12. Rész

865 39 4
                                    

Eltart egy pillanatig, amikor felébredek, hogy hol is vagyok éppen. A borzalmas buli és még az annál is rosszabb éjszaka eseményei kavarognak a fejemben, majd nyögdécselve kikelek az ágyból. Steph még mindig ki van ütve, talán hagyom is aludni, amíg kiderítem hogyan juthatnánk vissza a körletünkbe. Felveszem a cipőmet, és már nyitom is az ajtót. Talán bekopogjak Harryhez vagy inkább próbáljam megkeresni Niallt? Niall egyáltalán diákszövetségi tag? Harryről se gondoltam volna soha hogy tag, így talán Niall is az. A folyosó üres és meglepően tiszta a tegnapi esti bulihoz képest. Alvó embereken átlépkedve folytatom az utamat lefelé. "Niall?" Kiáltom reménykedve, hogy választ is kapok. A nappaliban legalább huszonöt ember alszik. A padló tele piros italos poharakkal és szeméttel. Amikor a konyhához érek, erős késztetésemet visszafogom, hogy kitakarítsam az egészet. A tagoknak beletelik bő egy napba,mire kitakarítanak ezután a buli után. Szeretném látni, amint Harry feltakarítja ezt a szemetet, a gondolattól visszafojtottan kuncogni kezdek.

"Mi olyan vicces?" Megfordulok, és természetes Harry sétál be a konyhába, egy szemetes zsákkal a kezében. Karjával végigsöpörve a pulton, belekotorja a poharakat a zsákba.

"Semmi...Niall is itt lakik?" Figyelmen kívül hagyva engem, folytatja a takarítást. Valószínűleg ő az egyetlen, aki ébren van és takarít. Jó, meg is érdemli, hogy ezt a szemete, mind feltakarítsa. " Itt lakik?" Kérdezem újra, ezúttal sokkal türelmetlenebbül. "Minél hamarabb elárulod, hogy itt lakik-e, annál hamarabb elmehetek."

"Na, most már figyelek, de nem, ő nem lakik itt. Szerinted úgy néz ki, mint egy diákszövetségi tag?" Vigyorog.

"Nem, de te sem." Csattanok föl, mire az álla megfeszül.Mellőzve a visszaszólásomat, tovább folytatja a takarítást. " Van itt a közelben valahol buszmegálló?" Kérdezem, de választ nem igazán várok tőle.

"Yep, legalábbis egy háztömbnyire innen."

"El tudnád mondani, pontosan hol?"

"Nem túl nehéz megtalálni."

Szemforgatva kisétálok a konyhából. Harry pillanatnyi hiánya a durva megjegyzéseiből tegnap este, egyértelműen egyszeri alkalom volt, és ma viszont teljes erővel rákapcsolt a dologra. Az este után rájöttem, hogy nem bírom elviselni.

Fölébresztem Stephet, majd lesétálok a lépcsőn.

"Harry mondta, hogy van itt valahol egy buszmegálló." Mesélem neki, mire nevetni kezd.

"Ki van zárva, nem megyek busszal, majd ő elvisz minket kocsival. Valószínűleg csak szívózott veled." Mondja. " Harry, akkor visszaviszel minket? A fejem széthasad."

"Ja,persze, csak egy még egy percet." Mondja, mire én horkantok egyet. Legalább Stephez kedves, képzelem mióta lehetnek már barátok.

Az úton visszafelé Steph valami metál számot énekel, ami épp a lejátszóban megy, Harry pedig letekeri az összes ablakot.Annak ellenére, hogy megkértem tekerje fel. Egész úton csöndes, elmerülve a gondolataiban, miközben hosszú ujjaival a kormányon dobol.

"Később beugrom Steph." Szól barátjának, miközben a lány kiszáll az anyós ülésből. Bólint egyet, majd int, amikor kinyitom az ajtót.

"Viszlát Theresa" Vigyorog, mire én szemet forgatom és követem a lányt az épület felé.

After Harry Styles Fanfiction Hunحيث تعيش القصص. اكتشف الآن