{~02~}

81 3 3
                                    

{~dit is hoe ik me Kevin voorstel, hij lijkt niet 18 maar oke fock off i love marcus~}





{~Get to know me better~}

> Ikrame Yfslow

Ik ben heel blij met vriendinnen als Catie en Savanne, ook al ken ik ze niet eens. Is dat raar? Ik ben in iedergeval blij dat ik nu vriendinnen heb. Ik woon hier net en kende eigenlijk alleen Dave, en ik weet eigenlijk niet of ik jongens nog vertrouw. Hij heeft me 'verkracht' en mishandeld. Ik heb hem optijd gedumpt. 'Oh Catie babe! Ballenlikker komt eraan!' fluistert Savanne heel hard waardoor ik uit me gedachtes kom. 'Ballenlikker?' ik kijk ze vragend aan. Catie word rood, ik weet niet van woede of van bloosheid. 'Ja mijn ex' zegt ze vol afschuw. Woede dus. 'Wat happend?' vraag ik. 'Hallo beauty!' hoor je ineens een jongen zeggen. 'Rot op Tim!' sist Catie. 'Oke babe ik bel je nog wel een keertje' zegt hij en drukt een kus op haar wang. 'Tim rot op ik wil niet dat je me belt we zijn 2 maanden geleden uit elkaar gegaan! Wat wil je nu nog?! Rot gewoon op uit me leven! En neem die vriendjes met je mee!' schreeuwt ze van woede door de hele kantine. Boos loopt ze de kantine uit. Savanne zucht en pakt haar tas. Ik neem een voorbeeld aan haar en pak ook me tas. Samen met Savanne loop ik catie achterna. Catie staat huilend in de wc. Huilend laat ze zich in me armen storten. 'Schatje stil maar het komt goed' sus ik haar en wrijf over haar rug. 'Het is zo'n klootzak!' zegt ze nog snikkend. 'Ik weet het' zucht Savanne en geeft Catie een flesje water. Catie laat me los en drinkt de helft van het flesje leeg. 'Heeft iemand van jullie make-up bij zich?' vraagt ze. 'Ja ik!' roep ik en pak een tasje make-up uit me tas. 'Hier schat' zeg ik en geef het aan haar. Ze kijkt me met een dankbaar blik aan, en ik glimlach naar haar. Ze begint als een gek haar make-up te bewerken. Dan gaat de bel, Savanne sjokt de wc uit. 'Kom je Catie?' vraag ik. Ze knikt en geeft het tasje terug. 'Welke klas zit je?' vraagt ze. '4Aa1' zeg ik. 'Yes! Dan gaan we nu naar Frans' zegt ze en haakt haar arm in mijn arm.

'Bienvenue! Entrer, avoir lieu' zegt mevrouw Stauph. {~mooie vertrouwens van google translate, ik heb geen frans dus ja~} 'Bonjour madame!' roepen Savanne, Catie en ik tegelijk. We beginnen te lachen, en nemen plaats. 'Obtenez vos livres et de prendre le commandement 56 et 57' zegt mebrouw Stauph. 'Bientôt, je vais voir si vous avez terminé le' zegt ze. Iedereen zucht hoorbaar wat haar laat lachen. 'Aha Catie, u bent er ook weer!' zegt ze als ze haar ziet zitten. Catie rolt met haar ogen en knikt. 'Hopelijk gedraagt u zich madame' zegt ze. Ik lach zachtjes. 'Oh madame! Vous êtes nouveau ici?' vraagt ze. Ik knik. 'Ja ik ben nieuw hier, mijn naam is Ikrame en ik ben eigenlijk zeg maar hier heen verhuist' zeg ik. Mevrouw Stauph knikt.

Zo dat duurde lang! Volgensmij heb ik nog nooit zo snel van de les af gewilt. Ik werd helemaal gek van dat wijf. 'Gaan jullie mee naar mijn huis? Filmpje kijken enzo' zegt Catie. 'Je kan ook blijven slapen!' roept ze er nog achterna. Savanne stemt al mee in. Ik twijfel een beetje. 'Alsjeblieeeeeeeeft' smeekt Catie. Ik forceer een glimlach. 'Oke dan' zeg ik uiteindelijk, na 10 minuten smekende kinderen voor me gehad. 'Yess! We halen bij jou thuis wel wat kleding die kan je dan laten liggen als we ineens gaan slapen' zegt Catie. Ik grinnik. 'Dat gaat nog vaak gebeuren denk ik' zeg ik glimlachen. Savanne knikt. Catie stapt op haar scooter, en Savanne op de fiets. 'Hoe ben je hier gekomen?' vraagt Catie. 'Bus' zeg ik. 'Spring maar achter op! Saav hou me vast!' zegt ze. Ik spring achterop, en Savanne houdt zich vast. 'Ready?' vraagt ze. Iedereen juigt en zo gaan we er vandoor. Ik wijs de weg naar mijn huis.

> CATIE VERSTEEG

We rijden de oprit op van Ikrame. Mijn mond valt even open. 'Je hebt echt een groot huis!' zeg ik. Ze grinnikt. 'Nou valt wel mee, het is door de helft gedeeld, alleen zie je het aan de binnenkant. De buren gaan er aan de andere kant in' zegt ze betreuterd. Ik grinnik nu. Savanne ging nog even naar huis. 'Ik ben zo terug!' lacht Ikrame. Ik blijf op me scooter zitten en pak me S6 Egde erbij. Ik tweet samuel het een en het ander. En zo af en toe tweet ik Kaj en Cassius. Na 5 minuten komt Ikrame weer buiten. 'You ready gurl?' vraag ik. Ze knikt en ze komt achterop zitten. 'Geef je tas maar' zeg ik, ze geeft de tas en ik zet hem vast op me haakje. Daarna rij ik naar mijn huis.

'Halloo!' roep ik door heel het huis. Ik hoor 4 stemmen in de woonkamer dus ik loop daar heen met Ikrame achter me. 'OH MY GOD THOMAS JE BENT ER WEER!' gil ik als ik mijn 21-jarige broer zie die met zijn vriendin in Arnhem woont. Thomas loopt naar me toe en tilt me op. 'Ik heb je gemist zussie!' zegt hij en knuffelt me heel erg. 'Ik jou ook, weet je hoe moeilijk het is nu ik niet zo'n beschermende broer voor me heb staan als er iets mis gaat' zeg ik. Op de achtergrond hoor je Kevin kuchen. Kevin is mijn 18-jarige broer, we verschillen twee jaar. Thom begint te lachen. 'Bedankt' zegt Kevin zwaar beledigt. Ik grijns. 'Hou ook van jou Kevkev' roep ik. Hij stuurt een handkusje. Thom laat me los. 'Oh sorry Ikrame!' zeg ik. 'Ikrame, dit is Thomas, Kevin en mijn moeder en vader' zeg ik. 'Guys dit is Ikrame, en Savanne komt zo ook nog' zeg ik. Mijn moeder knikt. 'Blijven jullie slapen?' vraagt ze, en ik antwoord voor ze. 'Zeg Titi kan ik jou zo even spreken?' zegt Thomas. Hij is de enige die me Titi noemt. Iedereen noemt me Catie, tenzij me ouders boos zijn dan noemen ze bij mijn volledige naam. Ik zie angst in zijn ogen. 'Tuurlijk! Kom'zeg ik en loop met hem naar de keuken. 'Titi, Vera is-' hij stopt even en hapt naar adem. Ik leg mijn hand op zijn schouder. 'Vreemd gegaan' maakt hij zijn zin af. 'WAT! HOE DURFT ZE! SLET DAT ZE IS' gil ik heel hard. Ik ben boos nu. 'CATHELIJNE RUSTIG' hoor ik mijn moeder roepen vanuit de woonkamer. Zacht moet ik toch wel grinniken. Nou Cathelijne is dus mijn originele naam maar ik vind hem niet leuk en heb iedereen aangeleerd dat ze Catie moeten zeggen. Thomas staat ondertussen te huilen. Ik trek hem in een knuffel en probeer hem te troosten.

{~boodschap~}

Hi guyss :) *fab gayhandje*.

Ik heb nu het tweede hoofdstuk af en heb er een goed gevoel over.

Ik denk dat dit echt een goeie fanfictie word maar dat weet ik nog niet.

Als ik zo terugblik op de eerste twee hoofdstukken dan zit er heel weinig b-brave inzit.

Langzamerhand ga ik die er meer in verwerken. Ik weet eigenlijk niet of ik ze al b-brave laat zijn maarja anders klopt het niet helemaal vergeleken met het eerste hoofdstuk. Waarschijnelijk komt ze een keertje één van de jongens tegen en raken ze goed bevriend maar meer zeg ik nog niet! Want ik weet ook nog niet wat er gaat gebeuren hihi.

En ja, catie had eerst een iPhone maar S6 Edge origineler Xxx.

Comment.

Vote.

You are beautiful no mather what!
Dm me als er wat is i will help you♥

I love you all chickiess x.

{~Get to know me better ~}

Fan chick | S.L. (gestopt)Where stories live. Discover now