0.2.

27 2 0
                                    

☁ Tove Lo - Crave

Zayn Malik

Odamdan çıkardığım o küçük beyinli, güzel, muhteşem, mükemmel...

İltifat mı ediyorsun, hakaret mi belli değil ! Kendine çeki düzen ver artık.

Harika, bir bu eksikti.

O kız tam bir gerizekalıydı, bunu açıkça da belli ediyordu zaten. Herneyse, diye burun kıvırdım ve uyuma işime geri dönmek için yatağıma atladım, yorganı üstüme çektim fakat hemen geri attım, çünkü hava neredeyse kırk dereceydi ve bu bir Temmuz ayı için normaldi.

Çok sıcaktı, uyuyamıyorum ayrıca uykum kaçmıştı. Yatağımdan yavaşça kalktım ve yüzüme soğuk su vurmak amaçlı banyoya ilerledim. O kızın yüzü aklıma geldikçe çıldırıyor, yüreğim hopluyordu. Ne oluyordu bilmiyordum.

Güzel yüzü, ufak tefek boyu, sıcacık kahverengi gözleri ve saçları, özellikle dudaklarıyla öylesine melek gibiydi ki..

Şaşkın ve kızgın halinin harmanlanmış yüzüyle çekiciliğini arttırıyordu.

Aman Tanrım.
Hemen beynimin kıvrımlarından geçen düşünceleri dağıttım, banyoya ilerleyip yüzüme soğuk su vurdum. Ellerimi lavabo kenarlarına yaslayıp, düşündüm. Siyah saçlarım tamamen orman gibiydi, ela gözlerim uyku mahmurluğundan buğuluydu. Soğuk su vurmama rağmen pek bir işe yaramamıştı. Belki de o kıza uyku sersemliğinden dolayı kaba davranmıştım ve şimdiden pişman olmaya başlamıştım. Yürümeliydim. Yürümeye ihtiyacım vardı. Kulaklığımı takıp otel odasından çıktım.

Kulaklarımda Tove Lo - Crave *yazar notu, abi bu şarkıyı kesinlikle dinlemelisiniz o kadar mükemmel ki* aylak aylak dolaşıyor, stres atıyordum. İyi sayılırdım, ta ki kafama bir plaj havlusu gelene kadar...

Davetsiz Misafir // z.mWhere stories live. Discover now