Tanıtım

11.4K 204 15
                                    

Herkes farklı çeker aşk acısını kimisi kendini odasına kapatıp günlerce çıkmazken kimi de kendini dışarı atar eve girmez. Kaçış yoktur ama ne yapsak bizimledir acımız...

Haberin yok ve bir gün olacakmı bilmiyorum ama, adının baş harfini bile duyduğumda içimden bir şeyler kopacak gibi hissediyorum. ismin aklıma geldiğinde kalbim parçalanacak gibi oluyor. yüzün tanrı'nın şimdiye dek yarattığı en muhteşem ve kusursuz sanat eseri...

Seni düşünmekten uyuyamadığım bir gecenin sabahında mosmor gözlerle kalkıp uyanır uyanmaz aklıma sen geldiğinde bile buna aşk dememek için bütün gücümle çabaladım, olmadı..

Şu zamana kadar böyle duyguları hiç yaşamadım ben. yaşayabileceğimi tahmin bile etmezdim. çevremde buna benzer şeyler gördüğümde umursamazca içimden güler geçerdim. benim başıma gelince gerçek olabileceğini anladım. demek ki böyle şeyler sahiden varmış. kalbime böyle saplanan ilk kişi oldun sen.

Belki de bu olanların her şeyin ilacı olan zaman bu derdime de bir çare olacaktır. seni aklımdan çıkarmaya kararlıyım ama bu çok zor. başarabilir miyim bilmiyorum.

Bana aşkın ne demek olduğunu -farkında olmadan da- öğrettiğin için teşekkür ederim..

Zeynep Yılmaz:

İçinde yılların özlemini aşkını sevgisini gizleyen. Dışardan ne kadar hayat dolu görünsede içi yıkık döküktü... imkansızı sevmiş aşık olmuştu. İsteyerek mi. Tabi ki Hayır. Kalp bu söz dinler mi? 19 yaşında erken yaşta herşeyi öğrenmiş bir kız.

Kerem Sayer:

Hayatın darbesini daha 9 yaşında yemiş bir genç. Ailesini bir kaza da kaybetmiş. Yıllarca ailesinin yasıyla büyümüş ve hergün o günleri unutmak için yeni bir hayata başlamak için söz vermiş ama ne yaptıysa olmamıştı. 22 yaşında 7 senedir Amerika da yaşarken âni bir kararla İstanbula 7 sene önce babasının en yakın arkadaşı olan Cihan Yılmazın ona 6 sene hem abilik hem babalık hem de ölen ailesini aratmayan kişinin yanına dönmeye yaşamaya karar verir.

Selam
Bu benim yeni hikayem. Aslında bu hikayeye ZamanSızım final yaptıktan sonra başlayacaktım ama bir arkadaşım ısrar edince şimdi yazmaya baslayacağım Aklımda çok güzel bir kurgu var. Umarım beğenirsiniz.

Görüşlerinizi bildirin lütfen.

Günahkâr AşıklarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin