7.Academia Militara by Andreya18

122 8 2
                                    

Titlu : Academia Militara

Autor: Andreya18

Capitole pana in present :12

Dupa 2 saptamani de pauza am hotarat ca ar trebui sa mai postez cate un review pentru o carte in plus am cateva promisiuni pe care trebuie sa le onorez .

Iar una dintre aceastea este Pentru autoarea cartii "Academia Militara", un nume dragut pentru o carte te captiveaza titlul , la fel si coperta care este una ok .

Iar ce o sa urmeze in randurile urmatoare nu o sa fie atat de dragut ...

Cand am inceput sa citesc primul capitol aveam in gand ca urmeaza sa citesc o carte cu multa actiune palpitanta sau cu personaje care au un caracter impresionant care te lasa pe spate , ei bine sa spunem ca am ramas putin (mai mult ) dezamagita de aceasta carte din mai multe puncte de vedere.

Nu am obiceiul copilaresc sa ma leg de gramatica sau ortografie dar cand vad ca aproape fiecare propozitie incepe cu litera mica sa spunem doar ca am ramas cu un gust amar in gura , ti se pare satisfacator Andreya18 sa postezi o carte ( sau sa incerci sa scrii o carte) in care compozitia lasa de dorit? Cred ca iti doresti sa fii apreciata de cititorii care sunt chiar mai inaintati in varsta sau care au cartile proprii . Inteleg ca pentru cititoarele amatoare care nu pun accent ( mai bine zis nu stiu deloc ) pe compozitie, pe gramatica dar pentru un cititor mai experimentat , nu vreau sa spun nimic urat, sa spunem doar ca nu ajunge la al doilea capitol pentru ca refuza sa citeasca pana la final.

Cred ca aceasta carte ar avea potential daca nu ar fii scrisa asa numai sa fie scrisa , adica chiar daca postezi de 2 ori pe luna ,dar acele capitole care le postezi sa fie sa spun asa "slefiute" pana la sange .

Sfatul meu pe care daca doresti il urmezi , este strict decizia ta , este sa pui cartea in pauza si sa revizuiesti capitolele deja scrise. Altfel citesti o carte cu o buna compozitie decat una care e scrisa doar sa fie scrisa pe Wattpad.

Nu am ajuns la final pentru ca constiinta mea de cititor a refuzat sa continue sa citeasca aceasta carte .

XOXO AG




A.G. ReviewWhere stories live. Discover now