33.část

98 8 0
                                    


*O měsíc později*

*Lucy*

Uběhl měsíc od probuzení Harryho. V podstatě se všechno vrací do starých kolejí. Týden musel Harry zůstat v nemocnici, ale pak lékaři usoudili, že už ho tam nic nedrží. Už mluví hezky. Žádné následky po tak těžkém zranění se neprojevili, takže můžu říct, že máme opravdu velké štěstí.

Hned po propuštění Harryho jsem se se chtěla vrátit bydlet k němu. Hlavně, co nejdál od Luke a Liama. Ani moc neprotestovali. Divila jsem se,ale byla jsem za to ráda. To znamená, že už jsem tři týdny zpět doma. 

Poslední týden, co jsem strávila u Liama byl opravdu zvláštní. Nejenom, že se mě ani jednou nedotkli, dokonce semnou ani nemluvili. Jen jsem vařila a uklízela. Oba se mi vyhýbali, jakoby se  báli. 

"Dobré ráno zlato." přišel ke mě Harry a políbil mě na tvář."Dobré"věnovala jsem mu jemný úsměv a hned potom jsem mu na stůl položila kávu. 

Seděli jsme spolu na gauči u televize, když se snažil načnout téma o kterém jsem nikdy nechtěla mluvit.

 "Lucy, už je to měsíc, co jsem zpátky, ale ještě jsme o tom nemluvili. Já slyšel, co jsi říkala, když jsem byl v komatu a to o tom znásil.." Nenechala jsem ho to dokončit."Ne Harry! Já o tom nechci mluvit..."Řekla jsem hned a svůj pohled přesměrovala zpět na televizi. On, mě jemně chytil za bradu a pootočil s ní abych se na něj zase koukala. "Vím, že je to pro tebe těžké, ale pro mě to taky není lehký." Vzpomněla jsem si na tu fyzickou bolest, když mě Liam znásilnil a na tu psychickou, když mi Luke tolik ublížil. Vytrhla jsem se mu z jeho něžného sevření a z pohovky vyskočila na nohy. "Tak pro tebe to je těžky? Ani si nedokážeš představit, jak moc to kurva bolí! Jak nesnesitelný  je, poslouchat ty jeho posraný vzdechy! Nebo když si myslíš, že už bude všechno dobrý, a ten člověk, kterýmu momentálně nejvíc věříš, tě jen využije a tebe to čeká všechno znova!...Ty vůbec netušíš, co jsem všechno protrpěla jen proto abych za tebou mohla každý den chodit...!" Křičela jsem, ale se slzami v očích. Po posledním slovu jsem běžela nahoru. Vběhla jsem do ložnice, zamkla dveře a následně se svalila na postel. Brečela jsem, vyčítala jsem si jak snadno jsem podlehla Lukovi, že jsem teď kvůli těm dvou tupcům řvala na Harryho, který za nic nemůže. Možná, že jak řekl, že to nemá lehké, myslel něco jiného než já. Mě hned napadlo,že ho hlavně naštvalo, že se mě dotýkal někdo jiný..Prostě klasická mužská ješitnost, ale co když on měl na mysli něco jiného. Určitě si vyčítá, že  nemohl udělat nic s tím, že mi někdo ublížil. 

*Harry*

Chtěl jsem si s ní o tom jen promluvit, ale ty slova, co řekla mě zabolela. Měl jsem na mysli absolutně něco jiného, než jak to pochopila ona.

  "Tak pro tebe to je těžky? Ani si nedokážeš představit, jak moc to kurva bolí! Jak nesnesitelný je, poslouchat ty jeho posraný vzdechy! Nebo když si myslíš, že už bude všechno dobrý, a ten člověk, kterýmu momentálně nejvíc věříš, tě jen využije a tebe to čeká všechno znova!...Ty vůbec netušíš, co jsem všechno protrpěla jen proto abych za tebou mohla každý den chodit...!"  

Pořád mi to zní v hlavě dokola a dokola. Co mohla myslet tím, že někomu věřila a on ji využil?..

Pomalu jsem vyšel schody a zaklepal na dveře ložnice. "Lucy, miláčku vylez..Nemyslel jsem to tak.." Chvíli bylo ticho, pak zvuk značící odemčení dveří a najednou v nich stála. "Neplakej, prosím" Celá ubrečená se mi vrhla do náruče. "Omlouvám se. Nemyslela jsem to tak. Chápu, že to pro tebe není lehký, akorát jiným způsobem." Aspoň, že jí to došlo a nemusel jsem jí vysvětlovat jak jsem to myslel. Zase bych to celý posral.."Víš, co už o tom nebudeme mluvit pokud nechceš.." Podíval jsem se jí do očí a věnoval jí láskyplný pohled. "Ale já chci. Teď už ano. Myslím, že je důležité,aby si věděl o všem co se stalo." Jsem rád, že mi chce vše říct, ale mám strach, aby ji to nezlomilo.

Posadili jsme se na gauč naproti sobě. Vypnul jsem televizi, aby nás nic nerušilo a pokynul rukou k Lucy, že může začít. 

"Po tom, co se ti to stalo, mě chtěl vzít k sobě Zayn. První noc jsem byla u něj, ale pak ho Liam zmlátil a donutil mě jít k němu. U něj jsem poznala Luke. Nejdřív byl na mě normální. Nebil mě ani mi nepomáhal. Liam mě párkrát zmlátil. Pak přišel jednou  opilý a," Hlas se jí zlomil a já samozřejmě pochopil, co myslí "To je v pořádku miláčku, mluv dál." Povzbudivě jsem se na ni usmál "Od té doby si mě Liam nějak moc nevšímal. Luke mi pomáhal a před ním mě ochraňoval. Říkal mi krásná slova. Že mě miluje, jak jsem ho změnila k lepšímu a tak..Uvěřila jsem mu. Už jsem ani nedoufala, že se probudíš a věděla jsem že musím žít dál.  Myslela jsem, že bych na tebe časem třeba zapomněla.  Vyspala jsem se s ním a hned po tom mi řekl, že mě jen využil, že to všechno jen hrál. Všechno to bylo v plánu...Hned potom jsi se probudil..Byla jsem tak moc šťastná. Pak mi doktoři řekli, že můžeš mít spoustu následků. Být tak dlouho v komatu,..prostě měla jsem strach. Ani sis mě nemusel pamatovat. Nedokážu si představit, co bych dělala. " Slzy, co měla celou dobu v očích se vyvalili na povrch a i já měl namále.  Objal jsem ji a šeptal ji uklidňující slůvka....Takže ona DOBROVOLNĚ spala s Lukem. Jenže..já nemůžu jí to mít za zlý. Byl jsem pryč 3 měsíce. Co bych dělal na jejích místě já?..


Poznámky autorky: Takže ahoj :-) Jsem zpět s novým emotivním dílem. Co nejdříve by měl vyjít další, který se bude motat především kolem Lary a jejího mimča. No uvidíme jak to bude dál. Původně jsem to chtěla spojit s tímto dílem, ale nejspíš by se to o nějaký den protáhlo, tak jsem vás nechtěla nechat čekat a tady ho máte.  Někoho by mohlo zajímat, jestli nebude v nejbližší době konec příběhu. NEBUDE. V hlavě mám připraveno ještě spoustu zápletek takže se ještě máte na co těšit. Doufám, že budete číst dál. :-) btw. Dneska jsem si přečetla první čtyři kapitoly Fight for Love a nechápu jak jsem to mohla napsat. :D Ale každý nějak začíná :D Děkuju za pozornost :-)

Votes, komenty, popřípadě follow :-) S láskou Lucy :-*



Fight for Love cz (1D)Where stories live. Discover now