Hoofdstuk 27

254 14 3
                                    

Pov. Caitlyn
We gaan met z'n allen op de bank zitten. 'Willen jullie wat drinken?' Vraagt mijn moeder. 'Doe maar een colaatje', zegt Jonah en Mila, Daisy en ik knikken. Mijn moeder gaat naar de keuken en komt even later terug met 4 cola's. 'Dus, Caitlyn, hoe gaat het met je?' Vraagt mijn vader. 'Top! Ik heb, zoals jullie misschien al weten, een jongen ontmoet in het ziekenhuis. Ik ben veel met hem omgegaan en we hebben sinds een paar dagen een relatie. Deze gaf hij aan mij', zeg ik terwijl ik naar mijn ketting wijs. 'Hij heeft een ketting met het sleuteltje.' 'Awh, wat lief!' Zegt mijn moeder. 'Hoe heet hij? Hoe oud is hij? Waar komt hij vandaan?' Vraagt mijn vader. 'Rustig pap!' Ik grinnik. 'Hij heet Liam Payne en hij is 22. Hij komt uit Wolverhampton en hij is heel lief.' 'En beroemd!' Voegt Mila eraan toe. 'Beroemd?' Vraagt Jonah verbaasd. 'Ja, hij zit in One Direction!' Mijn broer haalt zijn wenkbrauwen op. 'Ken je ze niet?' Vraagt Daisy. 'Jawel, maar..' 'Maar wat? Hij is hartstikke hot!' Zegt Mila en ik schiet weer in de lach. 'Tnx sis, maar zo kan ie wel weer.' 'Is One Direction niet die ene band waar jullie altijd helemaal fan van waren?' Vraagt mijn moeder terwijl ze naar mij en Mila wijst. We knikken. 'Hij hangt trouwens nog op mijn muur!' Zegt Mila en mijn ogen worden groot. 'Mila, ik hou heel erg van je hoor, maar je moet hem echt van je muur afhalen!' 'Wat? Waarom?' 'Uhm, het is misschien een beetje creepy als je je schoonbroer op je muur hebt hangen.' Nu is het Daisy die moet lachen. 'WAHAHAHAHA ja en dan komt hij zo naar ons huis en dan gaat hij naar je kamer en dan ziet hij zichzelf!' 'Zo grappig is het nou ook weer niet hoor!' Zegt Mila beledigd. 'Kunnen jullie anders even een foto of zoiets van hem laten zien?' Vraagt mijn moeder. Ik wil antwoorden, maar Mila rent al naar boven. Binnen een paar seconden is ze weer beneden met verschillende posters en haar laptop. 'Kijk, dit is Liam', zegt ze als ze naar een oude poster wijst. 'Ja, in 2011! Hij ziet er nu echt heel anders uit hoor!' Zeg ik snel. 'Klopt, dit is Liam nu.' Mila laat een andere poster zien. Alleen al bij het zien van zijn foto krijg ik een warm van binnen. 'Kun je misschien een filmpje laten zien?' Vraagt mijn vader. Okay, ik ga Liam dus niks vertellen over vandaag. Wat zou ik eigenlijk moeten zeggen? Hi Li, ik heb vandaag samen met mijn familie naar posters uit mijn zusjes kamer gekeken waar jij op staat en we hebben filmpjes van jou opgezocht! Zoooo niet raar. 'Dit is Drag Me Down', zegt Mila en ze zet het filmpje aan. Als Liam begint te zingen roept Daisy: 'Kijk! Dat is Liam!' Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik ben echt trots op hem. 'Best cool, toch?' Zegt Mila als het is afgelopen. 'Ja, kunnen we hem een keer ontmoeten?' Vraagt mijn vader. 'Omg JA! Neem de andere jongens dan ook mee!' Gilt Mila. 'Rustig Mi. Ik zal het hem vragen, maar misschien is het nog iets te vroeg.'

'Bye Lyn!' Ik zwaai nog een keer naar mijn familie en rijd dan weer weg. Het was heel gezellig vandaag. Het is ondertussen al 5 uur. Mijn moeder had nog gevraagd of ik mee wilde eten, maar ik zei nee. Ik heb Marike, Isis en Linde geappt om te vragen of we samen zullen eten en dan samen naar de jongens gaan kijken. Ze vonden het goed. Na iets van 20 minuten kom ik aan bij het huis van de jongens. 'Hi Lyn! Hoe was het met je familie?' Vraagt Linde als ik weer binnen ben. 'Leuk! Ik heb ze echt gemist. Wat eten we trouwens?' 'Oh, Ies heeft pizza besteld, het kan ieder moment..' Linde wordt onderbroken door de bel. 'Daar zal je hem hebben!' Ze wil naar de deur lopen, maar Isis is sneller. Ze rent naar de deur en opent hem. Ze betaalt de pizzakoerier en neemt de pizza's aan. '7 uur toch?' Vraagt Marike als we aan tafel zitten. We weten precies waar ze het over heeft. 'Jup', antwoordt Linde. 'Gaat Liam over jullie vertellen?' Vraagt Isis. Ik knik. 'Ik ben best wel zenuwachtig.' 'Awh, dat hoeft toch niet! Liam houdt echt van je!' Zegt Marike en ze legt haar hand op mijn schouder. Ik glimlach naar haar en ga dan verder met mijn pizza.

'Het begint!' Roept Isis die naast me zit. Meteen komen Marike en Linde de woonkamer in gerend. 'Tnx Ies, nu ben ik doof', zeg ik terwijl ik over mijn oor wrijf. 'Ssssttttt het begint!' Roept ze weer en ze zet het volume harder. 'Hier is One Direction!' Roept de presentator. Linde, Marike Isis en ik beginnen te juichen. 'Hallo jongens, lang niet gezien! Hoe gaat het met jullie?' 'Geweldig!' 'Kan niet beter!' 'Top.' 'Goeeeed.' We luisteren aandachtig naar alles wat de jongens en de presentator zeggen. 'Dus, hoe gaat het met jullie liefdeslevens?' Vraagt de presentator na een tijdje. Ik voel mijn hart sneller kloppen en ik ben opeens heel zenuwachtig. 'Leuk dat je erover begint', zegt Liam. 'Ik heb eigenlijk een vriendin.' Het publiek in de zaal begint te gillen en Isis, Linde en Marike doen mee. Ik blijf stilletjes luisteren. 'Oh ja? Hoe heet ze? Vertel ons alles over haar!' 'Nou, ze heet Caitlyn Rivers en ze is 20.' Ik zie dat er een foto van mij op het scherm achter de jongens verschijnt. Volgens mij weet Liam dat niet eens. 'Ze is heel lief en grappig.' Nu verschijnt de foto van Liam en mij in de dierentuin. 'Hoelang hebben jullie al een relatie?' '2 dagen geleden heb ik gevraagd of ze mijn vriendin wilde zijn en ze zei ja.' 'Toen heeft hij haar een ketting gegeven!' Zegt Louis. 'Ja, een hartje. En hij heeft zelf het sleuteltje dat in het hartje past!' Vult Niall hem aan. 'Awh, wat leuk. Hoe kennen jullie elkaar?' 'Nou uhm, je weet vast nog wel die ene keer dat ik van het podium viel?' De zaal begint te lachen en de presentator knikt. 'Ik moest toen dus naar het ziekenhuis. Caitlyn lag toen dus ook in het ziekenhuis.' 'Waarom lag zij dan in het ziekenhuis?' Oh nee, ik heb Liam eigenlijk nog helemaal niks verteld over die avond met Mike.. 'Dat doet er niet toe.' Ik zucht opgelucht. We kijken het interview verder af en zetten de tv uit als het is afgelopen. 'Waarom lag je eigenlijk in het ziekenhuis?' Vraagt Linde opeens. 'Oh, ja, uhm, ik was aangereden.' Gelukkig vragen ze niet verder.

Alohaaa
Vinden jullie het nog een beetje een leuk verhaal?
Hopelijk wel!

XOXO, Ann

I know you (One Direction, Liam Payne) {Voltooid}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora