Kapitola jedenáctá

4.7K 193 10
                                    

6.32
Přijel mi autobus do školy. Čekala jsem, než lidí vystoupí, pak jsem nastoupila a vzápětí jsem vystoupila, protože jsem viděla, jak David objímá jednou rukou kolem pasu tu svou holku. A zase jsem jí neviděla do tváře.

8.12
Celou hudebku jsme se s Kate a Americou bavily 'Návodem pro lepší život' který zněl nějak takhle: "Zamávala jsem svýmy kučeravými vlasy, zavrtěla zadkem, zamkla skříňku a pospíšila si do hodiny abych ji nezmeškala." (•1•)

9.45
Jdeme s Americou do tělocviku, diskutujeme o zítřejším testu z Dějepisu. Vystoupaly jsme po schodech a najednou za sebou slyším hlasité "Lůůůů!!!" Ten hlas jsem poznala okamžitě. Byl to David. Vedle něj šel Kevin, který neřekl nic, jen se přihlouple usmíval. Přidaly jsme do kroku.

9.48
Vzala jsem čip na oběd a koukla jsem se, jestli mám naraženo. Neměla jsem. Tak jsem si aspoň narazila do konce týdne. Zrovna jsem přemýšlela, jestli si mám dát nějakou kaši nebo salát, když jsem uslyšela Davidovo "Lůů" doprovázené mlaskavýma zvukama Kevina.

Díky Kevine za zpříjemnění celého dne.

10.38
Po úmorném tělocviku jsme se šly s Americou koupit někajé pití, ona si vybrala latte a já čokoládu, protože jsem na kafe neměla chuť.

10.40
S teplýma nápojema jsme šly od automatu a proti nám šli Kevin s Davidem. Neřekli nic. Jen David se usmál.

13.45
Vzpomínaly jsme s Cait na Libora, Theresiného bývalého kluka. Tak jsem prostě vzala mobil do ruky, odemkala ho a vytočila Liborovo číslo. Zvedl mi to po druhém zazvonění. Když jsem to pokládala, už jsme se s Cait nemohly smíchem udržet na nohou...

----
Kraťoučka kapitola, vím. Jinak za chvíli překonáme hranici 300 views díky moc <3

(•1•) Kdo nezná, nesnažte se to pochopit. Je to soukromý vtípek mezi mnou a Kate :) PS. Lovuju <3

Odhalila jsem vám jméno hlavní hrdinky :* postřehl to někdo?

Věnováno Liborovi <3 Cait, prosím, ukaž to Therese, děkuji :)

Vaše Lu7777

Kiss me slowly ✔Where stories live. Discover now