Cadoul lui Caleb...

214 25 13
                                    

Din perspectiva lui Malia :
Intru încet pe ușa casei mele și încerc sa par surprinsă...Toate becurile din casa erau închise și se făcuse o liniște mormântala. Aveam un sentiment foarte ciudat exact ca în acea noapte, pana când toată lumea a strigat : Surprizaaaaaa!!!!
-Vai, va mulțumesc foarte mult. Chiar nu mă așteptam...mint eu frumos.
-La mulți ani BFF !!! spune Aly și sare pe mine.
I-am îmbrățișat pe toți din încăpere și am luat bucuroasa cadourile...dar cu toate astea, o parte din mine era oarecum trista datorita faptului ca EL nu venise..pana și astăzi mă dezamăgește. Nu știu cum de am putut sa cred ca un profesor poate sa mă placa. Poate sa aibă orice fata vrea, doar nu m-ar alege pe mine. Cred ca înțeleg legătură dintre el și Ashley: sunt împreună. Și chiar re sens, adică ea e drăguță, populara sibpe deasupra este și majoreta șefă. Toți băieții își doresc sa fie cu ea. Nu mai vreau sa mă întristez așa ca mă duc la masa cu cadouri și le iau în brațe pentru a le duce în camera mea pentru sa ocupau loc degeaba.
Urc la etaj și când deschid ușa în camera mea văd o silueta nu prea bine conturata din cauza luminii care era stinse. O aprind și îl văd pe Caleb stand pe pat cu niște fotografii în brațe...fotografiile mele.
-Ce faci aici ? îl întreb eu ușor, dar el nu îmi ia privirea de la acele poze.
-Am venit la petrecere. Nu tu M-ai invitat ?
-Vreau sa zic,ce faci în camera mea?
-Pai, căutăm baia și am ajuns aici. Mi-au captat atenția fotografiile tale absolut superbe. Cred ca e coada pentru tine intre băieți ,nu ?
-Nu chiar...spun eu și încerc sa îmi dau seama dacă face mișto ,deși nu prea pare.
-De ce spui asta? Ești o fata foarte frumoasă, Malia. De ce nu vezi asta ?
-Exagerezi, dar mtumesc totuși.
-Nu ai pentru ce. Văd ca ai primit foarte multe cadouri...pot sa ti-l dau și eu pe al meu?
-Sigur, îi spun eu și întind mana.
El rade ușor în coltul gurii, mă ia de mana și mă apropie de el. Apoi mă sărută tandru. Credeam ca o sa leșin în brațele lui.
După câteva secunde ne oprim, iar el se apropie de urechea mea și îmi sopteste: " La mulți ani!". Iar apoi pleacă la parter.
O aud pe Aly cum mă striga pentru va trebuia sa urmeze partea cu tortul, așa ca ies din camera repede cu toate ca obrajii îmi ardeau mai tare ca focul.
Când mă văd, toți încep sa-mi cânte, inclusiv Caleb care stătea într-un colt și se uita la mine cu o privire perversa care mă face sa rad.
La sfârșitul cântecului, toți aplaudă , eu suflu in lumânări si imi pun dorinta ca eu si Caleb sa fim impreuna.După ,unui "genial" coleg de al meu îi vine ideea sa jucam adevăr și provocare, așa ca ne așezăm toți într-un cerc, inclusiv Domnul Grey pe care pare ca nu îi deranjează cu prezenta pe elevii lui ba ,din contra, chiar se distreaza cu ei.
Când Jack, cel care a venit cu ideea a adus sticla, mi-am spus în gând ca asta nu se va termina cu bine.

Hope you like it ❤❤❤

Adolescenții sunt victimele.Where stories live. Discover now