Capitolul 3

19 2 0
                                    

Capitolul 3

-Perspectiva Vanessei-

-Tipul imbracat ca un rapper,ce aproape m-a calcat cu bicicleta lui rabla e Justin?
- Unu la mana.

O silueta ce mi se pare cunoscuta isi face aparitia langa mine si Diana.Tresar fiindca la naiba ma speriasem.

-Arat chiar foarte cool in hainele mele de "rapper".Doi la mana.Rabla aia e un Mountain Bike de colectie.Si trei la mana.. ai onoarea sa faci cunostinta cu Justin.

Imi zambeste in modul baiatului cuceritor iar daca ar fi fost posibil pot paria ca Diana s-ar fi scurs pe podea.

La naiba.

- Ce zici sa facem prezentarile oficiale?

Imi intinde mana asteptand cel mai probabil sa intru in jocul sau ciudat raspunzandu-i la intrebare. Desi am o vaga banuiala ca stie foarte bine care e numele meu fiindca e nepotul organizatoarei si sigur primise lista cu rolurile inainte noastra si poate chiar i se oferise un avantaj fiind ruda cu domnisoara Flufu. Dar nu voi trage concluzii pripite prea devreme,pot exista si persoane enervante,pe care neuronii tai le urasc si care ai vrea sa le strangi de gat dar care sunt si niste dansatori priceputi,nu?

Decid sa ma prezint cum imi ceruse Justin,dar Diana mi-o ia inainte .

-Nici pe mine nu cred ca ma stii.Sunt Diana. Ăă..prietena cea mai buna a Mariei, si eu am fost aleasa desi nu imi vine sa cred .Adica eram ceva gen "Eu? Sigur nu s-a produs o greseala?"

Justin o privea dar parand sa fii pierdut deja sirul la turuiala tipica Dianei din situatiile faci-cunostinta-cu-baieti-noi-si-draguti-.

- Cred ca vom putea lucra impreuna.Sau tu si Maria ati putea lucra impreuna.

Privirea amenintatoare pe care i-o arunc ,foarte relaxata desi Justin se arata deranjatca obiectasem, ii schimba imediat opinia.

-Sau nu.Sau da.

Diana!

-Adica.. am putea repeta toti trei impreuna,ar fi o idee,nu?

-Ahm..cred.

Chiar crezusem ca nu toate replicile sale sunt spuse cu aroganta si un aer de superioritate foarte -foarte- nenecesar dar nu ezita sa mai adauge replica ce imi puse capac.

-Dar sincer..mi-ar placea ca eu si Vanessa sa avem niste repetii particulare.

Daca lucrul acesta ar fi fost posibil ca in desenele acelea animate fata mea mirata ar fi atins podeaua. "Ii o prada buna,merita incercata " imi dau doua palme mintale din cauza ideilor subconstientului meu. Dar Diana pare mai afectata de cuvintele lui Justin decat sunt eu. O nu,regula numarul 34 din codul prieteniei al meu si a lui Di : " oricine care imi intristeaza prietena nu va mai prinde ziua de maine decat de pe un pat din spitalul de urgenta "

-Justin, inteleg ca vrei sa lucrezi cu mine.Si eu as vrea sincer.Sunt un talent innascut iar tu vrei sa te ridici la standardele mele inalte.. dar draga.. nu continua sa incerci,iti pierzi timpul valoros in care banuiesc ca ii spui reflexiei tale in oglinda cat de minunata e.

Diana bufneste in ras. Datorie de cea mai buna prietena egal achitata. Ma indoiesc ca Justin nu a sesizat tonul meu ironic,fiindca nici chiar atat de tamp nu poate fi baiatul asta,nu?

- Hm..mai vedem noi.

Ranjeste,gest ce imi provoca un sentiment de teama combinat cu o banuiala ca voi plati pentru replica (,) care nu a fost posibil sa ma abtin sa nu i-a dau.Justin si egoul sau ranit parasesc sala pe fundalul rasului isteric al Dianei.

Rock 'N' Roll BallerinaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora