Κεφάλαιο 57ο-(ΜΈΡΟΣ Β')

131 13 3
                                    

"Και ΝΑΙ είμαι ακόμα εδώ!!! Δε πιστεύω να με ξεχάσατε; Εγώ πάντως όχι.Ακόμα κι αν έχω Πανεπιστήμιο προσπαθώ να σκεφτώ κάτι και να γράψω.Γι αυτό και σας ανεβάζω κάτι τώρα.Τόσο αργά..ελπίζω να σας αρέσει"
~~~~~~~~~

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ

Μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε με τη δική σας επιλογή, αλλά θα έρθουν κάποιες ερωτικές σκηνές. Αν δεν επιθυμείτε τέτοιου είδους σκηνικό, απλά υπομονή για τη συνέχεια ;)

Καλή Διασκέδαση xx

____________________________
"Ας φύγουμε, μέσα σ'ένα φιλί, για έναν άγνωστο κόσμο."
Alfred De Musset

Τραγούδια
1.Haux-Homegrown

Loren's Point Of View

«Και ο χορός μόλις άρχισε» μου ψιθύρισε στο αυτί και άρχισε να με φιλάει ξανά. Μου έδινε τόσο ωραία και παθιασμένα φιλιά, που με έκανε να νιώθω ότι είμαι στο έβδομο ουρανό. Με φιλούσε στους ώμους,στο λαιμό,στο στόμα,στα μάγουλα.Δε μπορούσε να κρατήσει σε ένα μέρος τα χείλη του ,απλά μου χάριζε ότι είχε.Μάλλον ότι μπορούσε να είχε.

Μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο από την απόλαυση των πράξεων του, ακούμπησα τις παλάμες μου στο στήθος του και το έσπρωξα να πέσει δίπλα μου. Έφερα το ένα πόδι από τη μια πλευρά του σώματος του,με λίγα λόγια ανέβηκα πάνω του,αρχίζοντας να τον φιλάω. Αρχικά από το λαιμό,όπου και έμεινα τη περισσότερη ώρα, κάνοντας του μια μικρή μελανια,συνέχισα προς το στήθος του και κατέληξα στις λιγοστές τρίχες του αφαλου του.Δε τολμούσα να πάω παρακάτω,ξέροντας ότι θα έκανα κάτι να ξεκινήσει χωρίς τη τόλμη μου και την "επιδεξιότητα" μου.

Σαν να βρίσκεται μέσα στο μυαλό μου, έπιασε το πρόσωπό του με τις παλάμες του και το έφερε μπροστά από το δικό του. Με κοίταξε στα μάτια και ένωσε τα χείλη μας. Έβαλε τα χέρια του στη μέση μου και με χάιδευε απαλά. Με γύρισε ξανά, ώστε να είμαι εγώ ξαπλωμένη και εκείνος από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει , ξεκινώντας από το στήθος έως πάνω από την ευαίσθητη περιοχή μου. Αυτόματα έπιασα σφικτά τα σεντόνια του κρεβατιού μου , σηκώνοντας λίγο τη μέση μου ενώ ταυτόχρονα απολάμβανα απλά την ανάσα του πάνω από το δέρμα μου. Τον αισθάνθηκα να με κοιτάζει και άνοιξα τα μάτια μου να τον κοιτάξω, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις αισθήσεις μου. Με κοίταζε περιμένοντας κάτι που θα τον έκανε να σταματήσει. Αντί για αυτό όμως, του χαμογέλασα και του έγνεψα , πέφτοντας ξανά πίσω ,περιμένοντας το κύμα ηδονής να ξανά επιστρέψει.

Bailando(Harry Styles Greek FanFiction)Where stories live. Discover now