12

1.2K 94 10
                                    


- Ръцете му все още стояха върху раменете ми, докато устните му властно маркираха вече маркирания ми врат. Прииска ми се да напусна, за да спра да се заблуждавам, че той ще бъде мил. Бях прочел всичко така старателно, бях чел и в интернет преди време. За Бога..в садомазохизма, нямаше нищо, което да ме накара да се възбудя и да изпитам удоволствие. Как той щеше да го стори? Бе ми го обещал.. Можех ли само на едно негово обещание да се уповавам, или бях прекалено наивен? Да - бях. Толкова се страхувах от болката, но и толкова исках да опитам. Не можех просто така да загърбя всичко, което ми се случи с този мъж. Не беше като все едно да сме се сблъскали и да сме си изцапали ризите, да сме платили химическото и край. Всичко свършва. Аз бях правил секс с него, за Бога! Нямаше по сериозно нещо от това, което да ме свърже така с някого.

- Искаш ли още време да помислиш, Кий? – думите му прозвучаха като шепот в ушите ми, а устните му не спираха нагло да лигавят врата ми.

- Страх ме е – реших да бъда откровен и извих глава, опитвайки се да видя лицето му. Той подпря брадичка на рамото ми и впери поглед в моя. Бяхме толкова близко..имах чувството, че натоварвам зрението си, мъчейки се да фокусирам образа му.

- Кий..страхът е част от насладата. Повярвай, ще ти хареса. Освен това, аз няма да те оставя просто така..трябва да си го разбрал вече.

- Какво трябва да значи това, г-н Ким?

- Означава, че не се ли съгласиш доброволно, ще трябва да бъда груб – отделих се леко от него и направих крачка назад. Опитвах се да не гледам очите му, но в момента наистина не знаех какво правя.

- Ще ме насилите ли, г-н Ким? – думите сами напуснаха устните ми. Скоро усетих нещо твърдо зад бедрата си и объркано се обърнах, само за да видя онази маса, която той по-рано ми показа. Отдръпнах се, но преди да бъда достатъчно далеч, той вече бе спрял опита ми с тялото си. Гърдите ми се удариха в неговите и усетих напрежение, стрес, страх, възбуда, желание, нежелание и хиляди още смесени чувства, които ме объркваха още повече. Г-н Ким обхвана отново брадичката ми, както винаги правеше и повдигна погледа ми, заковавайки го в своя.

- Искаш ли да го сторя, Кий? – не очаквах точно този отговор, но и не се изненадах. Винаги е бил прям и дързък – Искаш ли го, с удоволствие бих го сторил. Не знам как ще изглеждаш, когато се съпротивляваш, но съм убеден, че би ме докарал до прекрасен оргазъм.

Fifty Shades Of GREY/boyxboy/Where stories live. Discover now