Explicatia

17 2 1
                                    

-Cum?! Am auzit asta de la fratele meu...vroia sa ma vanda la nu stiu ce vanator. Ce inseamna toate astea?
-Asculta Elise. Raul acela de care ti.am spus se numeste Elenora. Elenora este inchisa intr-o temnita dar totusi de acolo poate vorbi cu slujitori ei care se numesc vanatori de note . Trebuie sa ai grija. Vanatorii sunt creatii de ale lui Elenora. Daca pielea lor face contact cu soarele, mor. Si de aceea ii poti observa, caci sunt imbracati foarte gros si nicio particica nu iese la iveala. Noaptea ei ies din ascunzis. Noaptea trebuie sa fi atenta caci ei pot detecta notele muzicale.
-Deci de ei trebuie sa ma feresc. Dar ce se intampla cu mine acum?
- Am reusit sa accidentez masina ca in timpul asta sa te contactez. In lumea ta au trecut 10 secunde de la acident. Aici 10 minute. Iti voi da un ragaz sa fugi. Fugi catre scoala pentru Note Muzicale. O stii. Fugi nu te opri. Se face imediat noapte. Scoala este protejata de o vraja.
-Cu Annet ce se intampla?
-Daca ajungi in scoala o sa iti fie totul mai clar.
Elful dispare in ceata si eu parca cad in jos. Astept sa ma izbesc de ceva. Dar imediat ce ma trezesc ma vad in masina dezlegata si nevatamata. Se pare ca toti ceilalti sunt incostienti. Poate asta e ragazul. Ma dau jos din masina si imi dau seama ca sunt in cealalta parte a orasului.
-Cum o sa ajung...? In 10 minute apune soarele. Sa ma urc in autobuz? Nu...am sa fug cum mi-a spus elful.
Am zece strazi pana ce ajung pe campie si de acolo trebuie sa o iau pe o carare ce duce catre padure.
Uite-o! Campia. Cararea o ia in jos catre un rau secat. Soarele a apus deja pe jumatate si eu mai am inca 5 minute bune pana la padure. Tocmai ce trec albia raului. Mai trebuie sa urc dealul stancos . Soarele nu mai are mult pana ce apune. Ultimele raze lumineaza stanca de pe deal. In sfarsit am reusit sa ajung sus...soarele a apus de tot. Si in fata mea ma asteapta 3 oameni imbracati in negru. Ei trebuie sa fie! M-au gasit.
Frica imi controleaza corpul si stau pe loc. Primul barbat isi da jos toate hainele ceilalti urmându-l. Niste creaturi de un albastru ca cerul cu pielea fina si urechi ascutite. Forma unui om...Arata ca niste vampiri de culoare albastra. Primul sare spre mine si eu ii ocolesc pe dreapta fugind cat se poate de repede. Scoala nu e departe...Trebuie sa fug!! Dar nu mai pot simt ca mi se rup picioarele. Le simt respiraţile in ceafa, parca le simt colti. Agh! M-a impiedic dar nu cad ! Fug mai departe. O vad! Cladirea! Fug, fug si parca nu mai avansez. Huh? Ce se intampla? Ma uit in jos si vad ca sunt la 5 metri in aer. Imi intorc privirea in spate si vad ca creaturile creeaza o raza albastra care ma tine un aer. Deci m-au prins? Cee ce pot sa fac? Globul care ma tine in aer devine rosu si simt cum ceva ma inteapa in inima din ce in ce mai tare. Ce imi fac ei? Imi e asa de frica...incat, incat...
O lumina violet imi apare in ochi si simt cum cad...Cad intr-o gaura neagra...cad si simt o durere imensa in inima...
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Ce parere aveti? (^-^) Stiu ca nu am postat de mult timp si imi pare rau. De acum incolo voi posta mai constant. (Nu pot sa va spun cand, pentru ca am un program destul de incarcat)
Kisses (*‿*✿)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 23, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Note MuzicaleWhere stories live. Discover now