Capitolul 6

2K 111 6
                                    

   *Luni*~Din perspectiva lui Alexander~

M-am trezit din cauza enervantului de Chase care arunca cu perne in mine.
- Trezeste-te bouleee! O sa intarziii! tipa lovindu-ma  .Ma uit la ceas si vad ca acesta indica 7:15 .
- La dracu! strig intrand in baie.Am facut un dus si am iesit peste 10 minute imbracat cu ce am prins la mana. Un tricou alb, blugi negri si o geaca de piele neagra. M-am incaltat cu bocanci si am iesit in graba . Pe canapea asteptau Deborah , Faye, Chloe , Chase si Holden .
- Uuu aleluiaaa! spune Deb ridicandu-se . 
- Nu o sa incapeti toti in masina , spun razand . 
- E ok , ma duc eu cu Chloe cu motorul , spune Chase luand-o de mana. 
- Ok , spun luand cheile masinii si iesind. Drumul spre scoala a fost obisnuit, Deborah tipa in spate ca nebuna ca trebuie sa fiu impreuna cu Kaya -de parca eu n-as sti- iar Faye se certa cu Holden .
- Nu serios Xander , trebuie cumva sa ii patrunzi printre ziduri , spune Deborah iesind din masina. 
-  Stiu , adica simt ca o doare ,chiar vreau s-o ajut , imi sfasie sufletul cand trece pe langa mine si simt cum ii bate inima tare si totusi ma ignora. Tine prea mult in ea , trebuie sa se elibereze, cumva, trebuie sa planga . Atata durere, nu e bine s-o tina in ea, spun ingrijorat.
- Cu asta pot ajuta! spune Deborah . Pana sa apuc sa-i zic ceva a plecat fugind deoarece se sunase clopotelul. Am vazut-o pe Kaya urcand scarile. Doamne ce frumoasa era.
- Prietene Kaya e o varianta a ta feminina azi, spune Holden razand. Avea dreptate Kaya era imbracata intr-un tricou alb ce ii scotea formele perfecte in evidenta , o pereche de blugi negri taiati , o geaca de piele neagra si o pereche de bocanci negri. Singurul lucru care ne diferentia inafara de sex era faptul ca Kaya avea o cascada de par rosu si luminos ce i se revarsa pe umeri in timp ce mergea grabita.
          Dupa primele 3 ore s-a sunat de pranz, in timp ce eu ,Chase, Chloe si Holden ne indreptam spre cantina am vazut-o pe Kaya iesind din vestiare si alergand cu lacrimi in ochi spre iesire. Pana sa dau sa ma duc dupa ea Chase m-a apucat de brat si mi-a zis:
-Frate , poate are nevoie sa fie singura , spune si dupa 5 secunde de gandire il aprob.
   
             *Din perspectiva lui Kaya*

 Clopotelul a sunat de pauza si m-am dus pana in vestiare . M-am asezat pe una din bancute privindu-mi pranzul ... un sandvis pus de mine in graba. Nu prea mi-era foame. Linistea prefecta a fost stricata de o usa trantita la perete de catre Deborah . Era nervoasa , dar de ce?
- Te crezi tare Kaya? Huh?! Crezi ca poti sa-ti bati joc de cine vrei fara sa patesti ceva?! Crezi ca e amuzant sa-l torturezi pe Xander!? tipa derutandu-ma .
- De ce dracu te bagi!? strig nervoasa
- Pentru ca m-am saturat sa vad ca te crezi superioara doar fiindca esti Infernul! Mama ta ar fii dezamagita de tine! I-ar fii sila de tine, de ce ai ajuns! Nu mai ai prieteni Kaya! Si asta doar din cauza ta! spune si eu simteam ca nu mai puteam rezista . Am izbucnit in plans. 
-De ce imi.. vreau sa-i zic ceva dar ma intrerupe
- Sunt sigura ca mama ta se uita la tine si sufera! Stii de ce a murit mama ta Kaya!? spune Deborah tipand si in acel moment intra Faye 
- Deborah opreste-te te rog! ii spun plangand 
- Deb gata! spune Faye incet
- Din cauza ta! Tu esti responsabila pentru moartea mamei tale! tipa Deborah .
-Deborah ! tipa Faye
Cuvintele sale m-au lovit ca un cutit. Am inceput sa plang mai tare si m-am ridicat de pe banca si in fuga am plecat din scoala. Am luat un taxi pana aproape de teritoriu apoi am alergat pana in casa unde mi-am aruncat geanta pe jos si am alergat pe scari ignorand intrebarile agitate ale lui Jason. Am intrat in camera mea si am incuiat usa , cazand in genunchi. De ce mi-ar zice asa ceva? E adevarat? Normal ca e adevarat, nu ti-ai dat seama ca toti te urasc?  Se aude o voce in mintea mea . Apoi mai multe . Singura. Urata. Ciudata. Grasa. Un gunoi. Un dezastru.O dezamagire. Aceste cuvinte mi se repetau in minte din ce in ce mai t

are. 
- Kaya , ce s-a intamplat? spune Jason din spatele usii
- Lasa-ma in pace! strig printre lacrimi
- Kaya ce ai patit? Ma sperii! spune Jason vrand sa deschida usa dar nu mergea evident 
- Doar lasa-ma ! spun oprindu-ma din plans si sughitand

Demon cu sentimenteWhere stories live. Discover now