BÖLÜM 1

87 6 2
                                    

X Factor için giriş numaramı almış bekliyordum. Kalbim delice çarpıyordu, çok heyecanlıydım. Ailemin ve arkadaşlarımın sesimin güzel olduğu konusunda yaptığı yorumlar ve kendi hayallerim ile X Factor'e katılmıştım. Şarkı söylemeyi çok seviyordum. Hayalim Kelly Clarkson veya Xtina gibi şarkı söylemek.

Yarışmacılar ile ilgilenen Demot, yanıma gelince kalbim hız limitinin şansını zorluyordu. Demot burada bizimle ilgileniyordu. Çok sempatik ve komik bir adam olduğu için onunla konuşmak insanı rahatlatıyor. Derin bir nefes alıp verdim. Daha çok titrek bir nefesti aslında.

''Selam Alice! Çok heyecanlı gözüküyorsun. Neler hissediyorsun? ''

Aynı zaman da bizi çeken bir kamera olduğu için kendimi rahat hissetmiyordum. Utanıyorum ve zaten çok heyecanlıyım. Tekrar titrek bir nefes aldım ve sesimi ayarlayarak konuştum.

''Merhaba, Demot. Çok heyecanlıyım. Sanırım, bayılacağım. Ve heyecandan sesimi bulamıyorum.''

''Merak etme, tatlım. Rahat ol ve sana güveniyorum, yaparsın.'' Tüm yarışmacılara bunu söylüyordur diye geçirdim içimden.

''Evet, sıra sana geliyor Alice. Hazırlansan iyi olacak.''

Demot ile yaptığımız röportaj tarzı konuşma bittiğinde anneme ve babama sıkıca sarıldım. Sevdiklerim bana güç veriyorlardı. Benim korktuğum rezil olmaktı. Zaten utangaç bir insanım, sanırım öyle bir şey olursa evden dışarı hiç çıkmam.

Görevlilerin beni sahneye yönlendirmesiyle sahneye ilk adımımı attım. Alkış sesleri ile biraz heyecanlansam da bunun hayallerime giden tek yol olduğunu biliyordum.

Xtina' dan Mercy On Me şarkısını söyleyecektim. Yüksek notalara rahatlıkla çıkabiliyordum.

*Multimedyadaki performans*

*******///////*******

Bana bayılmışlardı. Katy Perry ayakta alkışlamıştı. Ve Juride Katy'nin olması benim için bir avantajdı çünkü onun büyük bir hayranıyım. Hepsinden 'evet' alınca çok mutlu olmuş ve koşarak sevinç çığlıkları ile anne ve babama sarılmıştım. Evet, hayallerime giden yolun ilk basamağını kolay bir şekilde atlatmıştım.

Bavulumu sürükleyerek, yeni tanıştığım önümden yürüyen adının Jack olduğunu öğrendiğim korumamı takip ediyordum. Bavulumu taşımak istemişti ama izin vermemiştim. Herkese özel koruma tutulmuştu. Simon, dışarıdaki insanların hemen bize ilgi gösterip hayran olduklarını söylemişti. Ve hepside iyi insanlar olmayabilirmiş. Bu yüzden korunmak için koruma gerekliymiş. Jack'in sesi ile düşüncelerim dağıldı.

'' Bu koridorda yaş olarak 16, 17 ve 18'ler kalıyor. Yani toplamda 15 kişi falansınız. Bir tane oda arkadaşın var. Yani onunla aynı oda da kalacaksınız. Yaşıtın. '' sesi çok kalın olsa da başımı salladım. 16 yaşımdaydım ve yaşıtlarım ile daha iyi anlaşabileceğimi umuyorum.

Beyaz ahşap kapının orada durduk. Üzerinde 'X-Factor/12' yazıyordu.

''12 numaralı oda sizin.'' elindeki not defterine bakıp bana döndü.

''Oda arkadaşının ismi Cher Lloyd.'' kafamı sallayıp gülümsedim. Kız olması iyiydi.

''Benden bu kadar küçük hanım. Dikkatli ol, bir yere gidersen haberim olsun. Bir şeyler istersen yemek, kıyafet falan mutlaka beni ara. Görüşürüz.'' dedi ve gitti.

Verdiği anahtar ile kapıyı açarken huzursuzdum. Ailemden ayrı bir yerde ilk defa tek başıma kalacaktım. Ve ben çok korkuyorum. Sevdiklerim benim güç kaynağımdı. Onlarsız nasıl yapacaktım ?

*Söylediği şarkı Demi Lovato -Mercy On Me Cover*

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 21, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HistoryWhere stories live. Discover now