Del 1: Back to Cali

260 25 20
                                    

De hvite skyene svevde forbi som store marshmellows på den blå himmelen, og jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å smile. Det hadde vært to helt forferdelige år i New York, og jeg gledet meg til å komme hjem igjen til vakre California. Jeg gledet meg til absolutt alt! Ryder, Brandon og Romeo, ååh, som jeg hadde savet dem! Vi skulle få det såå gøy sammen!

Hele livet hadde jeg bodd i Cali. Det var verdens vakreste sted! De hvite sandstrendene strakk seg langs kysten, med det varme vannet, palmene som blåste i lufta, og de nydelige , romantiske solnedgangene! Du skjønner kanskje hvorfor New York var rene helvete for meg. I tillegg til mobbingen på skolen, hadde jeg ingen venner. Mamma og pappa jobbet til sent hver kveld, og jeg hørte nesten aldri fra de 3 bestevennene mine i Cali. Men endelig skulle jeg tilbake.

Svetteperlene rant nedover pannen min, og hele meg brant. "Jeg kan ikke huske at det var så varmt her" stønnet jeg til mamma som lo høyt. "Denne sommeren vil bli den varmeste i Cali's historie, det blir nok en del bading med guttene." Svarte pappa, og jeg visste han også gledet seg til å møte vennene hans. Marcus, Freddy, og Jonas hadde han ikke sett på 2 år, og jeg visste han savnet dem. Mamma savnet sikkert også Antonia, Vilde og November.

"Vi har landet, og ber alle gå ut av flyet. Takk for turen, og god dag videre" smilte flyvertinnen, og vi skyndte oss for å gå. "Denne veien Cassy" sa mamma og gikk fort mot utgangen med pappa på slep. "Ikke gå så fort!" Ropte jeg, og skyndte meg etter mamma nedover korridoren.

Sola brente mot huden som jern, og jeg angrer på klesvalget mitt. En strikkegenser, uggs, og joggebukse var neppe lurt når det var 35 grader ute, og jeg visste ikke om jeg ville overleve med varmen i  bilen. Bilturen varte heldigvis bare i 20 min, selvom det eneste jeg hørte på var mamma og pappa synge til en rar countrysang. "Nå er vi framme" ropte de i kor, og jeg stormet ut av bilen for å se på vårt gamle hus jeg hadde savnet masse.

Det var nesten som jeg husket det. Men det svære huset, var nå blitt malt hvitt, og terrassen med utekjøkkenet til grilling var blitt pusset opp. Jeg løp til hagen, og fikk øye på et svært basseng, og masse vakre blomster og trær. Huset var vakkert og jeg gledet meg allerede til å bo her. "Cassandra, kom inn å se på rommet ditt", ropte pappa fra et vindu over meg.

Jeg åpnet en hvit dør til rommet mitt, og fikk øye på en svær hvit dobbelseng med masse puter på. En svær TV var foran sengen, og en sofa sto på hjørnet av rommet. Men det var to dører til i rommet. Den ene førte til et nydelig bad, med telys og et hvitt kar. Bak den andre døra var et stort walk in closet, der alle klærne mine fra New York var satt inn. Jeg elsket det nye rommet mitt! 

"Cassy, skynd deg å ta på noe fint, vi skal på middagsbesøk til Antonia og Marcus. De andre kommer, og du møter Ryder, Romeo og Brandon!" Ropte Mamma fra underetasjen. "Greit, jeg tar meg bare en dusj først!" Ropte jeg tilbake, og skyndte meg inn i dusjen.

Etter jeg hadde dusjet og sminket meg litt, tok jeg på meg en blomstrete sommerkjole, og satte håret i en topp. Etter en kikk i speilet så jeg ikke så verst ut, og skyndte meg ned for å møte mamma og pappa.

Vi svingte inn i en vakker oppkjørsel, og foran en stor, brun villa. "Willam og Nora er her!" Ropte en skjærende kvinne med spansk akksent fra hagen.
Mamma og pappa gikk mot hagen, og jeg fulgte sakte etter. Det første jeg så var et langt bord, med masse mat dekket på. Frukt, kjøtt, brus, kake og punsj! Munnen min løp i vann, og keg gledet meg til maten. Det andre jeg så var en vakker, solbrun, ung dame, som hadde på seg en rød tettsittende kjole. Det svarte håret hennes bølget seg nedover midjen, og jeg antok at dette var den spanske kona til Marcus, pappas venn. "Buenos Dias kjære, du har blitt so stor!" Lo hun vennlig, og trakk meg i en stor klem. Jeg sto bare og smilte, for jeg husket henne ikke så godt. "Nå må alle komme ut, så spiser vi!" Ropte Marcus og familiene kom ut av huset.

Først kom foreldrene til guttene, og pappa og mamma snakket ivrig med dem, og tok igjen de 2 årene som hadde gått. "Ryder, Romeo og Brandon! Kom ut å hils på Cassandra!" Ropte Vilde strengt, og 3 gutter kom ut døra.

Jeg kjente dem ikke igjen. Den første gutten som kom ut, var rett og slett vakker. Han hadde bølgete blondt hår, og den stripete skjorten satt tett på den fantastiske, solbrune, kroppen hans. De blå øynene lyste, og han gliste arrogant, og  viste fram de perlehvite tennene hans som sto på en rett rad i den fyldige munnen hans. Smilehullene dukket opp i kinnene hans. Han var en engel.

Den neste gutten som kom ut var søt, men ikke like kjekk som den første. Han var spinkel, og det kastanjebrune håret hans var rufsete. Han smilte et skjevt, guttete smil, og de brune valpeøynene hans var snille og varme. Han hadde på seg helt vanlige gutteklær, og han så helt normal ut.

Så kom den siste. Det første man la merke til ved han, var de tomme, grønne øynene. De kikket rett ut i lufta, og jeg kunne ikke gjennomskue dem. De viste ingen følelser, og jeg følte meg plutselig liten. Det ravnsvarte håret hans var trimmet med gelé, og kinnbena hans var utrolig høye. Den rosenrøde munnen hans var helt rett, og hendene hans var i lommene på den svarte buksa hans. Skinnjakka så egentlig varm ut, og jeg lurte på hvorfor han ikke svettet. Men jeg måtte innrømme, at denne gutten så ikke verst ut.

Alle de tre guttene var nydelige, og attraktive. Jeg så for meg et vakkert forhold med hver av dem, og jeg smeltet når jeg så på dem. Beina mine føltes som gelé, og tankene gikk i surr. Men så hørte jeg en stemme.

"Cassandra, dette er Romeo, Brandon og Ryder" smilte Pappa blidt. Og akkurat da, visste jeg, at disse tre guttene, kom alle til å bli mer enn bare bestevenner med meg.

_______________________

Da har del 1 av 3 boys, 1 choice kommet! Likte dere dette?

Kommenter, stem, og si deres mening!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 31, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

3 boys, 1 choiceWhere stories live. Discover now