22. December

1K 29 3
                                    




D/ns synsvinkel:

Jeg vågnede, klokken var lidt over 10. Thor sov stadig, jeg tog tøj på(det på billedet). Jeg skrev en seddel til ham og så gik jeg ud af døren. Jeg ville tage ud og købe julegaver på fisketorvet. Jeg valgte at tage ud og købe gaver uden Thor, da jeg også skulle købe nogle gaver til ham som han jo ikke skulle se. Jeg hoppede af toget :Hvor er du henne smukke?: det var fra Thor, jeg grinte lidt :Hvis du ikke var så doven, så kunne du jo gå ned og kigge på køkkenbordet: svarede jeg ham og grinte lidt. Jeg kiggede på min mobil, jeg kom til at gå ind i en. ''Hej d/n'' det var Anthon, ''Hej Anthon hvad laver du her'' Spurgte jeg ham om ''Jeg er ude og købe gaver'' svarede ham, ''okay men Anthon jeg er nød til at løbe, jeg skal hurtigt købe gaver for jeg skal med til Belgien i aften så vi ses og du må have en god jul'' sagde jeg ''Ja vi ses d/n'' sagde han. Jeg gik ind i en smykke butik, og købte et armbånd til Krista og en halsklæde til Ulla. Jeg købte en lacoste polo og en god parfume til Thor og til Karl købte jeg lacoste sko, og en bluse og en masse andre gaver til de andre og også noget til mig selv. Jeg tog hjem med 8 shopping poser. Jeg stig af toget, og gik hjem til Thor. ''Hej skat, jeg er hjemme'' råbte jeg da stod i entree'en, Thor kom løbende ned af trapperne ''Hej babe, den sætning kunne jeg godt vænne mig til at høre, jeg har savnet dig'' sagde han og kyssede mig og kiggede derefter ned i poserne, heldigvis var gaverne pakket ind. Jeg tog poserne og gik op på værelset, jeg fandt computeren frem. Jeg skulle købe den sidste gave til Thor som var billetter til en F.C.K kamp, jeg købte dem uden han så det. Jeg gik i gang med at pakke, og Thor gjorde det samme. Vi havde sat musik på, så vi dansede rundt i mens. Ulla kom ind ''Vi kører nu'' sagde hun, vi tog vores kufferter og gik ud i bilen. Vi sad lidt klemt, da vi var 4 børn og en masse tasker. Vi nåede til lufthavnen, vi tog kufferterne og gik ind. Vi fik sagt farvel til Ulla, og jeg gav hende min gave. Vi gik ind i flyet, og fandt vores pladser. Vi sad og snakkede og grinte ''omg jeg glæder mig så meget'' sagde jeg og kyssede ham, vi tog billeder af os med passene og billetterne, og lagde det ud på snapchat og instagram. Vi sad og så netflix, eller vi så ikke så meget af slutningen for vi sad og snavede. Jeg kiggede bagud og så Krista og Karl sove, jeg tog et billede af dem. Jeg vendte mig om og kyssede Thor jeg lagde mit hovede på hans skulder.

-------------------------------------------------------------------0-------------------------------------------------------------------

Vi var nu kommet af flyet, og mødtes med Thors far Frank. Vi snakkede og spurgte ind til hinanden, Thor kiggede stolt på mig. Vi kørte hjem til ham, Thor viste mig rundt i huset. Vi var så trætte så vi fik lov til at lægge os op på vores værelse og sove. Jeg faldt i søvn med det samme. Tænk at jeg nu var i Belgien med Thor Farlov min dejlige kæreste.

Dagens kapitel, husk og stem og kommenter hvad jeg kan gøre bedre. Love you. Og TUSIND TAK FOR 5K det er helt urealistisk så TAK.
Kys✍🏽🔜

Jule kalender - Thor FarlovWhere stories live. Discover now