Life's a bitch, so it must be lived

320 19 11
                                    

In club:

Liam statea si se gandea la ce se va intampla dupa seara asta. Stia ca nu e fost bine sa vina aici dar ce mai poate face asa ca a preferat sa se duca la bar sa isi ia ceva de baut sa se mai relaxeze. In schimb Niall era cu nasul in telefon, dar si-a ridicat caput din telefon fixand cu privirea o domnisoara inalta, bruneta cu ochii albastiri. Aceasta l-a obseravat si ea de asemenea si au fosti pinsi intr-o vraja. Niall sa ridicat de la masa, acelasi gest facandu-l si domnisoara misterioasa:

-Buna!

-Buna! Tu trebuie sa fii Niall din trupa aceai 1D.. nu?

-Da eu sunt in carne si oase. Iar tu esti?

-Rosalinda dar prieteni imi spun Rose e mai scurt.

-Deci Rose esti si frumoasa ai si un nume frumos, nu vrei sa dansezi cu mine?

Fata fetei era rosie ca o capsuna dar lui Niall i se parea adorobila si nu putea nu observe cat de fragila este si ca poate si ranita usor dar el nu va face asta nu vrea sa faca asta.

-Sigur..spune ea increzatoare. Si pornira amandoi spre ringul de dans.

Din perspectiva fetelor:

Dupa ce am mai stat de vorba cu Brayan am decis sa mergem sa dansam si noi putin. Am iesit din camera unde stateam si am coborat pe ringul de dans. Am dansat vreo 3 melodi cand la o masa indepartat il vade Liam..vorbind cu Danielle. Am crezut ca mor. Am inghiti in sec si m-am duc la el.

-Buna Liam. Am spus pe un ton nu foarte arogant

-Andreea. A spus el mirat de prezenta mea.

-Buna si tie Danielle, daca nu te superi dar oricum nu te superi eu o s ail iau pe Liam sa vorbesc ceva cu el si dupa se poate intoarce la tine.

-Sa sti oricine ai fi tu ca eram in timpul unei discuti si nu inteleg cum vi tu asa si il iai pe Liam.

-Pentru informarea ta sunt iubita lui…

Aceasta nu a mai zic nimic si si-a vazut in continuare de treaba.

-Andreea ce e cu tine aici?

-Acelasi lucru pot sa te interb si eu pe tine ce e cu tine aici si mai ales cu ea Lism. Cu ea?

-Am iesit cu baieti si a venit la mine nu puteam sa-I zic sa plece.

-De la Harry ma asteptam Liam dar de la tine in nici un caz. Chi ate-am crezut altfel, dupa atat timp de relatie tu dai la tot cu picioarul?

-Andreea dar nu ma intelege gresit nbu am facut nimic.

-Nu nici nu mai avea umpic si se uraca pe tine…

-Tu chiar vrei sa ne certam aici acum?

-Nu pentru ca eu plec. Si cu asta am intrat inapoi in club se la caut pe fete. Ele euar cu prieteni lor . Chia nu ma asteptam de la el sa faca asa ceva toti se asteptau la Harry dar inciuda faptului ca se imbatase nu a facut nimci si acum dansa cu Elena. Louis cu Eleonor era la masa, Niall dansa cu o tipa chiar draguta si Zayn era cu.. PERRI..wow cred ca ei s-au impacat. Macar ei sa fie fericiti dar la alti nu se poate.

Am dat sa plec de acolo dar m-a prins de mama si cand m-am intors i-am tras o plama ca  sa ma tina mite toata viata lui.

M-am indreptat spre bar si mi-am luat ceva tare de baut pentru am potoli nervi. Liam se uita la fiecare miscare din departare ca dac ar fi venit la mine al-as fi luat la pumni si plame asa ca mai bines a pastreze disanta.

Dupa ce am terminat de baut m-am dus la fete sa le zic ca eu ma duc acasa:

-Hey Eleonor, Elena eu ma duc acasa sa nu va suparati pe bine dar nu mai am chef de nimic.

I want my brother back(1D) PAUZAAAWhere stories live. Discover now