část osmnáct - konec

1.6K 140 10
                                    

„Takže? Co bude teď. Jennifer je mrtvá, tvůj otec je zpět, Peter je zase člověk. Nechtěl bys... víš, napadlo mě, že... kdybys chtěl... jakože se mnou... odejít?" zeptal se rozpačitě Derek a podrbal se na hlavě.

„Chtěl," usmál se smutně Stiles: „Ale nemůžu. Je sice hezký, že je táta zase zpátky, ale Jennifer se na tomto království dost podepsala. Musím otci pomoci zemi uzdravit."

Derek párkrát pokýval hlavou ve smyslu, že to chápe.

„No jasně, ty jsi vlastně princ," pokusil se Derek zažertovat a tím zakrýt své rozpaky, ale moc mu to nešlo.

„Jo no, to jsem," zesmutněl Stiles a raději Dereka objal. Věděl, že se mu bude hůř od něj odlučovat, ale bylo to lepší, než se před ním rozbrečet. Derek objetí opětoval a pevně Stilese sevřel ve svém náručí.

„Jej, promiň, já nechtěl. Jen Scott mě poslal, že už budeme muset jít," oznámil Derekovi Isaac s provinilou tváří a raději zase rychle zmizel.

„Budeš mi chybět," popotáhl Stiles. Derek palcem setřel těch několik slz, které Stilesovi stekly po tvářích: „Však vy mě taky, vaše výsosti," a usmál se. Stiles nejistě uhnul pohledem a pak zavřel oči a natáhl se k Derekovi s našpulenou pusou. Derek moc dobře věděl, co to princátko vyvádí. Vzal Stilesův obličej do svých rukou a jemně se otřel svými rty o Stilesovi. Opravdu jen otřel, pak se do toho, ale zabral a začal Stilese něžně líbat.

„Je mi to opravdu trapný, že vás musím v tom nejlepším přerušit, ale nechci riskovat, že ho tady a teď odpanníš, Dereku. Už je opravdu čas odejít," vrazil k nim opět Isaac, ale tentokrát Dereka popadl za loket a táhl ho od Stilese pryč. Stilesovi vhrkli do očí nové slzy, ale okamžitě si je otřel. Trochu popotáhl a s hrdou tváří se vydal za dvojicí.

„Tady jsi," usmál se Scott, pak se zarazil a zeptal se: „Derek ti ublížil?"

Stiles jen zavrtěl hlavou a pokusil se usmát.

„Jojo, Scotte, láska je mocná věc," poznamenal zrovna procházející Alan.

„Cože?" nechápal Scott.

„To nic, Scotte, nevšímej si ho. A Derek mi nic neudělal. Jen jsem dojatý z toho, že už odjíždíte," vysvětlil Stiles.

„Spíš je dojatý, že odjíždí Derek," utrousil zrovna procházející Theo.

„Cože?" stále nechápal Scott.

„Nevšímej si jich sakra a mluv se mnou!" vykřikl Stiles, čímž zapříčinil, že se po něm všichni podívali.

„Mluvil jsem na Scotta," vysvětlil Stiles a všichni se zase dali do práce. Smečka pomáhala Alanovi vynášet všechny lejstra, lahvičky a nádobíčko z Jenniferiný tajný komnaty a vojáci naopak vynášeli Jenniferiný věci z královské ložnice.

„Už jsme hotoví," oznámil Jordan.

„No tak mi už pojedeme," usmál se omluvně Scott: „Pojď sem," řekl a pevně Stilese objal.

„Já chci taky!" vykřikl Liam a přihnal se k objímající se dvojici. Potom se na ně namáčkl Brett, Isaac s Theem a nakonec i Jordan s Alanem. Stiles se znovu rozbrečel.

Pak se smečka s Alanem přesunula k povozu, který papá Stilinski zapůjčil Alanovi na všechny ty kouzelné věcičky z Jenniferiny dílny a měli se k odchodu.

„Předejte mé pozdravy Melisse, a že jí za všechno moc děkuju!" zakřičel za nimi ještě Stiles. Díval se za nimi ještě hodně dlouho po tom, co zmizeli v lese.

Stiles a sedm vlkodlakůWhere stories live. Discover now