True story 1.

8 1 2
                                    

{Sophie}

Ik ben onderweg naar de Manege. Daar heb ik eigenlijk meer zin in dan normaal. Maar ja dat hoort wel als je namelijk een pony krijgt vandaag. Ik ren als een gek naar de trailer. Ik kijk de trailer in en zie helemaal geen pony!? Dat is raar! Er hangt een briefje aan de deur van de trailer." Lieve Sophie jou leuke verassing staat in de stal naast Isis d'r paard. Kom snel kijken!! Groetjes van Chantal x"
Ik kom aan bij de stal en ik zie helemaal niemand. Ik kijk in de stal en zie daar een hele schattige bruine golden retriever puppy. Ik loop de stal in en wil de puppy pakken. Totdat ik weer een briefje zie." Lieve Sophie deze puppy is voor jou maar kijk ook even in de stal daarnaast" serieus?
Ik pak de puppy bij de riem en loop de stal uit. Ik loop naar de andere stal en zie daar een heel schattig klein bruin veulentje staan. En ook hier hangt een briefje" lieve Sophie wat vindt je van je verassing? Dit veulentje en puppy zijn voor jou en in de zadel kamer speciaal voor jou veulen en puppy liggen daar alle spullen die je nodig hebt. XXX van Chantal"
Opeens voel ik een kus op mijn achterhoofd. Ik draai me om en zie daar Thomas staan ( mijn vriendje). Ik geef hem een kus. Wat doe jij hier?" Vraag ik. Nou ik dacht ik maak de verassing nog wat leuker. En wat vindt van de surprise?" Vraagt Thomas. Super leuk. Maar waar heb ik dit allemaal voor verdiend? Je bent een geweldige mooi meid en je hebt al zoveel dieren gered van de dood en je maakt mij gelukkig dus dacht ik ik ga samen met Chantal(mijn oudste en liefste zus) een surprise voor jou regelen.

Hey sorry voor z'n korte update xx doei

True storyWhere stories live. Discover now