24 ➳ waar ze kussen onder de mistletoe

184 15 5
                                    

Calum was blij dat hij kerst avond met zijn beste vriend kon doorbrengen.

Michael zijn familie vond kerst niet leuk en ze hadden ook niks voor de avond afgesproken, dus ze lieten Michael doen wat hij wilde.

Calum zijn ouders waren de stad uit. Ze waren naar een paar vrienden maar Calum had besloten om thuis te blijven. Zijn moeder probeerde om hem over te halen om wel mee te gaan met hen, maar hij wees het af.

Hij wilde deze dag en avond en nacht echt met Michael doorbrengen.

Misschien omdat hoopte hij op een kerst wonder.

Misschien omdat hij hoopte dat zijn enige kerst wens uit zou komen.

En hij was dan ook super enthousiast toen Michael eindelijk kwam, met zijn super lelijke kersttrui aan die ze eerder deze maand gekocht hadden en met zijn cadeautjes in zijn handen.

"Vrolijk kerstfeest." Zei hij en hij gaf Calum een stevige knuffel en Calum snoof alleen zijn zoete geur in, hij wilde de jongen niet los laten waar hij de afgelopen weken voor was gevallen.

Hij wist niet echt wanneer het gebeurde, misschien toen ze gingen schaatsen of misschien zelfs toen ze naar de kerst markt gingen en hij dacht dat Michael en zijn hand in elkaar paste als puzzelstukjes.

"Heb je iets speciaals gepland?" Vroeg Michael met een mooie glimlach op zijn gezicht.

"Eigenlijk niet."

Zijn mond viel open. "Calum Hood ben je ziek? Je hebt schattige dingen bedacht voor drie en twintig dagen en je hebt niks gepland voor kerst avond? Ik ben heel erg teleur gesteld in je."

"Het spijt me. Ik dacht dat we iets zouden kunnen eten en dan een cheesy kerst film kunnen kijken die vandaag op tv is. Ik bedoel, je haat kerst, dus waarom zouden we het niet door brengen als alle andere dagen?"

"Dat is waar. Dus we moeten echt kerst films gaan kijken? Kunnen we niet een DVD zoals Saw gaan kijken? Dat zou ik beter vinden."

"Echt niet ik haat die film. We kijken kerst films of je moet gaan." Zei Calum met een pruil lip, wat Michael liet smelten.

Maar Michael kon niet laten zien hoe erg hij van de andere jongen hield.

Hij moest relaxt zijn.

"Goed dan, ik zie je morgen." Zei hij en hij draaide zich om, pakte de cadeautjes en liep naar de voordeur.

"Je bent zo gemeen ik haat je."

"Is kerst niet juist de tijd van de liefde of zo?" Michael lachte, terwijl hij Calum weer aan keek.

"Yeah liefde. Nu kom wat eten, het is al klaar en als je het niet koud wil hebben moet je nu mee komen naar de keuken."

Dus ze aten samen en ze lachte samen en Calum hoopte dat ze naast elkaar onder de mistletoe terecht zouden komen ergens op de avond.

Hij had hem expres opgehangen en misschien was het wel een stom idee waar Michael gek van zou worden.

En toen, net toen Michael weer de keuken in wilde lopen, terwijl Calum wat snoep pakte en terug wilde gaan naar de woonkamer, botste ze tegen elkaar aan - onder de mistletoe.

"Mijn timing is on point." Michael lachte, wat Calum met een verwarde blik op zijn hoofd achter liet.

"Wat bedoel je?"

"We staan onder de mistletoe. Verbeter me als ik het verkeerd heb maar is het geen traditie om te kussen onder die dingen?"

"Ik - yeah dat is de traditie. Maar het is stom en we moeten het niet doen." zei Calum en zijn hart sloeg zo hard en hij was zo bang voor Michael zijn reactie.

De stilte leek uren te duren voordat Michael weer begon te praten.

"Nou als het een traditie is moeten we het maar doen."

"Wat."

"Zoenen."

"J-Je wil me kussen?" Calum vroeg, nog steeds verbaasd en verrast.

En in plaats van de antwoorden, pakte Michael zijn wangen vast keek hem aan en toen begon hij langzaam naar hem toe te leunen.

Calum zuchtte nog zachtjes voordat hij terug begon te zoenen, zo zachtjes het maakte Michael gek.

De oudere jongen liet zijn handen zakken tot dat ze Calum zijn heupen bereikt hadden en Calum sloeg zijn armen om Michael zijn nek, na dat hij de zak chips die hij vast had liet vallen op de grond.

Het was een hele gepassioneerde zoen en langzaam en voorzichtig en hun borstkasten raakte elkaar, allebei hun harten sloegen ze hard en bijna in het zelfde ritme, allebei de jongens voelde zich zo overwhelmed.

En Michael voelde zich duizelig van alle gemengde gevoelens die hij voelde. Zijn hart was aan het bonden en zijn lichaam was in vuur en vlam, en ja hij was aan het trillen want hij was zo bang dat hij iets verkeerds zou doen.

Als hij Calum niet zou hebben om vast te houden, zou hij waarschijnlijk op de grond vallen want zijn benen waren net pudding en hij kon ze niet echt vertrouwen.

Calum begon met het haar van Michael te spelen wat Michael een beetje relaxte.

Na wat voelde als uren trok Calum zich los doordat hij te weinig zuurstof had en hij opende zijn ogen, hij zag dat die van Michael nog dicht waren.

"Wow." Michael ademde uit.

Calum lachte, "Yeah wow."

En nu was het eindelijk Michael zijn beurt om zijn ogen open te maken en hij keek diep in de ogen van zijn vriend en hij lachte.

Calum keek naar benende naar hun handen en nam langzaam die van Michael in die van hem, hij speelde met zijn vingers en hij wilde dat dit voor altijd zo zou blijven.

"Stop met kijken naar onze handen, kijk naar mij." Fluisterde Michael.

En hij dacht dat het schattig was, het feit dat Calum kleiner was dan hem. Dat hij naar boven moet kijken en ja, ook dat hij op zijn tenen moest staan als ze zoende.

En toen Calum deed wat Michael hem zei, sloeg zijn hart een slag over en hij lachte want dit moment hier was perfect.

"Laten we die kerstfilm gaan kijken waar je het over had."Michael zei en hij draaide zich. Hij liep naar de bank en Calum volgde hem omdat zijn hand nog steeds die van Michael vast had.

Ze gingen heel dicht naast elkaar zitten en de film die op de achtergrond speelde was zo onbelangrijk voor ze want alles dat ze konden doen was elkaar aankijken voordat ze weer begonnen te zoenen.

En het was weer zo langzaam en gepassioneerd en Michael zijn aanrakingen waren zo voorzichtig, dat Calum nooit meer iets anders wilde doen dan hier op de bank liggen, hun benen in elkaar verstrengeld en Michael allemaal kusjes geven.

Omdat dat was alles waar hij voor gewenst had, echt, en hij was zo blij dat zijn kerstwens uitgekomen is.

++

Fijne kerstavond iedereen!! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne dag hebben met familie of vrienden! Ik houd van jullie.

Morgen komt het laatste hoofdstuk online :(

Christmas texting ♡ MalumWhere stories live. Discover now