Την θελω!

4.1K 131 16
                                    

Δεν μπορω να πω πως ημουν πολύ ενθουσιασμενη που θα εβγαινα με τον Αρη. Τωρα πια τα αγορια δεν με ελκουσαν καθολου. Ηταν σαν να ειχα αποδεχτει την σεξουαλικοτητα μου αλλα... ταυτοχτονα να μην την ειχα αποδεχτει. Η μερα στην σχολη περασε γρηγορα και μπορω να πω ευχαριστα αφου καναμε ένα ωραιο κεφαλαιο στην ιατρικη. Εφυγα με την μηχανη και ειχα κανονισει να περασω να παρω την Κατερινα από την σχολη της να παμε για φαγητο εξω. Ευχομουν να μην δω την Ιωαννα... Δεν ξερω πραγματικα τι θα γινει μεταξυ μας μετα το φιλι. Ηξερα όμως ότι εστω και για λιγο της αρεσε. Φτανοντας στην σχολη ειδα την Κατερινα να με περιμενει απ'εξω μονη ευτυχως. Ετσι, εβγαλα το κρανος και χαμογελασα.

"Ετοιμη;" ρωτησα

"Ναι ναι παμε" απαντησε γρηγορα και πηγε να ανεβει αλλα την εκοψα ενω της εδωσα το κρανος

"Παρε και φορεσε το"

Με κοιταξε λιγο παραξενα καθως το κρατησε στα χερια της.

"Και εσυ;"

"Εάν γινει κατι καλυτερα να χτυπησω εγω" απαντησα και χαμογελασα

"Εισαι πολύ γλυκια μωρε αλλα δεν προκειται να γινει τιποτα"

Φορεσε το κρανος και εκατσε πισω μου. Τοτε ηταν που συνειδητοποιησα ότι ένα ζευγαρι ματια με καρφωναν... συγκεκριμενα της Ιωαννας. Από μακρυα βεβαια. Δεν εδωσα σημασια. Δεν μπορουσα τωρα, ηθελα να περασω λιγο καλα. Γκαζωσα και σε πολύ λιγο ημασταν εξω από ένα φαστφουνταδικο. Αφου κατσαμε με τους δισκους μας και το φαγητο μας σε ένα τραπεζι μιλησα πρωτη.

"Πως ηταν η μερα σου;"

"Ξερεις. Τα ιδια. Λιγο βαρετα όμως. Εσυ;" ρωτησε

"Ηταν καπως καλυτερα. Ο Αρης μου ειπε να παμε βολτα σημερα. Θα περασω να τον παρω κατά της 6."

"Χα! Πλακα κανεις; Ο μαναρος;" ρωτησε και στρυφογυρισα τα ματια μου.

"Ναι αυτός"

"Ωραια.. να ξεχαστεις και λιγο"

"Εμμ με το άλλο θεμα την εγινε;" Ειπα καθως δαγκωσα το εσωτερικο των ουλων μου.

"Με την Ιωαννα; Ηταν πολύ σκεπτικη σημερα. Δεν προσεχε ουτε μεσα στην αιθουσα αλλα όταν πηγα να της μιλησω μου φερθικε κανονικα χωρις βεβαια να μου αναφερει κατι για το φιλι. Ουτε και εγω ανεφερα. Ισως δεν θελει να μου ανοιχτει επειδη εισαι κολλητη μου και θα στα πω"

"Κατερινα;" Ειπα με ένα λυπημενο υφος.

"Τι;"

"Την θελω!"

"Ναι το εχω καταλαβει πιστεψε με... και αυτή το εχει. Απλα είναι μπερδεμενη. Ο καθενας θα ηταν... Εχεις κανει πολλα για αυτην. Επαιξες και ξυλο. Αστην να σκεφτει και να αποφασισει. Πιστευω πως αφου σε φιλησε πισω νιωθει και αυτή κατι. Απλα δεν είναι και τοσο ευκολο να αποδεχεσαι κατι τετοιο" απαντησε και ειχε δικιο. Δεν ηταν και ευκολο. Επειτα αφου μιλησαμε για διαφορα θεματα την πηγα σπιτι.

"Παντως σημερα θα ερθει σπιτι μου γιατι εχουμε μια εργασια μαζι και σκεφτηκα να της αναφερω πως εχεις βγει με τον Αρη να δω πως θα αντιδρασει" ειπε πριν μπει μεσα στο σπιτι της.

"Ναι καλη ιδεα...Λοιπον θα σε παρω τηλεφωνο μολις γυρισω από την βολτα"

"Ενταξει τα λεμε! Να προσεχεις!"

Χαμογελασα καθως εβαλα το κρανος και εφυγα. Πηγα σπιτι και διαβασα μεχρι της 5. Οταν τελειωσα πηγα για ένα γρηγορο μπανιο. Ηταν ηδη 6:45 οταν τελειωσα να ντυνομαι οποτε επρεπε να ξεκινησω γιατι δεν ηταν και πολύ κοντα το σπιτι του. Πηρα τα συνηθισμενα κρανος, κλειδια, κινητο και εφυγα. Φτανοντας στην γειτονια του μπορεσα να τον διακρινω εξω από το σπιτι του να με περιμενει. Ειχε και κρανος.

Αφου εφτασα κοντα του εσβησα την μηχανη και εβλαγα το κρανος χαμογελωντας.

"Γεια" ειπα χαρουμενα.. αν και δεν τον εβλεπα ερωτικα ειχαμε αρκετα κοινα ενδιαφεροντα.

"Χει"

"Βλεπω εχεις κρανος"

"Ναι εχω και μηχανη αλλα θελω να με πας εσυ βολτα σημερα. Να δω ποσο καλη εισαι" απαντησε και μου εκλεισε το ματι.

Χαμογελασα στο σχολιο του και του εκανα νοημα να ανεβει. Εβαλε τα χερια του γυρω από την μεση μου και καταλαβα πως δεν το εκανε για να κρατηθει. Πηγαμε και αγορασαμε καφε και καθισαμε σε ένα παγκακι στο παρκο. Μιλαγαμε για διαφορα θεματα και μπορω να πω ηταν πολύ αστειος και καλος. Ηξερα πως με ηθελε και μακαρι να τον ηθελα και εγω. Ηταν πολύ καλο παιδι...

Οταν πια περασε η ωρα τον πηγα σπιτι του.

"Περασα πολύ ωραια αποψε. Να το επαναλαβουμε" ειπε πρωτος

"Φυσικα. Και εγω περασα πολύ ωραια. Τα λεμε αυριο στην σχολη"

Τον καληνυχτισα και πηγα σπιτι. Βαριωμουν να παρω τηλ την Κατερινα αφου θα μου τα ελεγε ετσι κι αλλιως αυριο οποτε καθισα λιγο στην τηλεοραση και με πηρε ο υπνος εκει μετα από λιγο.

~~~~

Λοιπον σε αυτό το κεφαλαιο δεν γινονται και πολλα όμως σας υποσχομαι πως στο άλλο θα εχουμε εξελιξεις. Επισης θελω να σας ζητησω μια μεγαλη συγνωμη που δεν εβαζα όμως το προγραμμα μου είναι πολύ δυσκολο. Παρολα αυτά τωρα που φτιαχτικε το ιντερνετ θα βαζω συχνα το υποσχομαι. Τελος κατι τελευταιο... μου ηρθε μια καινουργια ιδεα παλι για ομοφυλοφυλλους και σκεφτομαι να την αρχισω. Θα είναι καθηγητρια/μαθητρια και θα χαιρομουν πολύ αν την διαβαζατε και αυτή. Σας ευχαριστω πολύ που διαβαζετε την ιστορια μου με κανετε πολύ χαρουμενη!! Θα τα πουμε στο επομενο κεφαλαιο.


Φιλακια xxx

Ο έρωτας ερχεται και για το ίδιο φύλο!Where stories live. Discover now