is ei met spek en toast. Heerlijk ruikt het.

Ik ga me even aankleden dan kom ik eten zeg ik tegen hem. Ja is goed als jij beneden bent zal het wel klaar zijn.

Ik loop naar boven.

Wat is hij toch lief. Het is zo jammer dat hij zo jaloers is anders was hij echt perfect geweest. Hij is altijd zo lief als we met zn tweeën zijn maar zodra we op school zijn is hij weer die macho man. Ik zucht.

Ik loop zijn kamer binnen en trek de kleren aan die ik gisteren heb meegenomen van huis. Ik doe snel even me haar ik een vlecht en loop weer naar beneden.

Daar aangekomen is de tafel al gedekt. Ziet er lekker uit Rick. Ik schuif aan en begin te eten.

Het was net zo lekker als het eruit zag, dankje. Tuurlijk voor jou doe ik alles maar ik ga me nu even aankleden. Ja ik moet me make-up ook nog doen. We lopen samen naar boven. En als we klaar zijn is het dan ook echt tijd om naar school te gaan.

Kom schat we gaan anders komen we nog te laat ook zegt Rick. We lopen naar buiten en stappen in zijn auto.

Je weet dat je me vanmiddag ook thuis moet brengen toch lach ik. Owja kut ik heb training na schooltijd. Hm ja, wacht ik vraag niall wel of hij me thuis wil brengen. Ik zie dat zijn handen strakker om het stuur gaan. Ik wil niet dat je met die loser in een auto zit, één keer was al teveel. Rick ten eerst hij is geen loser hij is hartstikke aardig en ten tweede ik ga niet twee uur wachten op een ritje naar huis dankjewel. Godverdomme kira en hij slaat op het stuur.

De rest van de weg word er niks gezegd. En als we aankomen parkeert hij de auto.

Ik zie je na schooltijd zegt hij dan. Pardon, ik kijk verbaast aan. Ja ik breng je thuis zegt hij. Ja als je 2 uur eerder klaar bent dan ja en anders nee. En dan loop ik weg. Wat denkt hij wel niet.

Met me chagerijnige kop loop ik naar binnen. Zo goed als deze ochtend begon, zo slecht eindigd hij.

Ik ben zo diep verzonken in me gedachten dat ik niet door heb dat er iemand voor mij loopt. En dan, boem ik val op de grond.

Sorry gaat het ik lette ook niet op en dan zie ik en hand uitgestoken. Ik kijk op en zie dan liam naar mij glimlachen.

Ik pak de hand aan en hij trekt me omhoog alsof ik een veertje ben. Sorry ja ik lette ook niet op.

Waren we allebei ergens anders met onze gedachten lacht hij. Ik denk het en ik wrijf over me kont. Ow sorry gaat het vraagt hij nog een keer. Jahoor maar nu ik je toch zie beetje grof om te vragen misschien maar kan ik met jullie mee terug rijden. Tuurlijk hoe laat ben je uit? Half 2. Geen probleem dan wij ook zegt hij.

Heey liam en liam kijkt om. En daar komt Harry aan gelopen. Heey kira alles goed vraagt hij dan. Ja hoor met jou? Ja ook dankje. Ze rijd vanmiddag met ons mee terug dat is niet erg toch? Neuh is goed zegt Harry. Gezellig zelfs en hij knipoogt naar me.

Ehm eh ik ga er weer vandoor heb zo les. Is goed tot vanmiddag en sorry he zegt liam. Maakt niet uit en dan loop ik weg.

Harrys pov

Hoezo sorry? Ow we liepen tegen elkaar op en waarom die knipoog, volgens mij zie je haar wel zitten of niet? Ik bloos. Ja maar ik ben al afgewezen zeg ik zacht. Ow wat dan? Nou na onze koffie vroeg ik of ze nog een keer wou afspreken. Maar? Ze zei dat ze al en relatie heeft. Ja dat is zo zegt liam. En ze zei dat ze al verliefd was op iemand. Ow dat is raar en ze bedoelde niet gewoon Rick? Nee.. ze zei ook nog dat ze dat al niet had moeten zeggen en dat ik het maar moest vergeten maar dat lukt niet echt. Het blijft maar rond spoken in me hoofd.

Kira's pov

Ik loop snel door, gelukkig kan ik mee rijden.

De eerste lessen zijn snel gegaan. En nu hebben we pauze maar ik heb niet echt zin in Rick.

Daisy, sam, kunnen we ergens anders gaan zitten, ik heb niet zo'n zin in Rick na vanochtend.

Ehm maar de jongens komen wel naar ons als we niet naar hun komen dat weet je toch zegt daisy. Hm ja dat is zo. Nou dan ga ik wel even een blokje om maken als jullie het niet erg vinden. Is goed schat doe maar even zegt daisy.

Dan knuffelen ze me allebei en gaan zitten. Ik loop naar buiten.

Ik besluit toch niet van het terrein te gaan en loop naar de parkeerplaatsen. Daar ga ik op een bankje zitten, lekker rustig hier zit toch nooit iemand. Na 10 minuten komt er ineens iemand naast me zitten.

Ik kijk op en zie dat het niall is. Heey wat doe jij hier? Heey ik dacht lekker rustig plekje hier zit nooit iemand maar toen zag ik jou zitten. Ow sorry eigelijk dacht ik precies het zelfde en ik voel dat ik bloos. Maakt niet uit zegt hij met een vriendelijke lach.

Waarom wou je rust dan als ik dat vragen mag zegt niall. Ik had even geen zin in Rick. Hmm ja dat kan oN begrijpen en hij lacht maar trekt direct weer een sirieus gezicht, sorry dat had ik niet mogen zeggen. Ook ik moet nú lachen. Het is goed niall ik snap wat je bedoelt.

En waarom zit jij hier? Me vriendin..

Ik voel een steek in me buik. Zijn vriendin?

Vertel? Ze heeft het net uitgemaakt. Ik zie dat hij tranen in zijn ogen krijgt en ik troost hem. Huil het er maar even lekker uit. En dat is dus precies wat hij doet.

Ik kan er niks aan doen maar van binnen doe ik een vreugden dansje.

Why dont you like back?Where stories live. Discover now