H. 2

41 4 1
                                    

P.o.v Alisha

Langzaam open ik me ogen. Ik moet nog wennen aan het licht. Ik stap uit bed en zucht. Nog maar twaalf uur. Veel te vroeg. Toch stap ik uit bed om mijn mobiel van de oplader te pakken. Gelukkig is het zaterdag en hoef ik lekker niet naar school. Naar even op me mobiel op youtube enzo te hebben gezeten ga ik naar beneden. Daar maak ik een broodje HAGELSLAG! Wie is hier er nou niet fan van? Ik wel. Ondertussen loop ik naar de woonkamer. Ik ga lekker even een potje gamen. Had je niet gedacht hè een meisje. Maar ik ben niet zo meisje die kilo's make-up draagt. Ik ben gewoon ik.

Nadat ik een potje heb gegamet en me eten op heb loop ik weer naar boven. Ik pak weer me mobiel en kijk een beetje op sociale media enz. Ik heb al heel lang zin om een Twitter account te maken. Maar eigenlijk ook weer niet. Ik heb er haat accounts op. Ja, ik word gepest op school. Altijd dik en lelijk varken genoemd. Waarom? Dat weet ik niet...

Toch besluit ik een Twitter account aan te maken. Waarom ook niet? Zoveel zal er ook niet gebeuren. Hoop ik. Ik noem mezelf Alisha_gepestkind. Echt een leuke naam. Maar het is toch zo? Ik ben een beetje op Twitter aan het kijken en zo nu en dan volg ik wat mensen. Beroemde of gewoon mensen die me aardig lijken. Misschien worden we dan vriendinnen. Ik weet niet eens hoe het is om vriendinnen te hebben. Het laatste meisje wie me vriendin was, was wel 6 jaar geleden. Toen ik 12 was dus. Ik ben nu 18.

Ik leg me mobiel weg en ga wat huiswerk maken en leren. Na een uur hoor ik een bling geluid. En zie ik op Twitter dat een ene Michael Clifford me volgt. Geen flauw idee wie dat is.
Later krijg ik een berichtje van hem. Het is een jongen dat weet ik aan zijn naam. En zijn profiel foto. Hij ziet er euhm apart maar leuk uit!

'Hey. - Alisha', zegt hij
'Hey?' Vraag ik voorzichtig.
Waarom zal ik überhaupt met hem chatten. Ik ken hem amper. Maar ik heb ook wel andere vreemden een vriendschaps verzoek gestuurd. Ik word een beetje onzeker. Diep in mijn hart maak ik een sprong. Eindelijk iemand die met me praat.
M-Michael A-Alisha

M- hoe gaat het
A- waarom praat je tegen me ik ken je niet eens.
M- je kent me niet, zoek eens op google hotte 5sos boy Michael
A- nee ben ik te lui voor
M- dus je bent te lui om mijn hotte koppie te bekijken
A- eigenlijk ja, dus sorry ik ga slapen
M- waar kom jij vandaan het is Middag
A- het is in mijn ogen twaalf uur, dus ik ga slapen... APP ME NIET!
M-nu ga ik het juist doen
A- dan ga ik jou blokkeren
-dit account heeft je geblokeerd-

Ik kan mezelf wel voor de kop slaan. Waarom doe ik zo? Hij kan best aardig zijn. Misschien wilt hij me wel helpen. En wie zijn 5 seconds of summer. Stiekem ga ik even op google kijken. Ik schrik. Het is gewoon een band. Een jongensband. Een kei beroemde band met heel veel fans. Een normaal meisje die fan van hun is en iemand van de band volgt haar zal een gat in de lucht springen. Maar ik word er niet warm of koud van. Maar diep in mijn hart ben ik wel blij. Gewoon een beroemd iemand volgt mij. En dan doe ik zo bot.

Ik deblokeer hem snel weer. En daarna leg ik mijn mobiel weg. Ik ga op me bed liggen. Ik pak me leerwerk erbij en ga op me bed leren. Langzaam vallen mijn ogen dicht. En al snel slaap ik.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 09, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Wattsupp (M.C fanficite)Where stories live. Discover now