İLK TANIŞMA

302 10 1
                                    

Aslının Ağzından;
Yine bir gün pastanede çalışıyordum süper çilekli pastalar yapıyordum ama tam pasta siparişini götürecekken bir tane gerizekalı az kalsın beni eziyordu son anda kurtuldum tabi alışmış herşeyi parasıyla satın almaya züppe.

Burağın Ağzından;
Beni bilen bilir okumayı sevmem çalışmaktan nefret ederim hayat boyu tek kızla yetinmem alkol gibi şeyler içip günümü gün ederim diskolarda takılırım çok havalıyımdır hiç babama çekmemişimdir amcama çekmişimdir ama herşey o manyağın yüzünden başladı önüme atladı bide utanmadan para istedi bide parayı beğenmeyip az buldu ve arabamın sileceğini kırdı manyak.

Aslının Ağzından;
Neyse bunlarla konuşamayalım sizleride bunaltmıyım arkadaşım Gonca sırdaşım, dostum,can yoldaşım arkadaşımdır kendisinide çok severim çünkü bana pastalarımın yapımında yardımcı oluyor.

Goncanın Ağzından;
Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım Aslı. Ama yarın bodruma gidiyoruz ve çok heyecanlıyım madem gitmişkende yaz aşkı yaşayalım bari.

Aslının Ağzından;
Yarın goncayla birlikte bodruma gidicez çok heyecanlıyım bodruma daha önce hiç gitmedim nasıl bir yer çok merak ediyorum bugün goncayla beraber biletlerimizi aldık yarın uçmaya hazırız.

Burağın Ağzından;
Ben sevgilim çağlayla birlikte Amerikaya gidecektimki babam basına saldırdığım için ve gazetelere çıktığım için Amerika seyehatimi iptal ettirip bodrumda yeni aldığımız otelde çalışmamıza izin verdi ama ben bodruma filan gitmek istemiyordum biletimi almıştım ama ben mayami sahillerinde olmak istiyordum.

Ve sabah olur aslı,burak,volkan,gonca bodruma gitmek için sabah erkenden uyanırlar.
Aslının Ağzından;
Goncayla birlikte uçağa bindiğimizde bide kimi göreyim burak aynı uçaktaymışız meğer bide en kotüsü o gıcıkla yan yana oturcaktım. Offf

Burağın Ağzından;
Kızım sen harbi şakamısın ya ben senle kesinlikle yanyana oturmam lütfen git başka yere otur. Resmen başıma bela olmuştu.
Aslının Ağzından;
O gıcıkla yanyana oturdum ama bide bana sorun nasıl oturdum uçaktan indik misss gibi deniz yani bodrum havası.

Goncanın Ağzından;
Aslı çok güzel ya bayıldım otele doğru gidiyorduk tabi abinin bizi taksiden atışı oteli yanlış bulmamız filan onları saymıyorum zaten otele geldik gelmesinede bu seferde işler yolunda gitmedi herşey pislik burağın yüzündendi arkadaşımın peşini bıraksaydı işten attırmasaydı bunların hiç biri olmayacaktı.

Burağın Ağzından;
Aman valla Aslıyıda senide çekemiycem canım kusura bakma başka kapıya hem aslı bir kere benim tipim değil.

2 Bölüm Geliyor yorumlarınızı votelerinizi bekliyorum...

VAZGEÇMEM | Demet & YusufWhere stories live. Discover now