Δ 8 Δ

3.9K 148 53
                                    

Şarkının Adı: Smells Like Teen Spirit

Sanatçısı: Nirvana

Bulunduğu Albüm: Nevermind

Kategorisi & Tarzı: Alternatif rock / grunge 

Hangi Durumlar İçin Kullanılmalı: Bu şarkı daha çok, kafanızın içi bin bir türlü durumla allak bullak olmuşken iyi bir müziğe olan açlığınızı yatıştıracak türden. Şahsen, Krist'in çaldığı bas gitara her zaman aşık olmuşumdur.

Kendi Öz Değerlendirmem:  Babam sabah işe giderken arabada bu şarkıyı son ses dinlediğinde enerji taşması yaşadığını söylüyor. Bence sabah dinlenmeye uygun bir şarkı değil bu. (Kesinlikle okul servisinde bunu denemeyin, hele ki ilk ders kimya ise, babamın dediği 'enerji taşması olayı' hiç işe yaramayacak.)


Not: Daha çok rock şarkıları yazdığımı fark ettiniz sanırım, ama lütfen bundan rahatsız olmayın. Pop dinleyen arkadaşlar, lütfen, Nirvana'ya ön yargı ile yaklaşmamanızı rica ediyorum. Bu liste için seçtiğim 25 şarkıdan pop olanlar popçulara, metal olanlar metalcilere veya rock olanlar da yalnızca rock dinleyenlere hitap etmiyor. One Direction seven bir kız da pekala Smells Like Teen Spirit dinleyebilir, dinlemeli. 

Dipnot: Ya da vazgeçtim dinlemeyin Nirvana sadece benim olsun. Dinlemeyin lan bunu, bu grup benim, bu şarkı da benim bana ne vermem vermem! *turn back 4 years old*


Ölmeden Önce Dinlemeniz Gereken 25 ŞarkıWhere stories live. Discover now