Capitolul 23

1.3K 77 3
                                    

Eu: M-am saturat de discutia asta! Am tipat in timp ce intram in camera unde politistii incercau sa afle locatia acelui apel blestemat!

Raluca p.o.v

M-am trezit tot pe canapeaua din sufragerie,unde am adormit. Totul era asa diferit si urat. Viata mea se schimbase. Imi era dor de familia mea,de Emma,Eric..chiar daca a fost un nesimtit,nu pot sa il urasc! Il iubesc,chair daca nu stiu cum arata! Vreau sa il urasc dar nu pot. Viata asta e atat de greu de inteles,si nu iti poti controla emotiile. Urasc acele momente ingrozitoate. Imi vreau viata inapoi! De ce mi se intampla mie toate astea?! Si tot mereu ajung la intrebari fara raspuns. DE CE NU EXISTA UN RASPUNS PENTRU TOATE?! De ce nu poate sa fie viata usoara?! Cer prea mult?! Toate trebuie neaparat sa fie asa complicate si grele. Unele te duc la depresie. Altele iti provoaca stres si nervi mereu! Urasc toate sentimentele astea de necontrolat!
Toate gandurile mi-au fost intrerupte de Vlad,care tocmai intrase in camera. Era 6:49,am crezut ca doarme..

Vlad: Neata frumoaso,te-ai trezit?

Eu: Nu imi mai spune asa! Ma ridic nervoasa,dar ma dezechilibrez si cad pe parchetul rece din lemn. Aceasta cadere mi-a provocat o durere ingrozitoare de cap.

Vlad ma ridica de jos,si ma ia in brate stil mireasa. Urca cu mine pana la etaj si intram in baie.

Vlad: Dezbraca-te.

Eu: Poftim?!

Vlad: Ar fii mai bine sa te uiti in jos.

M-am uitat in jos si am vazut va pantalonii mei erau patati cu sange. Cum e posibil?! M-a violat...?!
Aa...stai,ce proasta pot fii!

Eu: Am,scuze...

Vlad: Nu trebuie sa iti ceri scuze,e o chestie normala.

Eu: Spre ca nu am patat asternuturile!

Vlad: Stai linistita,le bag la masina de spalat.

Eu: Of..imi pare rau. Doar lasa-ma sa le spal eu.

Vald: Grija ta acum trebuie sa fie alta.

Eu: Cum ar fii?..

Vlad: Cu ce va opriti voi fetele aceasta problema..?.

Eu: O Doamen! Asa e! Trebuie sa ma duc pana la magazin.

Vald: Vom merge impreuna,dar mai incolo. Magazinele deschid la 8-9. Imi spune si chicoteste. Acum dezbraca-te,trebuie sa faci baie.

Eu: Pai ce ar fii sa iesi ca sa pot sa fac baie?

Vlad: Oo nu! O sa raman aici.

Eu: Nu! Vlad,te rog,nu!

Vlad: Shht! Spune si imi acopera gura cu un deget. Se apropie de mine,si incepe sa imi dea bluza jos,eu ramanand doar in sutien. Staaai asa! Ce fac aici?!! Il las sa ma dezbrace?!
Incep sa ma dau in spate,cat de tare pot,dar ma lovesc de perete. Vlad isi lipeste corpul de mine,iar eu incerc sa il indepartez,dar nu pot.

Eu: V...Vlad te rog.

Vlad: O sa fie bine,voi avea grija de tine. Doar lasa-ma sa te ating.

Eu: Nu pot..Esti un necunoscut..E..eu..Vlad..te rog.

Vald: Si eu te rog sa ma lasi sa te ating..Am nevoie de tine!

Eu: Nu ,nu ai nevoie! Spun dar observ ca el deja vrea sa imi desface sutienul in timp ce eu ma zbat si incerc sa il indepartez de pe mine,dar e ca o stanca. Simt cum ma ia ameteala,probabil din cauza menstruatiei,si cad in bratele lui. Fix acuma se intampla asta. Cand ma dezlipesc de el,sutienul meu cade jos. Imi acopar repede partea descoperita cu mainile. Vlad se apropie de mainile mele care sunt infasurate bine in jurul corpului. Incearca sa le indeparteze.

Vlad: Ai incredere. Nu o sa iti fac nimic.

Am cedat. Nu mai puteam sa ii tin piept asa ca pur si simplu am cedat ca o proasta. S-a holbat la mine vreo 2 minute,dupa care si-a dat bluza jos.
M-a dus in fata cazii si mi-a dat jos pantalonii de pijama. Cand a pus mana pe lenjeria mea intima,am.simtit un fior in tot corpul. Pielea mi s-a facut de gaina si am incercat sa il opresc:

Eu: Vreau eu sa fac asta..Dar te implor,pot sa ma spal si singura,te rog iesi. Imi era asa rusine de corpul meu,eram grasa. Imi uram corpul. Nu aveam sani,fund,de ce un baiat ca el sa rapeasca o fata ca mine?

Vlad: Vreau doar sa te protejez,sa te ingrijesc. Te implor.

Eu: D..dar nu sunt pregatita.. Scuze,dar te rog sa iesi.

Vlad: O sa ies,dar data viitoare nu o mai fac. Jur.

Eu: Multumesc. Am spus aproape in soapta.

Ma dezbrac total,intru in cada si las picaturiile de apa sa mi se scurga pe piele. Cand ies din baie,si am facut-o intr-un prosop,deoarece nu aveam haine. M-am dus la Vlad in camera sa ii cer niste haine. Cand intru,il vad doar in boxeri uitandu-se la televizor.

Eu: A...a..t..ai..niste h..haine..?

Vlad: Stai asa. Imi spune si cauta in sertar si scoate un pulover luuung, o pereche de lenjerie intima de fata si un absorbant. De unde avea el absorbant si lenjeria.. Nici nu vreau sa stiu. Le iau si vreau sa ies din camera dar Vlad ma opreste.

Vlad: Da-ti jos prosopul si schimba-te.

Eu: Daca m-ai lasa sa ies,as face chestiile astea.

Vlad: Aici! Ti-am zis ca a 2 a oara nu te mai las.

Eu: Ai promis..







Scuzati-mi intarzierea. Sper sa va placa capitolul. Ly all.

Apel Cu Numar Privat (+18)Where stories live. Discover now