18-Sfârșitul dădăcitului (part-2)

1.4K 78 24
                                    

~Readucerea aminte~

Ariana's POV

Mă trezesc amorțită și mă ridic din pat. Îmi iau o rochiță neagră cu alb mai scurtă de genunchi cu o palma iau și o jacheta de blugi si niște botine albe și merg la baie ca să-mi fac un dus.

L-am dus pe Arik la camin, iar acum merg liniștită spre școală până aud un claxon în spatele meu. Tresar, dar îmi revin și mă uit să văd cine e. Zayn... Îmi face semn să urc. Acum ce fac?!

-O ultima intrebare, tu suferi după Justin?!întreabă unul dintre ei, iar apoi toți îmi îndeasă microfoanele în gură
-Nu. Am trecut repede peste. Știam la ce să mă aștept!
-Ce vreți să spuneți prin asta?!întreabă, dar eu plec

Justin's POV

-Am văzut cum vă uitați la domnișoara Ariana. Suferiți cumva?
-Știi ceva?! E cumva problema voastră dacă sufăr sau nu. Care e treaba voastră?!spun și o târăsc pe Arian...adica Selena, după mine

~Sfârșitul reamintitului~

*În prezent*

Ariana's POV

Școala s-a terminat, din fericire pentru ca în fiecare pauză a trebuit să-l văd pe Justin cu Selena înconjurați de paparazzi sărutându-se. Mda... Încă am sentimente pentru el... Chiar se observa? Normal, idioato! Când i-ai văzut ai strâns așa tare cutia cu suc, încât tot sucul s-a împrăștiat pe doamna Smith! Nu trebuia sa-mi reamintești ceea ce am făcut... Conștiință idioată.

Ajung acasă și merg în camera mea, trântindu-mă în pat ușurată. După 2 minute de procesat, gândindu-mă cu ce ar trebui să încep pentru ca am câteva lucruri de făcut, decid să dau drumul la TV și să îmi strâng hainele. Îmi strâng liniștită hainele când la TV era o știre care spunea ceva de o posibilă relație dintre mine și Zayn.

Știre:'Bună ziua și bine vam regăsit. Avem două știri bombă! Prima: Domnișoara Grande ese într-o posibilă relație cu un tip pe nume "Zayn Malik". Grande spune ca sunt doar prieteni. A doua: Bieber e vizibil gelos. Acesta s-a enervat rău când am adus vorba despre suferință față de fosta relație, dar acesta ne-a oferit și niște imagini imaculate cu el și Gomez sărutându-se, nu știm ce să mai spunem despre el... Este nehotărât."

Aha, deci... Gelos? Pffg să cred? Adică cică e gelos, dar se săruta cu cineva în fața mea. Wow cât de gelos *sarcastic*!

Termin cu hainele apoi merg și golesc baia de produsele mele. Apoi îmi strâng locul 'special amenajat' pentru machiaje.

Mă trântesc în pat, apoi mă uit la ceas... Oh, nu, nu, nu. Am uitat de Arik. Îmi iau repede ceva haine, apoi am mers la baie să mă schimb. M-am încălțat repede cu niște săndăluțe și am ușchit-o pe scări. Am deschis ușa repede și în fața mea era Justin.

-Hei Ari, spune el. Oh, haide... Eu nu o iubesc pe Selena! Ea îmi e ca o soră liniuță prietenă. Nimic mai mult. Eu pe tine te iubesc.

L-am lăsat cu ochii în soare și am plecat si în 10 minute am ajuns la cămin... L-am luat pe Arik și am zbughit-o acasă.

În fața ușii noastre era o mare de paparazzi și în dreaptă lor era un Justin zâmbitor care se săruta cu Selena. Aham... Ce mă mai iubește... Deci atâta iubire n-am mai văzut.

L-am luat pe Arik și am trecut prin spatele paparazzilor, sperând ca nimeni să nu mă vadă, dar fără rost...

-Domnișoară Grande, ce surpriză... Ce căutați dumneavoastră aici?întrebă marea de paparazzi nedumeriți și curioși tot odată.
-Erm... Eu...
-Ea la adus pe Arik de la cămin... S-au atașat, așa ca i-am dat voie să se mai întâlnească cu ea, mi-o taie Justin.

Ce? Eu... Ahh, e atât de laș încât nu poate recunoaște că sunt bona lui Arik. Normal ca ține mai mult la cariera lui decât la mine... Trebuia să mă aștept la asta...

Merg în cameră și după câteva minute intră Arik.

-Hei Arii... O să-mi fie dor de tine!spune și îmi sare în brațe
-Și mie, puiuț!spun și-l strâng la piept, m-am atașat atât de tare de el

*
*

Uhh, seara... Din orice moment o să apară Pittie(mama lui Justin... Presupun ca v-ați dat seama). Ușa se aude, iar eu tresar. Pe ea intră domnul și doamna Bieber.

-Bună seara!spun politicos
-Hei, Ariana! Cum a fost?întreabă
-Uh... A fost super, Arik mi-a fost o companie bună...
-Mă bucur.
-Pai... Eu trebuie să plec. O seara bună domnule și doamna Bieber. Pa Arik, spun și plec.

*
*

Ajunsă acasă o întâmpin pe mama și apoi merg în camera mea pentru a despacheta...

După ore de chin, facandu-mi curat și aranjând prin cameră termin și eu... Fac un duș și mă trântesc în pat. Adorm. _________________________________

Hei hei hei. Am lipsit mult și capitolul asta e groaznic. Doar ca e școala și am muuulte teme și mult de invatat. Sper să mă înțelegeți... La voi cum mai e școala?❤:))
Va iubesc mult, suntem +3 mii de ochișori.❤❤
Noapte bună!❤❤❤✌

Indragostit de bona||J.B  si Ariana  GrandeWo Geschichten leben. Entdecke jetzt