MERHABA ARKADAŞLAR:)

34.5K 642 134
                                    

Selamün Aleyküm arkadaşlar;
Watpad'e ilk defa kitap yayınlıyoruz. Simdi neden yayınlıyorUZ diyeceksiniz. Çünkü iki kişiyizzz :) Evet biz önce kendimizi tanıtmak istiyoruz.
Ben Üzeyle;
9. Sınıfa gidiyorum. 14 yaşındayım. Yozgat'ta yaşıyorum. Yozgat Anadolu Kız Imamhatip Lisesinde okuyorum. Bide merak eden olabilir diye ismimin anlamını söyleyim 'baldan tatlı' demek. Biraz daha kendimden bahsediyim . Ben kitap okumayı seven, hayalleriyle yaşayan bir küçük kızım. Derslerimi çok önemserim. Dinim şu dünyadaki enn önemli şeydir benim. Onu herşeyden üstün tutarım. Biraz fazla konuşurum. (şuanda heycanlıyım Cünkü size birşey yazmak heycanlandırıyor) Birazda yazar arkadasım konuşsun:)
Bende Irem; :)
Watpadda ilk defa kitap yazıyorum. 7. Sınıfım. 2 kişi yazmamızın sebebi konuyu aynı anda bulmamız ve watpadda yayınlamaya karar vermemiz :) Biraz kendimden bahsedeyim. Kitap okumayı çok severim. Balık burcuyum (benim yazdığım bölümler) duygusal ola bilir. Yozgatta yaşıyorum. Cumhuriyet orta okuluna gidiyorum. Derslerime çok önem veririm. Yazmayı seviyorum ama hiç böyle bişey yapmamıştım. Yani bu ilkim söylediğim gibi :) bende konuşmayı seven bi insanım ama şuan ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Ilk bölümler biraz ciddi olabilir ama cidden çok komik bölümler olcak :) umarım seversiniz :)Bizi tanıdınız arkadaşlar. Watpad de iki kişinin yazdığı bir kitap varmı bilmiyorum. Ama biz farklı olsun istedik . Birazda hikayemizin nasıl ortaya çıktığından bahsedelim
Üzeyle: Kitap diğer islami kitaplar gibi çıkmadı. Hatta tam tersi oldu. Biz watpade çok fazla islami kitap okuduğumuz için heveslendik.
İrem: Sonra ise biz bir gün Üzeyle ablam ile otururken konu watpadde ki kitaplara geldi. Sonra ne olduysa Üzeyle ablamla bir idiaya girdik oyle gunah olanından değil sadece hırs üzerine. Ben dedimki sen şuanda bir kurgu yazamassın Oda yazarım dedi
Üzeyle: Sonra bende Irem'e inat oturdum düşündüm. Ve beş dakika içinde çıktı.Sonra yazmaya karar verdik. Ama biraz süre sonra. Yani ilk düşündüğümüz zamandan sonra yazmaya karar verdik.
İrem: Kitabımızı İnsallah seversiniz. Niye böyle dedim çünkü Kitabımızı size acemi işi gelebilir yada bazı tarafları saçma gelebilir. Belki çok küçük olduğumuzdan kitabımızı umursamayabilirsiniz. Ama biz sizin sayenizde uzmanlaşacağız. Biz sizin sayenizde kendimizi geliştireceğiz. O yüzden İnsallah begenirsiniz. Bence bir söyle başlayın. Bir bakın, zaten ilk bölümleri kısa.
Üzeyle: Ben birazda kitap hakkında konusiyum. Kitabımızın adı TAŞŞUK-U KÜBRAM neden bu ad yada ne demek derseniz. Anlamı Büyük Aşkım demek. Nerden aklınıza geldi dersenizde. Watpad de bir kitapta görmüştüm.(Şimdi çok özenti diyebilirsiniz) ve gerçekten çok sevmiştim. Biz İrem'le baya isim hakkında düşündük sonra benim aklıma geldi ve neden olmasın dedik öyle oldu :) Sonra kitabımızın kahramanları üniversiteli ve biz üniversite nasıl biryer bilmiyoruz oyüzden oralar saçma olabilir. O yüzden baştan özür diliyoruz. Siz oraları uydurun :) Sonraki mesele biz daha acemiyiz İrem'inde dediği gibi hatalarımız olabilir özür dileriz.
Artık başlayalım bence
HERKESE İYİ OKUMALAR

TAAŞŞUK-U KÜBRAM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin