Bölüm 31

15 1 0
                                    

Eve yaklaşmış iken birden kırılma sesi gelince üçü de birbirlerine bakarak koşmaya başladılar.

Ella hızla koşarak kapıyı açtı.
"Evan !" diğerleri de çoktan gelmişti.

"Alix !" ikiside ses vermiyorlardı. Paul yukarıdan tekrar ses duyunca Hill'e bakarak aşağıya bak işareti yaptı. Hill silahını sıkıca kavrayarak aşağı ilerledi. Ella da yukarı çıkarak Evan'ın odasına girdi. Rüzgarın etkisiyle perde sertçe süzülüyordu. Kadın pencereye giderek kapattı ve odaya baktı. Burada birşey yoktu.

Kendi odasına girerek yan tarafına baktı. Evan'ı birden gorunce ona yumruk attı. Elini kırılmış ihtimalini yüksek bir oran sayarak ellerini avuşturdu. Bu adama bir daha zor kalmadığı sürece yumruk atmayacaktı.

"Tanrım ! Ne yapıyorsun sen ?"

Evan büyümüş gözlerini kadına dikerek parmağını susması için dudağına götürdü.

"Evan ? Sen iyi misin ?" diyerek vampire ilerlemeye başladı.

"Evan çok iyi." arkasından kadın çıkınca Ella bakışlarını oraya çevirdi. Cadı Evan'a bakarak kollarını sıktı ve vampirin önüne geçerek avcıya baktı.

"Seni görmek şereftir ,Ella Carter." diyerek önünde eğildi. Ella gözlerini devirerek "Bunu yapmak moda falan mı oldu ?" alayla cadıya bakarak güldü. Cadının hiçbir mimiği oynamadan "Saygı." demesi ile Ella Evan'a baktı. Evan dudaklarını oynatarak avcıya bakıyordu. Ella anlamayarak kafasını salladı ve dudaklarına odaklandı.

"Kaç." bunu mu demişti o ? Evet kesinlikle vampir bunu demişti. Ella başını olumsuz anlamda sallayınca Evan yalvaran gözlerini ona dikti. Vampirin bu cadıyı gayet öldürebileceğini biliyordu ama gene de bilemiyordu.

"Kaç." tekrar bunu söyleyince Ella cadıya bakarak "Amacınız ne ? Bana olan saygınızdan önümde eğilmeyi iyi biliyorsunuz ama mülküme elinizi kolunuzu sallayarak giriyorsunuz. Cidden salak falan mısınız ?"

Cadı derin bir nefes alarak kadına baktı."Her ne kadar dünyanın en güçlü varlığı olsan da kendine has yeteneklerin olduğunu bilmiyorsun." Evan'a bakarak devam etti "Bunu da sanırım sevgilin sana bahsetmemiş."

Ella hangi birine şaşıracağını ve sinirleneceğini sapıtmıştı. Evan büyük bir üzüntü ile kafasını aşağı eğdi. Göz teması bile kuramıyordu.

"Ne yeteneği ?" diye sordu hayal kırıklığı ile. Cadı ona bakarak "Hangi birini söylememi istiyorsun ?" deyince Ella'nın sabrı kalmadı ve cadıya yumruğunu indirdi. Cadı yere duserek yerde kaydı ve kapıya çarptı.

"Mesela bu ilk örneği değil mi ?" diyerek kahkaha attı avcı. Cadı hızla yerden kalkarak büyük odada koşturmaya başladı.

Ella kaçamak bir bakış ile Evan'a bakarak acı bir şekilde gülümsedi. Cadı havada uçarak yüzüne tekmeyi geçirdi. Ella aynaya çarparak kırdı ve yüz üstü düştü.

"Bu mu senin güçlülüğün ? Bu mu dünyanın en güçlü varlığı ?" diyerek büyük bir kahkaha patlattı cadı. Evan tam cadıya vuracağı sırada "Bırak !" diye emir verdi Ella.

Yüzü ,elleri ,bacakları kesilmişti. Ellerine batan camları hiçe sayarak ayağa kalktı ve yüzündeki kanları koluyla sildi. Deri ceketini çıkartarak fırlattı. Evan'a bakarak "Geri çekil." sesinin ürkütücü çıkmasına özen göstererek kızgın bakışlarını ona yolladı. Evan kafasını sallayarak kadına yalvaran gözleri ile baktı ve geri çekildi.

Ella tekrar cadıya odaklanarak eliyle gelmesini işaret etti. Cadı keyifli bir şekilde gülerek koşturdu. Tam yumruk atıcağı sırada Ella ,cadının elini tutarak burktu. Cadı bağırarak elinden kaçmaya çalışsa da Ella elini kopartıcak bir güç ile sıktı.

Saçlarından tutarak yerde sürükledi ve cadının kafasını duvara vurdu. Bunu yaparken içindeki öfke kusuyordu.

"Bırak ,lütfen.." cadının yalvarması Ella'yı daha hırslı birine dönüştürdü. Son kez bütün gücünü kullanarak kafasını vurdu ve cadının alnından kanlar akmaya başladı. Kanlar yüzünden yüzü gözükmüyordu.

"Neden buradasınız ?!" diyerek bağırdı ve saçlarını çekti. Cadı ağlamaya başlayınca Ella bir kez daha saçlarını çekti.

"Cevap ver !"

"Korkutmak için ,lütfen bırak-" sözü bitmeden Ella dizi ile kadının kaburgalarına vurdu. Çıtırtı sesi gelince kırılan büyük ayna parçasını eline alarak cadıya baktı. Cadı elindeki şeyi görünce sürünerek kaçmaya çalıştı. Ella keyiflenerek cadıya yavaş adımlarla attı.

"İşte sonun." diyerek elindeki camı gösterdi. Cadının sırtı duvara deyince gözlerini kapattı. Ella yanına eğilerek bir cama bir de cadının suratına baktı.

"Yalvar." diyerek tekrar cadıya baktı. Cadı ona bakarak gözlerini kapattı.

"Lütfen yapma. Lütfen.." diyerek çoktan yalvarmaya başladı. Ella cani yüzünü ortaya çıkartarak dudaklarını büzdü ve "Bu kadar bana yetmez." diyerek büyük bir öfke ile ayna parçasını cadının boğazına geçirdi. Cadının ağzından kan çıkarak oracıkta öldü. Ella ayağa kalkarak korku ile bakan vampire baktı. Evan pişman gözleri ile ona dönerek ilerlemeye başladı. Ella elini havaya kaldırarak "Bunu daha sonra konuşucaz." dedi ve koşarak odadan çıktı.

Paul aşağı inerek ,Hill'i aramaya başladı. Yer yarıldı içine girdi diye düşünürken kardeşinin gelmesi ile ona döndü.

"Kan banyosu falan mı yaptın ?" diyerek kadının üstünü inceledi. Ella gözlerini devirerek Alix'e sonra da kardeşine baktı.

"Hill nerede ?"

"Burdayım.." güçsüz çıkan sesini duyunca dolabın arkasına baktı. Kadın gördüğü şey karşısında dona kalmıştı. Hill kanlar içinde yatıyordu ve ağzından kan süzülüyordu.

"Hill !" diye bağırdı ve liderin yanına gitti. Ella başını göğsüne yatırarak yarasını tutan elini tuttu.

"Hill... Ne oldu ?" sesi titremişti. Hill zoraki bir gülümseme yollayarak kanlı elleri ile kadının yanaklarını avuçladı.

"İyim..." öksürünce ağzından daha çok kan çıkmıştı.

"Konuşma ,seni iyileştiricez. Dimi Paul ?" Paul kardeşine hüzünlü bir şekilde bakarak başını olumsuz anlamda salladı. Ella gözyaşlarını tutamayarak kucağındaki lidere baktı.

"Ağlama.. En azından onurlu bir şekilde ölücem." bir öksürük ve kan tekrar çıktı. Ella'nın içi parçalanmıştı. Onu daha da kendine çıkarak liderin pamuksu saçlarını öptü.

"Benim gibi olursun."

Hill başını olumsuz anlamda sallayarak yutkundu.
"Vampir olmak istemiyorum." Ella gözlerini kapatarak daha da sarıp sarmaladı.

"Ella Carter..-"

"Konuşma ,canın yanıcak." Hill ona gülümseyerek kadına yaklaşmasını söyledi. Ella ona doğru yaklaşınca alnında sıcaklık hissetti. Hill kadının cennetlik kokusunu içine çekerek uzunca alnını öptü.

"Seni seviyorum." dedi ve kafası boşluğa düştü.

"Hill ! Hayır ,Hill. Lütfen ,lütfen !" Ella onu sarsarak hıçkırdı ve ölü bedenine iyice sarıldı. Paul gözyaşlarını tutamayarak arkasını döndü. Alix avcıya sarılarak ağlamaya başladı. Evan ise öylece sevdiği kadına ve lidere bakıyordu.

"Hill.. Lütfen.." diyerek saçlarını öptü. Canı yanıyordu ,bedeni sinirden titremeye başladı.

'En azından onurlu bir şekilde ölücem.' cümlesini beyninde tekrarlıyordu.

'Seni seviyorum.' gözyaşlarını serbest bıraktı ve bağırdı. Liderin ölü bedenini sarsıyor ve ağlıyordu.

Kulağına yaklaşarak "Seni seviyorum ,lider." diyerek ayağa kalktı ve koşarak evden çıktı.

AVCI KARDEŞLERWhere stories live. Discover now