Chapter 20

942 59 10
                                    

'Ελπίζω αυτή η μέρα να σου μείνει αξέχαστη' ειπε ενω έπιασε το χερι μου απαλά, το χάιδεψε για λίγο και αυτη η κίνηση της με έκανε να νιώσω μια μικρή ανατριχιλα μέσα μου με την καλη έννοια 'έχεις πολύ απαλά χέρια' μου ψυθηρισε και την κοίταξα με εναν περίεργο τροπο που την εκανα να γελάσει 'τι; είπα κάτι κακό;' 'όχι απλα πρωτη φορά μου το λένε' 'τοτε χαίρομαι..και εκτός από αυτό θα ήθελα να είμαι η πρώτη σου φορά και σε αλλά πολλά' είπε με μεγάλη αυτοπεποίθηση που την έκανε πιο ελεύθερη σε εμένα και έτσι την θέλω οτι σκέφτεται και οτι νιώθει να μου τα λέει αμέσως.

Καθησαμε λιγα λεπτα εξω πριν μπούμε μέσα γιατι ήθελα να βγάλω φωτογραφίες τον χώρο, ο οποίος ηταν πολύ όμορφος γιατί είχε διάφορα πράγματα όπως τους παγωτατζήδες και άλλους 'μην ανησυχεις θα πάρουμε παγωτό μετά, δεν θέλω να φας τώρα και να κάνεις εμετό μετά' δεν ήξερα πως φαινόταν τόσο πολύ οτι ήθελα να φάω παγωτό και για λίγο ντραπηκα, το ξέρω ότι όταν βλέπω η ακούω για φαγητά γίνομαι άλλος άνθρωπος αλλά δεν ήθελα να της το δείξω απο τώρα. 'Ευτυχώς που έχω και εσένα να με σκέφτεσαι' της είπα με μια ναζιαρικη φωνη ώστε να μην φανεί οτι ντραπηκα 'αφού είσαι η μονη που σκέφτομαι, δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο' μου είπε και με φίλησε στο μάγουλο αχ αυτά τα χείλη της 'πάμε γιατί αν μείνουμε εδώ εξω λίγο ακόμα δεν βλέπω να μπαίνουμε με τέτοια ουρά που έχει' συμφωνησα μαζί της και μπήκαμε μέσα μετα απο κανένα δεκάλεπτο ενω η Lo πήγε και πειρε τα βραχιόλια για να μπούμε στα παιχνίδια. Το χρωμα του δικού μου ηταν κίτρινο και της Lauren πρασινο που ταίριαζε με τα ματια της απόλυτα 'όταν φύγουμε θέλω να μου δώσεις το βραχιολακι σου' της είπα ακουμπώντας το 'γιατί;' με ρώτησε 'γιατί θέλω να έχω κάτι που να σε θυμίζει' το πρόσωπο της εκείνη την στιγμη ηταν το κάτι άλλο που δεν μπορω να το εκφράσω με λόγια 'τοτε θα μου δώσεις και εσύ το δικό σου' 'γιατι;' την ρώτησα και εγώ για να δω την απάντηση της ' γιατι μου άρεσε που μου άρεσε το κίτρινο τώρα έγινε το αγαπημένο μου χρωμα, σου παει παααρα πολύ' 'είσαι γλυκουλα' της είπα 'μονο για εσένα'. Είχαμε ενώσει τα χέρια μας και ξαφνικά ενιωσα την Lauren να με σηκώνει η καρδιά μου πήγε να σπάσει γιατί τρομαξα, δεν το περίμενα να το κάνει μου αυτό 'ήρθε η ωρα να παίξουμε κοπελιααα' είπε φωνάζοντας.

'Λοιπόν σε ποιο θες να μπούμε πρώτα;' με ρώτησε κρατώντας το πορτοφόλι της με δύναμη, πρεπει να την είχε πιάσει υπερκινητικότητα την έβλεπα πολύ ενθουσιασμένη και πηγενε απο εδώ και απο εκεί χωρίς να σταματάει 'δεν ξέρω πάντως δεν θέλω να μπούμε σε αυτό που σε παει πανω και σε κατεβάζει με φόρα κάτω' είπα πολύ σοβαρά γιατί φοβόμουν, δεν ηταν οτι φοβόμουν τα ύψη.. καλά ποιόν κοροιδευω τα φοβάμαι αλλά το ότι κατεβενει πολύ γρήγορα 'το sock tower εννοείς και γιατί όχι παρακαλώ;' μου είπε η Lauren σταυρώνοντας τα χερια της 'εμ έτσι μην φανταστεις οτι εχω και κανεναν σοβαρό λόγο' προσπάθησα να κρυψω την αλήθεια με μια αποτυχημένη προσπάθεια 'αφού δεν είναι σοβαρός παμε' με ξανά πήρε απο τα πόδια και με είχε στην αγκαλιά της 'L-lauren που με πας;' είπα φωνάζοντας 'συγνώμη αλλά δεν με λένε Lauren' 'Michelle τοτε' 'νο νο' είπε κουνώντας το κεφάλι της 'αααα Lolo' 'έτσι μπράβο τώρα ακούω' 'που με πας;' της ειπα ενω ήμουν ακόμα στην αγκαλιά της 'στο shock tower δεν είπαμε;' 'δεν είπαμε ειπες' την εδειξα με το δάχτυλο μου 'εσύ το ανεφερες οπότε' όταν είδα ότι ειχαμε φτασει ηδη δίπλα απο το καθίσματα ενιωσα την καρδιά μου να σπάει, είχα τόσο ανχος... τόσο φοβο. Με άφησε κάτω και άφησε τα πράγματα μας στο ντουλαπάκι που έχουν 'κάτσε' μου είπε δείχνοντας το κάθισμα 'Lolo όχι καλύτερα να-' δεν προλαβα να συνεχίσω με έβαλε κάτω με το ζόρι, τοτε ήρθε και ο κύριος που ήταν στο παιχνίδι μας έβαλε τις ζώνες και πάτησε το κουμπί για να ανεβουμε. Όσο ανεβαιναμε εγώ φοβόμουν ακόμα πιο πολύ, σταμάτησε και μείνανε για 5 και λεπτα πάνω στο ίδιο σημείο.. δεν μίλαγα δεν εκανα τίποτα απλα είχα τα ματια μου κλειστά και σφιχτά 'έλα βρε Camz δεν είναι και τόσο χαλιά εδω, μπορείς να κανείς πολλά πράγματα όπως να χαλαρωσεις η να δεις την θέα ακόμα και να τραγουδήσεις' μου το έλεγε τόσο χαλαρά που ήθελα να την σκοτωσω 'ΝΑΙ L-' εκεί που πήγα να μιλήσω ενιωσα τα χείλη μου να ανοίγουν και να είναι σαν της παπιας, να έχω φύγει απο την θεση μου και η καρδιά μου να φεύγει και αυτή. Σε δευτερόλεπτα ειχαμε κατέβει κατω, δεν ήξερα τι να κάνω κοιταγα το πάτωμα σαν χαζή 'έλα σήκω' είπε Lauren γελώντας 'πρεπει να βγάλω την ζώνη μου' της ειπα σαν χαμένη 'σουν την έχει βγάλει ο άνθρωπος εδώ και ώρα' με αυτό γέλασε ακόμα περισότερο 'γιατί γελας;' την ρωτησα αφού είχα σηκωθεί '1ον έχεις πολύ πλάκα και 2ον το μαλλί σου με τρελαινει' κοίταξα να δω πως είμαι και ήμουν λες και είχα ξυπνήσει, μετα απο πολλές προσπαθειες το φτιαξαμε και πήγαμε να παίξουμε και αλλά παιχνίδια, πιο ήπια αυτήν την φορά.

Τώρα προσπαθούσα να πετύχω τα τραπουλόχαρτα με το ψεύτικο όπλο, η Lauren είχε παίξει και είχε κερδίσει εναν μεγάλο αρκουδο κάτι που εγώ δεν θα κάνω ποτε 'αχχ δεν μπορω γαμωτο' είπα αφήνωντας το όπλο κάτω 'έλα μωρέ που δεν μπορείς δεν είναι και τόσο δύσκολο θα σε βοηθήσω εγώ κάτσε' άφησε τον αρκούδο κάτω και ήρθε απο πίσω μου ενώ μου έπιασε απαλά τα χέρια μπορω να πω οτι λιωνω με κάθε άγγιγμα της 'σκεψου κάτι χαρούμενο κάτι που να σε κάνει να χαλαρωσεις' μου είπε με αυτήν την βραχνια φωνή της 'δεν ξέρω τι Lolo' 'σκέψου εμένα...γυμνή' εκείνη την στιγμή έμεινα τα μάτια μου γουρλωσαν δεν ήξερα απο που μου ήρθε και αυτόματα πατησα την σκανδάλη πετυχαίνοντας ενα απο τα τραπουλόχαρτα 'ειδες το πετυχες πήρε τον αρκούδο μου και τον κράτησε 'εσύ θα πάρεις τον δικο μου και εγώ τον δικο σου είναι πιο ρομαντικό' της χαμογέλασα και προχωρησα μπροστά ακόμα σοκαρισμένη. Δεν την έβλεπα να προχωράει μαζί μου γυρισα να δω τι κάνει, ξαφνικά είδα κάτι μικρά παιδάκια να έρχονται προς το μέρος μου... ηταν και πολλά μάλιστα. Όλα τους κρατούσαν μπαλόνια με διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ σε σχημα καρδιάς Ώπα την συμβαίνει εδω; όλος ο κόσμος είχε γυρίσει προς το μέρος μου και κοιτούσε ξαφνικά είδα την Lauren να έρχεται με δυο μπαλόνια που έλεγαν

Θα γίνεις το κορίτσι μου;

~~~~~~~
Συγνώμη για οποιοδήποτε λάθος vote comment follow plz❤❤
#Ihateyou-Youloveme #camren @camren

I hate you-You love me (greek fanfic)Where stories live. Discover now