17. rész

454 43 0
                                    


Futok, ahogy a lábam bírja. Üldöznek. Azt nem tudom ki, nincs időm hátra nézni. Az utca csendes és sötét. Csak egy lámpa világít, az is alig. Egy lélek sincs az utcán, s még zajokat se hallok. Hogy is hallanék? A szívverésemen és a lihegésemen mást, nem igen hallok.
Hirtelen zuhanni kezdek. Megnyílt a föld a lábam alatt, vagy mi a szar? Nem tart sokáig a "repülésem", mivel egyszer csak egy szobában találom magam. Pontosabban egy ágyban. Betakarózva. Felülve, nyújtózkodom egyet, majd homlokráncolva kelek fel. Még csak most veszem észre, hogy egy fekete Nickelback-os pólón kívűl, nincs nagyon más rajtam. Közben hallom, ahogy nyílik az ajtó, s valaki belép rajta. Odakapom a fejem, és Luke-ot pillantom meg. Megteszi a köztünk lévő három lépést, megfogja a derekamat, mire a pulzusom az egekbe emelkedik. Tenyerét arcomra helyezi, s hüvelykujjával végig simít rajta. Belenézek gyönyörű, tengerkék szemébe, amelytől oly' elolvadok, s megremeg a lábam. Vészesen közeledik az arca az enyémhez, becsukja szemeit, készen állva arra hogy...
  Jó reggelt, álomszuszék! - hallom meg a kiálltást, majd valami hideg folyadék zúdul a nyakamba.
Azonnal felülök, és hitetlenkedve nézek a földön fetrengő Evire. Nem találom viccesnek, de elképzelem hogyan is nézhetek ki, és bár akaratlanul, de elnevetem magam.
– Hány óra van? - kérdezem ásítozva.
– Tizenegy óra tizenhét perc. - mutatja meg a telefonja kijelzőjét.
– Te mikor keltél? - teszem fel az újabb kérdést.
– Az előbb, úgy, öt perce. - gondolkodik el.
– És miért nem hagytál még egy kicsit aludni? - nézek rá fáradtan.
– Unatkoztam! - vonja meg a vállát röhögve.
Nevetve megrázom a fejemet, majd feltápászkodom a matracról, amin aludtam. Előveszek néhány ruhát a táskámból, s a fürdőszobába slisszolok. Magamra csukom az ajtót, aztán a tükör elé állva elkezdem kifésűlni, a kissé kócos hajam.Tekintetem a hajamról, levándorol a csuklómra, ahol a narancssárga színű karszalag díszelgett. Tegnap mindenki kapott ilyet a koncerten. Egy darabig nem veszem le, az is biztos.
Ó a koncert! Csodálatos volt.
Este, úgy tízkor beestünk az ajtón, majd kábé tizenegyik beszéltük a történteket, s élményeket. Utánna nagy nehezen elmentünk letusolni, és még azután is beszélgettünk. Hajnali egy is lehetett, amikor végre sikerült elaludnunk.
Bámészkodásomból felkelve, vettem le a pizsimet, majd felkaptam a melltartóm, egy rövid nadrágot, s a tetkómat vizsgálgattam. Igen, van tetkóm. El is felejtettem. Annyit kell róla tudni, hogy a bal karomon helyezkedik el, a csuklómtól, a könyökömig húzodik, a 'The dreams come true' felirat, madarakkal. Szeretnék még tetkót,s van elképzelésem is. Kérek időpontot, s még a héten elmegyek. Ez lesz!
Mosolyogva bújok bele a pólómba,aztán egy gyors smink után kimegyek a fürdőből. Ez idő alatt, Evi is felöltözött, így a lépcső tetején összecsapódtunk, és együtt rohanunk le. A nappaliig versenyzünk, majd kifulladva vágódunk le Evi öccse, Ákos mellé.
– Jajj ne, felébredtetek! - sóhajt egyet.
– Neked is jó reggelt. - nézek rá, s vigyorogva megbököm.
Ő is megbök az ujjával, mire egy kisebb csata kezdődik.
A végén nevetve fejezzük be a másik piszkálását.
– Sziasztok lányok! - toppan be Evi apja. - Milyen volt a koncert? - kérdi.
Nem kellett volna! Evelinnel egymás szavába vágva, meséltük a történteket...

*Később*

Szomorúan, de mégis boldogan, ölelkezünk Evivel, a pályaudvaron. Miután elengedjük egymást, megölelem a tesóit is, majd megköszönöm Evi apjának, hogy megint náluk tanyáztam egy napig.
– A nyolcas vágányról hamarosan indul a vonat! Megkérjük utasainkat, szálljanak fel! - hallom meg a hangosbemondóba a nő hangját.
Még utoljára megölelem Evit, s végleg elbúcsúzok tőlük.
Csomagjaimmal szálltam fel a vonatra, és levágódtam az ablak mellé. Kivettem a táskámból a fülhallgatómat, majd nem sokkal később éreztem, hogy elindul a vonat...

I'M HERE,AGAIN!
Nos, meghoztam az új részt, egy kicsit rövid lett, de nem sokára szünet, akkor majd aktívabb leszek. ;)
Egy dolgot szeretnék: Aki esetleg még nem csatlakozott a Facebook-os csoportba, az tegye meg pls. :) <3
Link: https://www.facebook.com/groups/974179465988336/
U.i.: Elértük a 7720 megtekintést/nézettséget! (Sorry Idk) UramatyámNagyonszépenköszönöm!!!
Love,                Bo.  ✌

Serious DreamWhere stories live. Discover now