del 3

72 2 1
                                    

Vi satte oss med boret og begynte å spise. "Namm!" momla jeg. " ja den var god !" sa Gerd Anne. "Så bra dere likte den da:)" sa pappa muntert. Nå kom jeg på noe jeg alltid har hatt lyst til. " pappa kan jeg gå på Marcus og Martinus konsert ??!!" spurte jeg. " hmm jeg vet ikke, men først må jeg fortelle noe!?" sa han mens han og Gerd Anne lo. "Hva er det så er så morsomt?!" sa jeg.
" jo det er det at Gerd Anne er moren til Marcus og Martinus."sa pappa. " OMG er det sant!!???" skrek jeg. " ja og jeg tenkte å la dem være her i to dager om det er greit?" spurte Gerd Anne. "Jaaa jaa selvfølgelig!!" sa jeg kjempe glad.
Jeg gikk opp i senga å la meg etter jeg hadde sett ferdig ein eposode av favoritt programmet mitt på netflix.

Neste morgen våknet jeg klokken 11:13. Jeg sprang ned trappa og opnet kjøleskapet. Tok meg en skive med hvitost. Jeg satte meg ned i sofaen og satte på TVen og kobla til Netflixen, og satte på Teen wolf sesong 3 episode 18. Jeg hadde blitt helt forvirret om alt som skjedde med Stiles i denne sesongen. Men e etter noen episoder banka det på døra. Jeg sprang å åpnet.

"Hei!!" sa to tvillinger.
"Omg!!! Hei!!" sa jeg forskrekka. "Hvem er du a??" spurte de. " jeg er dattera til Mads, Pernille!" sa jeg skjenert. "Oja, vi er Markus og Martinus!" sa de. Vi satte oss alle i sofaen. Og fortsatte å se på Teen wolf. Det ser vist ut som om M&M likte Teen wolf. Når episoden var ferdig stengte jeg TVen og ropte på pappa. Jeg ba han og Gerd Anne å stå opp fordi M&M var her. Etter ca. 15min sto dei opp og kom ned i stua. Gerd Anne klemte begge guttene sine.

Denne delen var litt lengre, men skal prøve å lage litt lengre deler.

Den Som Tenker Drømmer IkkeWhere stories live. Discover now