18-FİNAL

1.5K 126 80
                                    

Medya: açkımm ya ne istekli dans ediyo:') ♥-♥

Hei mi köpeğini orada bıraktığı için kendine çok kızıyordu. Artık onu almalıydı. Ve karar vermişti ne yapacağına...

'~~~~~~~

Yarın için lay in her gün köpeği yürüyüşe çıkardığı parka gidecekti. Lay ve Milay orada iken saatlerini de tutmuştu. Yani ne zaman nerde olduklarını biliyordu.

Akşam olduğunda saat 20:10 da da lay oradaydı. Hei mi de gitmiş parkın bi köşesinde oturmuştu. Tam aynı saatte lay parkın diğer ucunda belirmişti. Hei mi eline telefonunu aldı ve lay e mesaj attı.

Hei mi~ hey yixing nerdesin?

Lay gelen mesajın Hei mi den olduğunu bildiği için heyecan ile telefonu çıkardı ve mesaja baktı. Ancak bi sorun vardı. MİLAY'i unutmuştu. Milay'i bıraktığında Hei mi aniden karşı taraftan ıslık çaldı ve elindeki salam ı Milay görsün diye salladı. Tabikide sahibi olduğu için Milay'in herşeyini biliyordu ve tam tahmin ettiği gibi Milay koşarak Hei mi ye doğru gitti. O sırada lay ıslığı duymuştu ama mesaj yazmakla meşgul olduğu için bakmamıştı bile daha sonra Milay in olmadığını fark edince karşıda Milay a sarılan bir kız gördü. Hei mi kafasında şapkası ile tanınmıyordu. Zaten lay onu görsede Hei mi olduğunu anlaması imkansız dı. Tam ayağa kalkmış lay e bakarken lay bir anda son sürat ona doğru koşmaya başladı (yanına gidip vurdu ve elim sende dedi jvhvhgj şaka tabikide vjvhvhjb) .

Hei mi lay i ona doğru koşarken görünce kaçmaya başladı. Hei mi önde Milay arkasında lay de onların azıcık arkasındaydı. Hei mi anlamadı diye düşünerek kaçarken lay bittin sen diye bağırıp hızını arttırdı.

Sonunda Hei mi çıkmaz sokağa dalmıştı. Evett artık sonu gelmişti. Lay ise yavaşça üzerine yürüyordu.

Bir yandan da anlatmaya başlamıştı.

Sen... sen beni kandıramazsın. Herşeye kanarım ama... bu sensin... sen o 'sun. Artık kaçmaya çalışma...

Dedikten sonra aralarında tek adımlık mesafeyi de kapamıştı artık. Hei mi duvara yapışmış kafasını eğmiş ve derin nefesler yardımı ile gözlerini sıkıyordu. Lay ise heyecanlı bi şekilde Hei mi 'nin çenesini tutup kafasını kaldırmasını sağladı...

Daha sonra kafasında ki büyük kapşonu çıkardı ve gördüğü manzara o'ydu. Köpeğin sahibiydi... ama garip olan lay onun gerçekte kim olduğunu biliyordu. Daha fazla beklemeyip Hei mi yi kendine çekti ve sarıldı .(bi alkış alim jvhvh)
Lay ona sarılmışken Hei mi birden kendimi geri çekip lay in suratına baktı ve zorla derin bir nefes aldıktan sonra konuşmaya başladı.

"L- lay ben özür dilerim. Yani k-köpeğimi sana b-bıraktığım için...

"Yeter! Bana yalan söyleme Hei mi!"

"S-sen... ama na-nasıl?"

"Lakabım saf vs olabilir . Ama farkındayım herşeyin (yalan sksnsjsbaj) ben o gün anladım onun sen olduğunu. Önceden konuştuğumuzda köpeğini anlatmıştın. O gün adını yani... yalan söylediğin adının çok benzerliği o gün ki kaçışın. Bunlar önemli değil şuan. Sonunda gördüm seni. Ben... ben senden hoşlanıyorum çatlak kız. Seni seviyorum ki bunu böyle garip bi zamanda söylemek istemezdim ama beklemek istemiyorum daha fazla. Sevgilim ol Hei mi

Hei mi duyduğu şeyler ile şok olmuştu ve gözleri dolu bi şekilde sadece say in gözlerine bakıyordu. Lay de ondan vereceği cevabı bekliyordu. Suratları çok yakındı ve bu durum ikisinide heyecanlandırmıştı. Ancak Hei mi konuşmak yerine parmak ucuna kalktı gözlerini kapadı lay i bi anda öptü. (sonunda ndkdnsk. )

Lay biraz şaşırsada Hei mi ye sarılıp öptü ve ayrıldıklarında Hei mi pembe yanakları ile yeri izlerken lay konuşmaya başladı .

Sanırım bu evet demek bayan çatlak

Dediği üzerine içten bi şekilde gülüp Hei mi ye sarıldı.

~~~~~~~~~

Sonunda kızımız ve lay sevgili oldular. Lay konserleri ile ne kadar yorulsada her gün Hei mi nin yanına gidip onun dizinde dinlendi ,huzur buldu. Hei mi ile aralarındaki konuşmayı ve sevgili olmayı 1 sene sürdürdükten sonra aralarınd birbirlerine son nefeslerini bile beraber vereceklerine söz verdiler

Hepili andddd. Evet bitttiiiiğğ:') bu kızı hep kendim gibi yaptım yazdım şuan sanki cidden ben kavuşmuş gibi mutlu oldum kknsjsnsjd. Yorum vee oyyyy istiyorum. Finale saygı plis dmdnkkdn. Yazım yanlışları için özür dilerim Ayrıca varsa ndjsnsjs. Kontrol etmeye üşendim açıkcası ksnsksns

ÇATLAK SAPIĞIMWhere stories live. Discover now